VígVarjú Restaurant in Budapest

VígVarjú Restaurant - hungarian, international food

Make an Online Reservation

VígVarjú Restaurant

1051 Budapest, Vigadó tér 2.

VígVarjú Restaurant
Vigadó tér 2. , 1051 Budapest

A  new face on the Pest promenade: VígVarjú restaurant.

The Vigadó, located right in the centre of the Danube promenade in Pest, is unique in its location as well as its architecture, but also because it has been the scene of buzzing social life of the busy inner city since 1833.
This romantic style building has always been home to the highest culture as well as mirth. In the three decades following its opening, it was a constant favourite among the revelling Pest public, and its managers competed in conjuring up the most extravagant ideas to make their event stand out. The House has seen a skating ball, fancy dress party with Jókai’s novel characters, or an elegant reception with lavish props, sailor-suit military band and a goldfish pool. From November 2017, this vibrant and lively venue is the new home of the youngest VakVarjú family member, the similarly colourful, jolly and extremely bohemian VígVarjú.
Come and learn how to revel and have great meals in style, and live up to the motto of Hungarian lords of the olden days: “We only live once!”. It is a new shade on the palette of Hungarian restaurants, where we strive to stand out by serving new delicacies each day.
We are waiting for you with live piano music at evenings, kids corner with kindly babysitter.
Once you feel that being and eating at us is even better than at home, then we fulfilled our mission.

Reserve your table online now for free, through DiningCity: VígVarjú Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(453 értékelés)


food

4.5

service

4.5

ambience

4.7

"Valentín nap"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szeretjük az élőzenés fínom vacsorát.
Mamuzsich László - Thursday 15/02/2024

"Tökéletes, mint mindig"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Valetin napi vacsora keretében jártunk az étteremben. Az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás udvarias, nem tolakodó. Összességében mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Egy igazán kellemes estét töltöttünk a VígVarjúban. Nem először voltunk itt, de minden bizonnyal nem is utoljára. :)
Takács Attila - Thursday 15/02/2024

"Kiváló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon ízletes volt. A kiszolgálás kifogástalan.
Gilan Erzsébet - Thursday 15/02/2024

"A vezetés valóban szeretné. hogy visszajárók legyünk"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Ugyan azzal indullt, hogy a libanapon nincs libacomb, de volt más liba étel. Az előételt kihozták, majd több mint egy órát vártunk, de nem csak mi, hanem a teremben mindenki. Mikor kihozták az ételt a vezető is jött és elnézést kért, mert műszaki probléma volt a konyhán, és ezért az étterem vendégei voltunk. Az ételek nagyon finomak voltak, érdemes volt várni rá, és mikor fizetni szerettem volna, mondták, hogy az egész ebédet ők állták. Hát ilyennel itthon még nem találkoztam, az étterem valóban a visszatérő vendégre számít...
Wessely Vilmos - Monday 13/11/2023

"Tökéletes ebed"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes helyszín. Gyereksarok is volt. Kedves kiszolgálás nagyon finom ételek.
Nagy Zsuzsanna - Monday 13/11/2023

"Lassú"

2.3
food: 3 service: 1 ambience: 3
Éhesen ne menj oda! Céges rendezvény, előre megbeszêlt menüsor. Érkezés után 1,5 órával hozták a levest. A főételt rá 1h-ra. 3 h alatt, este 10-re kb.be tudtad fejezni az étkezèst. Botrányosan lassú, a kiszolgáló személyzet kevés, rengeteg vendég. A legócskább bort kaptuk. Nagy csalódás, nem illik a milliőhöz!
Erzsébet - Friday 11/11/2022