Millennium Cafe & Restaurant in Budapest

Millennium Cafe & Restaurant - hungarian, cafe-restaurant food

Make an Online Reservation

Millennium Cafe & Restaurant

1146 Budapest, Olof Palme sétány 1.

Millennium Cafe & Restaurant
Olof Palme sétány 1. , 1146 Budapest

....where you can taste the feeling of Hungarian Belle Époque.
Millenium Restaurant & Café is a jewel in the heart of the city destined to evoke the milieu of the turn of the century, a time when delicate meals met with sophistication. […when there was a pleasure in good meals and style.]
We invite our dear guests to forget the march of time for a couple hours and to take an adventure in the specialties of traditional Hungarian cuisine.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Millennium Cafe & Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(144 értékelés)


food

4.7

service

4.6

ambience

4.7

"Wow wow wow"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egészen fantasztikus élményben volt részünk. Az épület gyönyörű, az atmoszféra hangulatos, az ételek nagyon finomak voltak. Arra jutottunk a családommal, hogy ár-értékben Budapest legjobb étterme.
Maroth Kevin - Saturday 10/06/2023

"Javuló étterem, javuló szakáccsal"

3.3
food: 3 service: 3 ambience: 3
Szép környezetben jó ételek, de a színvonal még nem éri el az étterem szerinti „exkluzív” besorolást. Figyelmes és gyors a kiszolgálás. Amit ettünk: Előételek/Leves Csicsókakrémleves quinoa-val, füstölt marhanyelvvel és Millennium gyöngytyúk húsleves; Főételek: Sertéspofa pörkölt kapros juhtúrós szélesmetélttel, marinált uborkával és Roston sült pisztrángfilé, spenótos burgonya gratinnel; Desszertek: Csokoládé tortácska és Popcorn Panna cotta sós karamellel
B L - Sunday 04/06/2023

"Egy boldog vasárnap "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Vasárnap látogattuk meg barátainkkal az éttermet, majd egy sétát tettünk a környéken. Az ételek finomak voltak, és csak ajánlani tudjuk így 4. Alkalom után is mindenkinek!
TASI Ilona - Monday 17/04/2023

"Egy nagyszerű hely a Ligetben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy igazán kellemes, hangulatos hely, méltó a nevéhez! Az ételek finomak voltak, a tálalás is szemet gyönyörködtető volt.
Illésyné Pethő Éva - Monday 17/04/2023

"Kellemes vacsora"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Minden nagyon finom volt, ami zavaró volt, az csak annyi, hogy egy kis szünetet se hagytak az ételek között, ahogy elvitték a levest, azonnal jött a főétel, és ugyanígy szünet nélkül jött a desszert. Jól esett volna kicsit rápihenni a fogásokra.
Kriszta - Monday 17/04/2023

"Kellemes hely, ajánlom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Már többször jártam az étteremben, most is elegedettek voltunk, az ételek finomak voltak a desszert guszta a kiszolgálás figyelmes.
Farkas Inez - Monday 17/04/2023