Japanika Sushi Bar in Budapest

Japanika Sushi Bar - asian, japanese food

Make an Online Reservation

Japanika Sushi Bar

1051 Budapest, Szent István tér 11.

Japanika Sushi Bar
Szent István tér 11. , 1051 Budapest

The Japanika restaurant chain Hungary's first sushi bar and it's a mix of Asian cuisine & tradition with the style & momentum of Budapest.

We wait everyone with special sushi assortment, unique cocktails, delicious desserts, pleasant music and beautiful spacious terrace. Not just a simple restaurant, but also a cozy bar which is a proud representative of the nightlife with themed evenings, DJs and lot of diverse programs. A meeting point with an amazing atmosphere. The real Japanese lifestyle, where every nation can find their favorite food or drink. Not only for gourmets! Located at the heart of Budapest, next to Basilica in St. Stephen's Square.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Japanika Sushi Bar – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.4

(230 értékelés)


food

4.5

service

4.4

ambience

4.2

""

2.7
food: 4 service: 1 ambience: 2
Az ételek rendben voltak, de az üres étterem ellenére egy olyan asztalhoz ültettek minket ami közvetlenül a szervíz asztal mellett található. Ez nem is lett volna zavaró, ha a felszolgálók nem 2 lépéssel mellettünk tárgyalják ki a magánéletüket. Végig nagyon kellemetlen volt így az élmény. Az ételek finomak voltak, az ízetlen sajttortát leszámítva.
Emese - Saturday 23/03/2024

"Disco sushi aranyáron"

2.8
food: 3 service: 3 ambience: 1
Az étel rendben volt. Semmi különleges, semmi kiemelkedő. Az árakhoz képest többet vártam. A kiszolgálás kedves volt és nem kellett sokat várnunk az ételekre. Ami nem tetszett, hogy az ember enni jön ide, beszélgetni és nem dübörgő zenére betömni az ételt. Hiába kértük, nem halkítottak, így inkább gyorsan távoztunk. Külön kiemelném, hogy elég rugalmatlan hozzáállásnak tartom, hogy egy 7 fős társaság esetén nincs lehetőség, csak az egy összegű fizetésre. Én többet vártam, sokkal profibb és vendégközpontúbb hozzáállást. Az csak hab a tortán, hogy a mosdóban a kezemben maradt a kilincs. Ez a színvonal kínos.
Iker Zsuzsanna - Saturday 23/03/2024

"Ebéd a Japanika Étteremben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egyedül mentem kipróbálni a remek elhelyezkedésű Japanika éttermet. Gyönyörű kilátásom volt a Bazilikára, ami csak tovább emelt az élményen. Az edamame, a sushi és a csokoládészuflé mind nagyon ízletesek voltak. Klasszikus limonádét rendeltem az ételek mellé, bevallom: ár-érték arányban túlárazottnak gondolom, de egy ilyen helyen ez még belefér. Viszont nem volt túl édes, inkább frissítően savanykás, ami nálam plusz pont. Külön köszönet Vikinek, aki minden fogásnál érdeklődött, hogy minden rendben van-e, és nem éreztem, hogy sietnem kéne. Kellemes pár órát töltöttem itt, szerintem még visszatérek.
M Timi - Thursday 21/03/2024

"visszajáró vendégek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finomakat ettünk most is, Niki a felszolgálónk nagyon kedves volt.
Erika - Friday 15/03/2024

"Japanika"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Étteremhét keretein belül vettünk részt egy 3 fogásos vacsorán amely mellé kaptunk ajándékba előétel előtt még egy kis “vendégváró “ falatkát is. Kedves és gyors volt a kiszolgálás. Köszönjük Kornél felszolgálását és a többiek munkáját is jönni fogunk még.
Albert Barnabás - Thursday 14/03/2024

"Japánból jeles"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mind a 3 fogás ízletes, a kiszolgálás remek volt. Mindennel meg voltunk elégedve.
Sütő Dániel - Wednesday 13/03/2024