Zsolnay Café - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Zsolnay Café

1067 Budapest, Teréz körút 43.

Zsolnay Café
Teréz körút 43. , 1067 Budapest

The Radisson Blu Béke Hotel hotel is celebrating 105 years anniversary with the reborn of its iconic meeting point -  Zsolnay Café - in the spirit of tradition and renewal.
Zsolnay Café meets Teréz Boulevard with a new direct entrance and surprizes us with a totally renewed interior where cozy cafeteria chairs and sofas, the fireplace, and the newly designed long, open bar together with the emblematic Harangy Dome preserve the cozy atmosphere of the cafeteria.

Gastronomic traditions are continued by József Jaksics Executive Chef and Bechmann György Pastry Chef.
A new bistro menu is introduced with keeping the emblematic and eye-catching cake selection offering unique, gluten-free, lactose-free and no-sugar added desserts traditionally served on Zsolnay plates.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Zsolnay Café – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(352 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.7

"Zsolnay Kávéház"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
A sütemény válogatás minősége sajnos nem volt elfogadható.
Kovács Mária - Tuesday 05/04/2022

"Kellemes este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Igazán kellemes estét töltöttünk az étteremben, nagyon elegáns miliőben, gyönyörű étkészletből, ízletes ételeket fogyasztottunk.
Eszter - Saturday 02/04/2022

"Tökéletes éttermi élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ha csak egy étterembe lehetne menni, akkor ezt az éttermet választanám. Iszonyatos profi kiszolgálás, tökéletesen elkészített és tálalt fogások. Itt igazán lehet érezni, hogy a vendég van a középpontban. Köszönjük a fantasztikus élményeket.
Hornyák Gábor - Wednesday 30/03/2022

"Ízletes fogások, rettenetes kávé"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Másodszorra látogattunk el az étterembe, ahol egy vasárnapi ebédet költöttünk el. A fogások ízletesek voltak és igényes, szép a tálalás. A halas főétel rendkívül szaftos volt és jól harmonizáltak az ízek a köreteket illetően is. A Globe desszert a mi tetszésünket is elnyerte. A kávé viszont rettenetes volt, ami egy kávéházban felettébb furcsa. Először kihozták a ristrettot crema nélkül, majd főztek egy másikat, de az íze annak is katasztrófa volt. Mindez pedig 850 Ft csészénként.
N. G. - Tuesday 29/03/2022

"Többet vártam"

3.8
food: 4 service: 3 ambience: 4
Az a baj, hogy első benyomást, csak egyszer lehet tenni. Az itt nagyon rosszul sikerült. Étteremhét keretében érkeztünk. Az nem baj, hogy senki nem fogadott, de, hogy a felszolgálok, köszönés nélkül elmentek mellettünk, ránk de nézve, az már kínos volt, mert vendégekkel voltam. Nem alapozta meg a jó kedvet. Az ételek alapvetően finomak voltak, de elmaradt az a wow érzés. Gondolom a Zsolnay tányér szándékosan nem volt díszítve, de így olyan turista csoportnak szánt vacsora jellege volt. Főleg a fonnyadt koktél paradicsommal, és hervadt csírával.
Györgyné Varga Zsuzsanna - Monday 28/03/2022

"Randi a Zsolnayban"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rendkívül finom és igényesen elkészített ételeket fogyaszthattunk itt. A marhapofa rendkívüli élmény volt és a desszert is nagyon különleges és egyedi ízvilággal bírt. Nagyon elégedettek voltunk és biztosan visszatérünk majd még.
Beke Zoltán - Monday 28/03/2022