Kreatív étlap, kitűnő ételek esztétikusan tálalva. Az ételek finomak voltak, az előétel és a desszert kiváló, de a főételeknél némi finomítás azért szükséges lenne: Nagyon kíváncsi lettem volna a Szent Jakab kagyló prádra (pépesített kagyló tejszínes töltelék), de sajnos nem találtam meg az ételben, ami kicsit ízetlenre sikerült. Az óriás ravioli tésztája nagyon kemény és bár manapság inkább arra panaszkodunk, hogy az ételeket szűken mérik, itt a zsályás rákvajban levesként úszott a tészta.
Amit ettünk: Előételek: Vérnarancsos Tőkehal mozaik, mediterrán gyógynövények, rizsecet, snidling olaj és Cigánka, ropogós tortácska, kecskesajt, hagymalekvár, mustármag kaviár; Főételek: Szent Péter halfilé, Szent Jakab kagyló prád, sáfrányos paszternák velouté, sós epres tápióka chips és Házi céklás óriás ravioli csirkével és ricottával töltve, zsályás rákvaj, sárgacékla ropogós; Desszertek: Kókusztejes levendula panna cotta, kumkvat és Marcipános tátracsúcs.
B L
- Sunday 27/04/2025