Tao Noodles restaurant in Budapest

Tao Noodles restaurant - asian, chinese food

Make an Online Reservation

Tao Noodles restaurant

1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 10.

Tao Noodles restaurant
Liszt Ferenc tér 10. , 1061 Budapest

You must try the foods at Tao Noodles!
Tao Noodles Restaurant offers authentic oriental flavours. Guests can enjoy a selection of Asian recipes on site or take away.

A bite of Eastern-China.
Tao brings us the best of East Chinese cuisine. Giving his heart and soul to it, he prepared the menu following Chinese gastro traditions, where not only gourmets will find something to taste for themselves.

Asian Fusion Cuisine.
In addition to Chinese food on our menu, guests can also find dishes from other Asian cuisines that are most popular in the world of gastronomy in the Far East.

Not the usual Chinese restaurant!
A family-style Asian and Chinese restaurant that we have made available to everyone to enjoy.  


Reserve your table online now for free through DiningCity: Tao Noodles restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


3.9

(37 értékelés)


food

4.1

service

3.8

ambience

3.7

"Tao Noodles"

1.3
food: 1 service: 2 ambience: 1
Inkább kifőzde, mintsem étterem, ám Budapest bármely ázsiai gyorsbüféjében izgalmasabb, ízletesebb ételt találunk. Nulla fűszerezés, ami egy kínai ételnél szinte elképzelhetetlen! A Gong Bao csirkének nevezett valami egy lekváros, iszonyúan édes, ehetetlen szörnyűség volt. A kávégép nem működött, a személyzet egy szót sem beszélt magyarul, viszont nem is figyelt a vendégekre. Nem értem, hogyan kerülhetett az éttermi hét szereplői közé ez a hely...
Juhász Erzsébet - Monday 16/10/2023

"Hirtelen jött ötlet"

3.8
food: 3 service: 5 ambience: 3
Az utolsó pillanatban foglaltuk le de jó ötletnek bizonyult! Ár-érték arányban megérte! Finomak voltak az ételek bár semmi extra de elegendőek voltam, abszolút nagyon jól laktunk. A tavaszi tekercs egyáltalán nem különleges, az udon tészta elég zsíros nehéz volt jól jött hozzá az előételként rendelt kimchi. A mochi viszont nem ízlett igazán. A mosdó viszont hagyott némi kívánnivalót maga után…
Gabriella - Sunday 15/10/2023

"Average, 6 out of 10"

3.2
food: 2 service: 4 ambience: 3
We have got the starter and the main at the same time. They haven't got rhat dessert on the menu what was on the promotion. We have received a friend ball with black sesame with chilli sause for dessert. I don't think this is right. The waiter didn't speak Hungarian, neither English. Will not be back again. Waste of money.
Kiss Katalin - Saturday 14/10/2023

"Dining city "

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Fura volt H nincs más az étteremben, a tavaszi tekercs bőséges volt és finom, a főétel is kielégítő volt, a mogyorós csirke nyomokban sem tartalmazott mogyorót
Bánki Botond - Friday 13/10/2023

"Nem megfelelő színvonalú"

2.0
food: 2 service: 2 ambience: 2
Sajnos csalódás volt ebben az étteremben enni. Sem az ételek mindősége, sem a kiszolgálás nem volt megfelelő. Az átlagos ázsiai gyorsbüfék szintjén, bizonyos esetben az alatt lévő hely.
Hegedüs Istvánné - Thursday 12/10/2023

"Csalódás"

2.3
food: 2 service: 3 ambience: 2
Az étterem ajtaja tárva nyitva volt az ott tartókodásunk teljes ideje alatt, ami 17 fokban mar nem olyan kellemes. Rajtunk kívül egy ember sem volt az első fél órában, a zene hangos volt és néha a kiszolgáló TikTok zenéi szóltak róla. Az előételnek felszolgált tavaszi tekercsen kívül a többi fogás ehetetlen volt. A főételben a csirke rágós és ízetlen volt, a desszert szintén. A Budapesti Étteremhét keretein belül nem ilyen bisztróra számítottunk, ami viszont nem az étterem, hanem a megmozdulás hiányossága.
Csörgő Lili - Monday 09/10/2023