Zsolnay Café - Radisson Blu Hotel in Budapest

Zsolnay Café - Radisson Blu Hotel - hungarian, international food

Make an Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.zsolnaycafe.hu

Zsolnay Café - Radisson Blu Hotel

1067 Budapest, Teréz körút 43.

Zsolnay Café - Radisson Blu Hotel
Teréz körút 43. , 1067 Budapest

 

The Radisson Blu Béke Hotel hotel is celebrating 105 years anniversary with the reborn of its iconic meeting point -  Zsolnay Café - in the spirit of tradition and renewal.
Zsolnay Café meets Teréz Boulevard with a new direct entrance and surprizes us with a totally renewed interior where cozy cafeteria chairs and sofas, the fireplace, and the newly designed long, open bar together with the emblematic Harangy Dome preserve the cozy atmosphere of the cafeteria.

Gastronomic traditions are continued by József Jaksics Executive Chef and Bechmann György Pastry Chef.
A new bistro menu is introduced with keeping the emblematic and eye-catching cake selection offering unique, gluten-free, lactose-free and no-sugar added desserts traditionally served on Zsolnay plates.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Zsolnay Café - Radisson Blu Hotel – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(253 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.7

"A királynő játszik..."

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
(Ajánlom soraimat egy kedves barátomnak, akiről szólhatna is mindaz, amit leírok: R.) ************** Átlagos hétvége, unalom, szürkeség- nos, ez NEM AZ, amivel a Zsolnayban lehet találkozni. Érkeztemkor gyermekkel lévő család igen kedvesen, aranyosan költötte el a vacsora végét, a "yellow cake" kapcsán is ők mondtak pár szót, nekik akkor hozták ki az édességet. Az étterem ugyanazt a szép, kifinomult látványt mutatja. <<Én már csak ilyen vagyok- az asztalt méregettem- "attól tartok"- valódi kő lehet a lapja. S, bár igazán súlyos, tömege szerint, amúgy könnyed ez is, mint minden a Zsolnayban... Néztem pl. a szomszédaim teáskészletét- igazán szép, nagyszerű porcelán volt... (Egyszerű és találó lenne azt gondolnom, hogy Zsolnay, de erről nem tudok bizonyosat. Minden esetre szép volt). S, most fejteném ki a címben megfogalmazottakat: A múltkor a MÉLTÓSÁGOT mutatta a hely. Most a kedvességet, emberközeliséget...A KIRÁLYNŐ tehát- játszott... Országa lakóit kedvességével, könnyedségével töltötte el... Sajnos, nem volt zongora, de ez a jelen helyzetben érthető, a múltkori volt talán külön ("extra" mód) egy ajándék. Az étel remek, jó érzékkel elkészítve. A macesz kellemes, az embert átmelegítő. A hús határozott, érződik az a jó kis szálasság, ami a libára jellemző, és a gombóc is remek. A rizottó talán számomra meglepően kicsit ragacsos. De ez nem rossz, inkább jó dolognak fogtam fel. Kellemes, nem fullasztó, nem száraz. Az íze is remek volt, a rák pedig kitűnő. Jól elosztva az ízeket remek hatást adott minden. A tápióka a végére maradt. Egyesek talán idegenkednek ettől, de talán a tigrisrákhoz éppen ez illett. <<*(A maceszt alapul véve pedig egy kis igazi, "Föld körüli út" méltó befejezése volt- erre is alkalmas ez a nagyszerű, a világ bármely sarkában a helyét megálló étterem, melynek üvegkupolája is - számomra - a Föld kerekségét idézi... )*>>> A puding kellemes, finom, enyhén krémes volt, és a gyümölcs jó frissességet adott mindehhez... A királynő - játszik... Ahogy írtam tehát- most a könnyed, játékos arcát mutatta ez a méltóságteli hely. Igazán köszönöm! Jó egészséget az ott dolgozóknak, az Isten áldja Őket! S.A. * Attól tartok, hogy a férfi felszolgáló kissé fáradt lehetett. De ettől függetlenül ő is a szakma szabályai szerint hozta - vitte a dolgokat. S legközelebb biztosan ez is jobban sikerül majd...
Sejtelmes Alexander - Monday 26/10/2020

"Rendben volt"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Gyönyörű, hangulatos a hely, kifinomult ízléssel felújítva. A zongora zene egész este kellemes,a zongorista zseniális. Az ételek nagyon finomak voltak, szépen tálalva. A rák és a citrusos desszert tízes találat volt!
Körmendi Zsuzsa - Tuesday 20/10/2020

"."

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Finom volt
V Á - Monday 19/10/2020

"Elegáns kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Elegáns helyszín, udvarias kiszolgálás. A sütemény fenséges volt!
Klenáncz Patrícia - Monday 19/10/2020

"Tetszett"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ceklarizotto kifejezetten izlett. Megfelelo mennyisegek, gyonyoru etterem!
Tothne Apko Katalin - Monday 19/10/2020

"Jó volt de lehet jobb is "

3.8
food: 4 service: 2 ambience: 5
Az ételek közé voltak finomabbak és kevésbé, a cékla rissoto nagyon izlett mindenkinek, íz világ kombináció zseniális! Császár morzsa nekem fura, ropogóst számítotam, de puha mint nukedni. Yellow cake finom, de a tavalyi globe desszert hiányzik! A kiszolgálók poker arcúak, nem szívesen asztalt cserélni nekünk, azt mondta hogy minden asztal foglalt, de egész este amíg ott voltunk alig volt vendég az étteremben. Körülöttünk minden asztal üresen marad.
Fei Qianjun - Monday 19/10/2020