Vadrózsa Restaurant in Budapest

Vadrózsa Restaurant - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Vadrózsa Restaurant

1025 Budapest, Pentelei Molnár utca 15.

Vadrózsa Restaurant
Pentelei Molnár utca 15. , 1025 Budapest

Far from the madding crowd, yet in the center of Buda – in the heart of the elegant Rózsadomb district – stands the prestigious Vadrózsa Restaurant.

With all its glory as one of the citadels of indigenous Hungarian gastronomy, re-opened in the spring of 2016.

Our tea-garden – which has an extraordinary microclimate – is able to give place to 80 to 100 guests. The beautiful, paradisiacal garden combines modernity and classic elegance with perfection.

The Gyarmati István Saloon is the perfect place for private events and business meetings up to 40 participants. The artistic, gold-plated Venetian crystal chandelier contributes to our banqueting-hall’s luxurious atmosphere.

One of the gems of the House is the newly-built winter-garden with its two romantic patios and the Mirror Saloon – the two interconnecting saloons are able to give place up to 70 guests.

The Library Saloon with its capacity of 20 persons is located on the upper floor together with its spacious terrace providing room for another 20 people. This completely separated dining room provides an excellent venue for business dinners and diplomatic events.

Our cuisine represents traditional Hungarian and international gastronomy at its finest for affordable prices, yet bearing the importance of modern kitchen technology in mind as well.
We serve our superior quality meals to our Dear Guests by using our unique porcelain dinner-sets and tools. Additionally we offer our six-passenger, air-conditioned minibus transfer as a special service upon request.

We sincerely hope that we have managed to draw Your interest and that we will soon have the pleasure of having You, Your Family and occasionally the participants of Your events among our Dear Guests.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Vadrózsa Restaurant - Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(335 értékelés)


food

4.7

service

4.9

ambience

4.8

"Stilus és elegancia "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Igényes békebeli polgári milliőben kellemes zongorakísérettel vacsoráztunk az étteremben. minőségi rendezvényvényhelyszín egy régi nagypolgári villában. biztosan visszatérünk még damasztszalvéta, szép teríték és tágas terek jellemzik, a kiszolgálás extra kedves, az ételek finomak
Gy B - Friday 19/04/2024

"Baráti vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos, kellemes hely! Jó konyhával és kitűnő kiszolgálással! Mindenkinek ajánlom!
Bencsik Krisztián - Friday 19/04/2024

"Az igazi étterem élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Vadrózsa étterem Budán festői környezetben, hangulatos, igazi századeleji élményt nyújt a gasztronómia szerelmeseinek. Századeleji hangulat, patinás épület és berendezés a modern konyhaművészettel ötvözve hihetetlen és már-már filmbéli élmény. A menüsor összeállítása igazi odafigyeléssel történt, van benne minden ami szem szájnak ingere figyelvén a vegán, a húsimádó vagy éppen az érzékeny gyomrúakra is gondolván A felszolgálás ami igazán felteszi az i-re a pontot, mert udvarias, nem tolakodó ám odafigyelő, a vendég tényleg vendégnek érezheti magát. A főpincér gondoskodása a felszolgálók profizmusa, kedvessége, gyorsasága, odafigyelése tényleg a prémium kategória kiváltsága. Az ember nem csak azért jár étterembe, hogy "csak" jól lakjon, hanem azért a plusz élményért amit akkor élvezhet amikor érzi, hogy mindenki az Ő kegyeit lesi a konyhalányon át a szakácsig a főpincéren át a felszolgálóig. Ezt a vendéglátás szavunk nem fejezi ki csak részben. Az igazi élményét maga a hely nyújtja. Nagyon ajánlom annak aki tudja értékelni az igazi étterem hangulatát a diszkrét profizmust és a kitűnő konyhát. Köszönjük Vadrózsa!
Szabó Péter - Thursday 18/04/2024

"Időutazás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Pompás élmény volt, mind ami az ételeket illeti, mind ami a hangulatot, a kiszolgálás magas minősége és az élő zongoraszó már csak hab volt a tortán!:)
Adrienn - Wednesday 17/04/2024

"Tökéletes :-)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes, figyelmes kiszolgálás, isteni ételek és nagyon hangulatos étterem. Biztos, hogy vissza fogunk még térni, csak ajánlani tudom!
O. Eszter - Wednesday 03/04/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Életünk legszuperebb éttermi élménye! Minden 5csillagos, nagyon kedves,figyelmes kiszolgálás, minőségi,finom ételek, gyönyörű környezet. És szuper hogy élő zene van az ebédhez! Nagyon odafigyeltek a kislányunkra is,rögtön hoztak rajzeszkozoket,szóval tényleg minden tökéletes volt. Szívből gratulálok minden ott dolgozónak!!
dr. Gede-Nagy Henrietta - Tuesday 26/03/2024