Flow Specialty Coffee Bar & Bistro in Budapest

Flow Specialty Coffee Bar & Bistro - vegetarian, translation missing: en.searchoptions.vegan food

Make an Online Reservation

Flow Specialty Coffee Bar & Bistro

1062 Budapest, Andrássy út 66.

Flow Specialty Coffee Bar & Bistro
Andrássy út 66. , 1062 Budapest

In Budapest, at Andrássy street with its healthy vegan cuisine restaurant Flow awaits its guests.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Flow Specialty Coffee Bar & Bistro – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(154 értékelés)


food

4.9

service

4.9

ambience

4.7

"Dining City-Vera"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
A kiszolgálás kivételesen figyelmes, és kedves!! Az ételek fantasztikus köntösben voltak felszolgálva, az ízükről nem is beszélve. Le voltunk nyűgözve!! A hely hangulata tetszik, de szerintem a potyógó valkolat, foltokban nem bevakolt fal ehhez a helyhez nem méltó, annak ellenére hogy a romos hangulat divatos manapság.
Pintér Vera - Tuesday 18/10/2022

"Kiváló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus ízvilág!!!
Deli Andrea - Tuesday 18/10/2022

"Szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Régóta szerettem volna ide eljutni, így örültem, hogy most volt lehetőségem. Nagyon finomak voltak az ételek, a hely maga is nagyon hangulatos, és a kiszolgálásra sem lehet rossz szavunk. Külön kiemelném a cékla-tatárt, szerintem éttermi étkezéseim legjobb fogása volt valaha. Hatalmas plusz, hogy az étkezés mellé kaptunk ingyen vizet, minden helyen így kellene!
Szekeres Rebeka - Tuesday 18/10/2022

""

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Udvarias, figyelmes fogadtatás. Jól szervezett, fegyelmezett, fott, munkavégzés. Érdekes és remek fogások. (Egyedül a hokaidó krémleves ízét túldomináló gyömbérnek örültünk kevéssé.) A tálalás mindet igényt kielégítő volt. Élmény volt gyönyörködni az ételekben. Párommal mindketten három fogást ettünk. Jól laktunk. A töltött káposzta egyszerűen zseniális volt. Kalapemelés és gratuláció. Csak így tovább. Jövünk máskor is.
Farkas Ilona - Monday 17/10/2022

"Remek ízek, kreatív fogások"

4.2
food: 4 service: 5 ambience: 3
Két különböző menüsort ettünk, minden nagyon finom volt, ami kiemelkedően jó volt, az a füstölt karfiol leves, illetve főételnek a lóbabos töltött káposzta -megkockáztatom jobb volt mint a hús tartalmú társai. Desszertnek a csoki krémes tart-ot próbáltuk ki, finom de valahogy kicsit semleges íze volt. Rengetegen voltak egy idősávban, a felszolgálók meglehetősen leterheltek voltak, mégis nagyon figyelmes volt mindegyikük. Az asztalok egymás mellett 20cm-re voltak, hogy minél több ember férjen el, egyszóval hangulatról nem igazán lehet beszélni, a két asztallal odébb ülő történetét is simán áthallottuk:). Sebaj, az étteremhét egy ilyen rendezvény, mindenki mindenhova el szeretne jutni, ezért nem lehet hibáztatni a helyet. Húsmentesen étkezőknek jó szívvel ajánlom a helyet.
Komka Éva - Monday 17/10/2022

"Vegán ebéd"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás segítőkész. A hangulat kicsit rideg.
Sáfrányos Erika - Monday 17/10/2022