VígVarjú Restaurant in Budapest

VígVarjú Restaurant - hungarian, international food

Make an Online Reservation

VígVarjú Restaurant

1051 Budapest, Vigadó tér 2.

VígVarjú Restaurant
Vigadó tér 2. , 1051 Budapest

A  new face on the Pest promenade: VígVarjú restaurant.

The Vigadó, located right in the centre of the Danube promenade in Pest, is unique in its location as well as its architecture, but also because it has been the scene of buzzing social life of the busy inner city since 1833.
This romantic style building has always been home to the highest culture as well as mirth. In the three decades following its opening, it was a constant favourite among the revelling Pest public, and its managers competed in conjuring up the most extravagant ideas to make their event stand out. The House has seen a skating ball, fancy dress party with Jókai’s novel characters, or an elegant reception with lavish props, sailor-suit military band and a goldfish pool. From November 2017, this vibrant and lively venue is the new home of the youngest VakVarjú family member, the similarly colourful, jolly and extremely bohemian VígVarjú.
Come and learn how to revel and have great meals in style, and live up to the motto of Hungarian lords of the olden days: “We only live once!”. It is a new shade on the palette of Hungarian restaurants, where we strive to stand out by serving new delicacies each day.
We are waiting for you with live piano music at evenings, kids corner with kindly babysitter.
Once you feel that being and eating at us is even better than at home, then we fulfilled our mission.

Reserve your table online now for free, through DiningCity: VígVarjú Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(448 értékelés)


food

4.5

service

4.5

ambience

4.7

"Lassú"

2.3
food: 3 service: 1 ambience: 3
Éhesen ne menj oda! Céges rendezvény, előre megbeszêlt menüsor. Érkezés után 1,5 órával hozták a levest. A főételt rá 1h-ra. 3 h alatt, este 10-re kb.be tudtad fejezni az étkezèst. Botrányosan lassú, a kiszolgáló személyzet kevés, rengeteg vendég. A legócskább bort kaptuk. Nagy csalódás, nem illik a milliőhöz!
Erzsébet - Friday 11/11/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyon ízletesek,a kiszolgálás nagyon udvarias.Mindenkinek ajánlom!
Frank Melinda - Sunday 09/10/2022

"Vacsora egy gyönyörű étteremben"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
A hely szépsége és a személyzet kedvessége felejthetetlen estét eredményezett. Kitűnő volt a hangulat és kellemes a zongora zene.
Simon Mária - Saturday 13/11/2021

"Pozitív csalódás"

4.3
food: 5 service: 3 ambience: 5
Hosszú várakozásra számítottunk az értékelések alapján, ami részben be is igazolódott. Az előételre kb. 40 percet vártunk, azonban a főétel és a desszert szinte azonnal érkezett miután az üres tányérokat elvitték. Az ételek nagyon finomak voltak, az étterem hangulata pedig nagyon különleges. A kiszolgálás (a kezdeti hosszú várakozástól eltekintve) teljesen rendben volt.
Laurinyecz Márton - Wednesday 20/10/2021

"Törzsvendégek"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Alig vártuk már, hogy újra nyissanak! ❤️A legjobb Varjú! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nagy Judit - Saturday 16/10/2021

"Hiányzó fogás a menüről"

4.0
food: 4 service: 3 ambience: 5
A környezet varázslatos volt, az kellemes, élő zongorajatek feltette az i-re a pontot hangulati téren. Esetünkben telt házzal dolgoztak, kicsit érezni lehetett a tulvallalast, a fogasokra elég sokat kellett várni. Az adagok lehettek volna nagyobbak, de megfeleltek a fine diningnak, éhesek nem maradtunk és a tálalás gyönyörű volt! Viszont szerintem az, hogy egy előre bejelentett menusor eseten, az előételek közül az egyedülit (raguleves), ami laktatonak bizonyul és húst tartalmaz, ne szolgálják fel, nem tartom korrektnek. Elvileg a fogás nem készült el időben, így nem volt elérhető. Tudatosan, menusor alapján is választottuk a helyet. A nagyobb tarsasagban több nagyetku is tartózkodott, épp ezért a fél társaság arra az egy eloetelre készült. Így megprobaltunk puhatolozni a pincernel, várunk szívesen, akár iszogatunk addig, vagy főétel után is érkezhet. De nemleges választ kaptunk. A csalódottság miatt megerdeklodtuk, lehet-e helyette hasonló műfajban masik levest valasztani, elég nehezen mentek ebbe bele, többszörös keresre egy gulyáslevest felajanlottak, holott az étlapon volt egy szinte pontosan a meghirdetett ragulevessel megegyező leves, csak más húsból. Természetesen hiba mindig csúszhat a rendszerbe, viszont jobban esett volna itt a nyitottság, flexibilitas és ha magától a helytol került volna felajanlasra egy alternatíva, nem nekünk érezni úgy, hogy erőltetjük.
Menyhárt Orsolya - Friday 15/10/2021