Restaurant Sessions at Hard Rock Hotel Budapest in Budapest

Restaurant Sessions at Hard Rock Hotel Budapest - hungarian, international food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.hardrockhotels.com/budapest/

Restaurant Sessions at Hard Rock Hotel Budapest

1065 Budapest, Nagymező utca 38.

Sessions at Hard Rock Hotel Budapest
Nagymező utca 38. , 1065 Budapest

WE CAN'T WAIT TO WELCOME YOU!
Sessions is a contemporary bistro with comfortable indoor and alfresco seating, located in the heart of Budapest’s theatre district and a short walk from the famous Andrassy shopping street. The menu at Sessions delivers a diverse range of dishes inspired by the best of the Hungarian and international traditions and expertly created by a duo of award-winning chefs, Tamas Liptak and Istvan Sziszik. Eye-catching and signature dishes include the Foie Gras tasting and the Mangalica pork neck.
The menu is complemented by specialty cocktails created by our award-winning mixologist, George Valdez. The wine list offers a carefully selected collection of excellent Hungarian and international wines, as well as a selection of house wines exclusively bottled for Sessions by the Hungarian Wine Maker of the year 2019, Csaba Koch.
The stylish interior, sumptuous dishes and craft cocktails are accompanied by expertly curated playlists, DJ sets and live music.
In-house parking is available, but you can also reach us in a few minutes’ walk from Oktogon tram station (tram 4,6 and metro M1) or from Nyugati Railway Station (metro M3).

Reserve your table online now for free through DiningCity: Sessions at Hard Rock Hotel Budapest – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(11 értékelés)


food

4.3

service

4.8

ambience

4.5

"Átlagos, többet vártunk!"

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
Tipikusan az a hely, ahol több energiát fektetnek a látványra mintsem a minőségre és a mennyiségre. Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás kedves, viszont bor választás tekintetében hiányoltam a szakértelmet.
Varga Mónika - Tuesday 20/10/2020

"Galkó László "

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Minden rendben ment, ételek, kiszolgálás kiváló. Zene túl hangos a vendégtérben. A tetőtéri DJ hangoskodását az étterembe is lehetett hallani...
Galkó László - Sunday 18/10/2020

"5/5 csak ajanlani tudom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiszolgalas nagyon kedves, gyors, pontos volt. Az etterem fancy, latvanyos, kenyelmes. Szimpatikus felszolgalok voltak, mindenben segitettek. Nagyon jo koktelokat ittunk, koszonjuk a lehetoseget, hogy kiprobalhattuk az ettermet! A teton talalkozunk ;)
Kormos Máté - Friday 16/10/2020

"Gyors kiszolgálás, finom ételek, finom limonádé."

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Marhagulyást ettünk levesként, finom és tartalmas volt. A marinált pisztráng elő étel egy falat volt, de a leves az megfelelő adag. Fő ételnek marha pofa pörköltet és hamburgert ettünk, mindkettő nagyon Finom volt, annyi talán, hogy a hamburgerbe nem volt sajt de ez ízlés kérdés. A desszertek annyira nem ragadtattak el minket, de rossznak nem lehet mondani csak nem a mi íz világunk. Összességében vissza mennénk bármikor, kiszolgálás nagyon jó volt és amit ettünk az is finom volt.
Láng Barbara - Friday 16/10/2020

"Csalódás "

2.8
food: 0 service: 5 ambience: 3
Értelmezhetetlen, ízetlen, sótlan. A grillezett karfiolhoz adott citrom "lekvár" agyonvágta a teljes fogást. A hamburger hús mellőzött minden fűszert, a mellé adott sültkrumli viszont túlságosan sós volt. Még a jus-nak sem volt íze. A csokoládé torta közepes, a mellé adott citrom sorbet élvezhetetlenül savanyú. Zsuzsi a felszolgáló lány volt az egyetlen pozitívuma a helynek. Óriási csalódás.
Illar Eszter - Thursday 15/10/2020

"születésnap"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Belépéskor kézfertőtlenítés, test hőmérséklet mérés a foglalt asztalunkon kis tábla, hogy fertőtlenítettük a környezetet. Mosolygós, jókedvű, kedves kiszolgálóink gondoskodtak rólunk. Rendelés felvétel után kaptunk egy bazsalikomkrém ízelítőt. Az ételek ízlésesen tálaltak és finomak voltak. Én marhapofát választottam és egy puhára sütött, ízletes vacsorát kaptam. A chilei vörösbor és a koktélok egészítették ki a menünket. Szerencsénkre (szerda este) a Hard Rock Café-hoz illeszkedő stílusú élő zene szólt. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, jó választás volt ez a helyszín, mindenkinek erősen ajánljuk!
Juhász Zoltán - Thursday 15/10/2020