Zsindelyes Étterem és Pálinkaház - Budapest

Small 24ca1925 5a6a 4cc3 9687 7873cd5f33d1

Make a Online Reservation

About Rest Zsindelyes Étterem és Pálinkaház

Zsindelyes Étterem és Pálinkaház
Mester utca 13. , 1095 Budapest

Budapest egyedülálló étterme a Zsindelyes Étterem és Pálinkaház magyaros konyhával és kivételes pálinkakínálattal várja Vendégeit.

Az étterem 2007 decemberében nyitotta meg kapuit a IX. kerület Mester u. 13. szám alatt.
Éttermünk belső kialakítása családias, borválasztékunk illetve pálinka különlegességeink tükrözik a Pálinkaház múltját, jelenét és jövőjét.

Az étterem kiválóan alkalmas rendezvények, kisebb esküvők, sajtótájékoztatók, tréningek, fogadások, bankettek, összejövetelek megtartására. Éttermünk légkondicionált, külön galériával és terasszal is rendelkezik. A magyaros ételek, minőségi és egyedülálló italválaszték gondoskodik a gondtalan kikapcsolódásról és a családias hangulatról.

Az étterem 80 fő befogadására alkalmas, továbbá 40 fős fedett terasszal rendelkezik.
Méltón büszkék vagyunk az évek óta csapatát összefogó Szabó Gábor Chef munkájára, aki nap, mint nap bizonyítja rátermettségét, illetve gasztronómia iránti szeretetét. Emellett büszkék vagyunk kiváló felszolgáló kollégáink munkájára is, akik nélkül nem sikerült volna elérni sikereinket.
A vendégeink kiszolgálásának egyik fontos eleme, hogy keddtől vasárnapig 19 órától élőzenével várjuk vendégeinket.

Számunkra az a legfontosabb, hogy a Zsindelyes Étterem és Pálinkaházba betérőknek kellemes és emlékezetes élmény legyen az itt eltöltött idő.
Azt szeretnénk, hogyha mindig jól lakva és jó érzéssel távozna tőlünk minden vendég, visszavágyjon hozzánk, és nem utolsósorban azt, hogy a magyar vendéglátás és a pálinka jó hírnevét vigyék szerte a világba!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Zsindelyes Étterem és Pálinkaház – Budapest

Lees meer

Click to see opening-times and more

Értékelések és vélemények


4,4

(193 Recensies)


Konyha

8.8

Kiszolgálás

9.0

Hangulat

8.6

"Elégedetség "

1
Konyha: 2 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 0
Lassuk kiszolgálás, figyelmetlen felszolgálok, a megrendelt étel helyett mást hozztak ki .Sokat kellett várni amig felvették a rendelést + arra is hogy kihozzák az ételt . Hangulat : a zene nem mondható zenének inkabb hur pengetésnek
-

"zsindelyes étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos,aranyos hely. Kedves pincérekkel,jó szakáccsal. Mindenkinek ajánlom.
-

"-"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
-
-

"Mit keresett ez az étterem a gasztrohéten?"

1,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 2
Kiszolgalas: gyakornokszerű iskolás lányok voltak a "pincérek", akik azt sem tudtak sokszor, hogy hol vannak. Azt gondolom, főleg egy ilyen gasztrohéten, ez nagy hiba. Ès komolyan untam, hogy azt hallgattam vegig, hogy milyen vizsgajuk lesz es h mennyire unjak mar a mai napot, es, hogy jajj, holnap is "ennyi" lesz? Az ennyi= sok vendèg. Mindezt ott elottunk. Konyha: középszerű menzakoszt, kissé jobb köntösben. Tálalás minden kreativitást mellőz. A desszert finom volt (somlòi galuska, es ez ìzlèsesen is volt talalva, kicsit kevès volt). A tobbi etel sem volt íztelen, de minden nap ilyet eszek a MÁV konyhán, a Ferencvárosi pu-nál. Hangulat: az etterem hangulata, "diszlete" rendben volt, igazi kisvendéglői, "kockàsabroszos" (jo ertelemben, hisz nem volt ìzlèstelen) otthonos hangulat. A sarokban èlőzene egy szintetizatorral es hegedűvel, kellemes cigánynòtàval. 5 percig. Utana elkezdtek beszelgetni a zeneszek, es mintha ott sem lennenk, beszelgettek es 10 masodpercekre (mintha gyakorlo òràn lennenek) bele-belel kezdtek vmibe aztan abba is hagytak. Ebben az etteremben is zavaro volt a vendègtèrben, hogy oltari kajaszag terjengett. Olyan büdös olaj ès kajaszagù lett a ruhám, mintha en dolgoztam volna a konyhàban. A mosàs 90 fokok előre borìtèkolhatò volt. Összessegeben csalòdàs. Kulinàris èlvezetre vàgytam egy kellemes helyen. Ehelyett 7000 ft èrt vacsoraztunk meg ketten olyan minosegben, amit minden nap ebèdnèl kapok 890 ft per ètel àron.
-

""

3,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Kedves kiszolgálás, kis adag, kicsit túl sütve, de egyébként rendben.
-

"Kellemes családi vacsora volt"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A pálinkákról részletes tájékoztatást kaptunk!!! Az ételek finomak voltak, bár az adagok lehettek volna nagyobbak is.
-

Restaurants in proximity of Zsindelyes Brandy house

MANNA LOUNGE & ÉTTEREM

1013 Budapest, Palota út 17.
3,28 kilométer

  3 fogásos menüajánlat június 23-tól 30-ig! Ár: 3.990 Ft/fő

(2409)

Tovább ->

4 ÉVSZAK - PALÓC BISTORANT (MÁTRAFÜRED)

3232 Mátrafüred, Parádi út 8.
77,8 kilométer

  Piano pillanatok - Március 31-től péntek és szombat este.

(11)

Tovább ->