Japanika Sushi Bar in Budapest

Japanika Sushi Bar - asian, japanese food

Make a Online Reservation

Japanika Sushi Bar

1051 Budapest, Szent István tér 11.

Japanika Sushi Bar
Szent István tér 11. , 1051 Budapest

The Japanika restaurant chain Hungary's first sushi bar and it's a mix of Asian cuisine & tradition with the style & momentum of Budapest.

We wait everyone with special sushi assortment, unique cocktails, delicious desserts, pleasant music and beautiful spacious terrace. Not just a simple restaurant, but also a cozy bar which is a proud representative of the nightlife with themed evenings, DJs and lot of diverse programs. A meeting point with an amazing atmosphere. The real Japanese lifestyle, where every nation can find their favorite food or drink. Not only for gourmets! Located at the heart of Budapest, next to Basilica in St. Stephen's Square.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Japanika Sushi Bar – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.3

(180 értékelés)


food

4.5

service

4.4

ambience

4.2

"Hatalmas csalódás"

1.3
food: 2 service: 1 ambience: 1
Az étterem koszos volt (asztal ragacsos, a falon pedig egyedi mintázatot adtak ki a különböző felfröcskölt... akármik), a kiszolgálás a "minél hamarabb legyünk túl rajta" elvével eléggé pattogós volt. Az asztalokat nagyon közel helyezték el egymáshoz, szó szerint egymás szájában lehetett elfogyasztani a ebédet/vacsorát. Az ételek mennyisége változó volt, vagy nem laktál jól az összeválogatott fogásoktól, vagy már az előétel eltelített. Maguk a fogások nem sok különlegességet hordoztak magukban (a bármelyik kínai étteremben kapható rákszirom meglepetés előételnek végtelenül "ötletes"). Az étlapon nem került feltüntetésre, hogy a leves például csípős volt. A sushi kifejezetten középszerű volt ízvilágra és látványra is, egyedül a desszertek voltak értékelhetőek. Az előre meghirdetett ár itt mégsem tartalmazta a szervízdíjat. Az érkezésünkkor kedvesen lesegített kabátot már senki sem adta vissza, és a kabátok közötti válogatás során kétszer löktek fel a pincérek, a kabátfelvétel alatt pedig egyikük teljes testtel nekinyomott a bárszékeknek, miközben nem mulasztott el letapizni sem. Az biztos, hogy nem hozta meg a kedvet ahhoz, hogy még egyszer ellátogassunk az étterembe étteremhéten vagy egyébként.
K. Vera - Saturday 21/03/2020

"Finom, mint mindig"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Másodszorra vacsoráztunk az Étterem hét keretein belül a Japanikában és egyikben sem kellett csalódnunk.
Nóra - Tuesday 17/03/2020

"Keleti ízek a belváros közepén"

3.8
food: 4 service: 4 ambience: 3
Bőséges választékból előételnek Thai kukorica levest és Bundázott csirkefalatokat édes-savanyú szósszal ettünk. A főétel Chang Mai - udon tészta volt vörös curryvel, csirkével és Pad Ka Pao - fűszeres darált csirkehús rizzsel. Az adagok és a kiszolgálás is jó volt. A desszertnek felszolgált Étcsokoládés, ananászos tavaszi tekercs inkább érdekes, mint finom, a Fehércsokoládés mangó mousse sajnos elvesztette könnyű, habos jellegét,áldozatul esett a látvány kialakításához szükséges állagjavítóknak.
B.L. - Sunday 15/03/2020

"Hangulatos étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételek, kedves kiszolgáló személyzet, meg voltunk elégedve
Bianka - Sunday 15/03/2020

"Remek este"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Az étterem hetes menü nagyon finom volt, a felszolgálók kedvesek voltak.
Dobai Szilvia - Thursday 12/03/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves, figyelmes kiszolgálás. Ízletes, finom fogások. Jó hangulatú belsőtér.
Tóth Gábor - Thursday 12/03/2020