IKON Piano Bar & Bistro in Budapest

IKON Piano Bar & Bistro - hungarian, international food

Make an Online Reservation

IKON Piano Bar & Bistro

1075 Budapest, Kazinczy utca 5.

IKON Piano Bar & Bistro
Kazinczy utca 5. , 1075 Budapest

The fully renovated, modern and cosy bar is a pilgrimage destination for those who love live music night bars in Pest. But, IKON Piano Bar & Bistro is more than just a night bar where you can listen to the pianist with a drink in your hand, hum the tunes you know. IKON is also a dining place, where guests can find a delicious snack. With or without dinner, alone or in a couple, with company, IKON Piano Bar & Bistro offers an experience from Wednesday to Saturday.

 

Reserve your table online now for free through DiningCity: IKON Piano Bar&Bistro – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.4

(20 értékelés)


food

4.2

service

4.4

ambience

4.7

"Vacsora 2fő"

3.7
food: 4 service: 2 ambience: 5
A zongora nagyon kellemes volt, a zenész nagyon lehetséges. Igazából ez az egy volt pozitív az estében. Az ételek nem voltak rosszak, annyira jók sem. A számla végösszegéhez lett ütve plusz egy üveg bor. Közölték, hogy visszakapom a pénzt KPban vagy elvihetem a bort. A rajta levő plusz szervizdíj visszafizetése és az "elnézést kérünk" elmaradt.
Anna - Monday 18/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom volt minden. Gyors kiszolgálás. Szuper zongorista!!!
Barján Kitti - Sunday 17/03/2024

"Kellemes hely"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
Finom , pikáns bisztro ételek . Szép belső kialakítás és dekoráció. Az élő zene sokat hozzád a hely hangulatához . Romantikus estékhez, baráti beszélgetésekhez ideális .
Szendrei Szabolcs - Sunday 17/03/2024

"Kellemes este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy kellemes estét töltöttünk az éttermében, az ételek nagyon ízletesek voltak.
Poreleczki Ildikó - Saturday 16/03/2024

"Exkluzív kiszolgálás "

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Az ételek finomak voltak. Mindenből a vega verziót választottuk. Picit csalódás volt, hogy a szejtán bolti volt. A kiszolgálás nagyon kedves gyors és figyelmes volt. Plusz pont, hogy a szakács kijött az étkezés végén és megkérdezte, hogy hogy ízlett . Ezt a figyelmességet nagyon ritkán tapasztaljuk
Varga Dorottya - Saturday 16/03/2024

"Valentinapi vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodaszép hely! Valentinnapot tartottunk a párommal és teljesen lenyűgözött bennünket ez kis bár. Talán Budapest egyik leghangulatosabb vendéglátóhelye. Kellemes volt az élő zene, egy nagyon tehetséges fiatalember játszott. A felszólgáló szemelyzet nagyon aranyos volt, segítőkész, és hihetetlenül türelmesek és kedvesek voltak! Az étel / ital szintén nagyon finom volt, és a tálalás is nagyon kreatív! Semmi negatívumot nem lehet felhozni, ez az est egyszerűen tökéletes volt! Köszönjük szépen a vendéglátást és nagyon finom vacsorát!
Kártik László - Friday 16/02/2024