Incognito Kitchen & Bar - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Húsvéti ajánlat - Március 28-tól április 30-ig. Érvényes: 2024. március 28. - 2024. április 30.

HÚSVÉTI AJÁNLAT - Különleges fogásokból összeállított menüsorral várjuk Vendégeinket!

Húsvéti Séf Ajánlat
- Tejszínes tormakrémleves füstölt csülökkel 2690 Ft
- Sertésrilette újhagymával, füstölt fürjtojással, tormakrémmel és kovászos kenyérrel 3490 Ft
- Nyúlgerinc majonézes reteksalátával és pirított sonkával 5990 Ft
- Diós moussetorta fehércsokoládé-burokban, mangóval és dióhomokkal 2590 Ft

Éljen ezzel a remek ajánlattal, válassza ki az időpontot az online foglalási naplóban, foglalja le asztalát ITT:

Foglaljon most

Incognito Kitchen & Bar

1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 3.

Incognito Kitchen & Bar
Liszt Ferenc tér 3. , 1061 Budapest

Újjászületett a Liszt Ferenc tér bár-étterme. Egy olyan családias hangulatú éttermet álmodtunk meg a belváros forgatagában, amely összehozza az embereket, a magyar konyhaművészet kiváló ételei, és minőségi magyar borok társaságában. Teljesen felújított belső térrel és téliesített terasszal, megújult konyhával várjuk a hét minden napján azokat, akik a minőségi gasztronómia mellett szeretnék letenni a voksukat.


Kulináris utazás a magyar konyhában.
Konyhánk a magyaros ízvilágot képviseli, némi nemzetközi kitekintéssel. Ételeinkben szerettük volna a hagyományos, régi ízeket megtartani, de megjelenésükben kicsit újragondolva tálalni azokat. A nagymama asztaláról ismerős fogások színei, illatai a gyermekkorunk emlékeit idézik, amelyhez természetesen saját gyerekkori élmények adják a kiindulópontot.
Étlapunkon a klasszikus és nemzetközi konyha szezonális fogásait sorakoztatjuk fel, és az idény alapanyagait helyezzük reflektorfénybe. Nagy gondossággal frissen készített, üdítő finomságokkal várjuk mindazokat, akik lendületes, mégis tartalmas étkezésre vágynak.
Állandó kínálatunkat kiegészítve, konyhafőnökünk mindig az idénynek megfelelő friss, hazai alapanyagokból komponálja meg új formájukban, mégis a megszokott ízeket felidézve havi Séf ajánlatunkat, így vendégeink valamilyen különlegességet is választhatnak az étlapról.
Filozófiánk: szívből jövő vendéglátás, szenvedéllyel készült házias ételekkel, oldott hangulatban.


Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Incognito Kitchen & Bar – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(153 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

5.0

Hangulat

4.9

"Vetkőzd le az inkognitód"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Na kérem tisztelettel! Ezt nevezik kiszolgálásnak. Meg merem kockáztatni, hogy ilyen magas színvonalú kiszolgálásban mint amilyet Ferenctől kaptam, soha életemben nem volt részem. Minden egyes összetevőről elmondta micsoda, nem volt kérdés, amelyre ne tudott volna válaszolni, előzékeny volt, adott ajánlatot, és kellő ritmusban megvárta, hogy a különféle fogások lemenjenek. Desszert előtt megkérdezte akarunk e várni, és minden fogás után érdeklődött ízlett e az étel. És látszik, hogy valóban szereti a munkáját, talán nem mondok újat, nagyon nem ez a jellemző ebben a szakmában. Sok sikert kívánok neki a karrierjében. Maga a hely, a Jókai tértől pár lépésre található, a baltával faragott Ady szobor mögötti Liszt ferenc téren, egy tucat másik étkezde tőszomszédságában. Bár sok hangulata emiatt már nincs, de azt tudni kell, hogy 94 óta talpon vannak, és ők indították el, a rendszerváltás utáni Magyarország egyik kulináris gócpontját, mert a többiek őket követték, noha kezdetben csak kávézóként működött, és azóta többször is átlakult, legutóbb 2013-ban, amióta török tulaja van. de a neve ugyanaz. Mivel az idő igencsak lehült, jobb lett volna ha bent tudunk leülni, és nem a zárt teraszon (ahol szintén hideg volt), de ez az én hibám nem kardoskodtam eléggé. Az ételek azonban felemásak, ami leginkább abból ered, hogy nem igazán tudták eldönteni magyar vagy török konyhát akarnak e vinni. Szerencsére minden allergén fel van tüntetve, és azonnal tudnak megoldást kínálni, ha valamit nem tudna megenni a vendég. A fürjtojásos, medvehagymapogácsás pisztráng finom volt, de semmi extra, felhívták a figyelmem, hogy lehetnek nagyon apró szálkák benne, azért egy lazacnál jobb volt. A vargányás krémleves ellenben nagyon finom, glutánérzékenyek is ehetik! Jobb csülköt is ettem már tucatnyi helyen, a hozzáadott bab nem igazán passzol, ez tipikusan az a fogás, amit nem kellene újragondolni. A bárányköfte csicseriborsókrémmel, és padrón paprikával viszont telitalálat, elképesztően jó a fűszerezése. De miért nincs ez rajta az állandó étlapon? A desszertek közül partnerem nem tud elfiogyasztani semmit, abban a pillanatban felajánlanak neki egy választható koktélt - ez igen! A baklava valóban finomabb mint amit a körúton kapni, de kétségtelen, hogy a hely nem véletlenül a kiszolgálás és nem a konyha kategóriában került be az extra körre. Van hova fejlődni!
Magyar Tibor - 2024. április 24., szerda 23:56

"Csoda a Liszt Ferenc téren"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szavakkal nehéz leírni, amit az Incognitóban a múlt héten kaptunk. Az ízek tökéletes harmóniája, válogatott alapanyagok, gyönyörű tálalás - ez csak egy felsorolás, de ami mögötte van, az maga a VENDÉGLÁTÁS (így, nagybetűvel). Kiemelkedően finom volt a török leves és a padlizsános előétel, a főételek közül pedig a csülök - de igazából bármelyik ételt újra meg újrakérném... Megérdemelten nyerték el a legjobb kiszolgálás díját is, ezt is tanítani lehetne: kedves, nem tolakodó, a vendégért dolgozó felszolgálóval találkoztunk nagy örömünkre. Gratulálunk az étteremnek az elmúlt 30 évhez, reméljük még találkozunk!
H. Nóra - 2024. április 22., hétfő 14:53

"minden fantasztikus volt! :)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
minden csodálatos volt, a kiszolgálás és az ételek is. a török fogások nagyon különlegesek voltak, a kedvencem a padlizsánfasirt volt ördögszekérgombával, lencsesalátával. nagyon-nagyon sajnálom, hogy ezek az ételek nem szerepelnek az állandó étlapon, biztosan visszatérnénk, hogy minden török fogást végig kóstoljunk. :)
Bajor Christa - 2024. április 21., vasárnap 13:27

"Finom ételek egy kellemes helyen"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes környezetben , barátságos és felkészült kiszolgálás mellett fenséges ételeket fogyasztottunk.
Konta Péter - 2024. április 21., vasárnap 09:47

"Romantikus és finom "

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás hibátlan volt, a pincérünk közvetlen, barátságos, de ismerte a határokat. Az egész hely hangulata egyszerre volt elegáns és családias. Az ételek nagyon szépen tálaltak voltak és jó ízviláguk volt. Szívesen ajánlanám bárkinek!🥰
Apáti-Nagy Zsuzsanna - 2024. április 20., szombat 07:52

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden szuper volt , külön kiemelném az előételt és a citromos örök tradicionális levest. A kiszolgálás első osztályú volt. Köszönjük
Keresztesi Klára - 2024. április 17., szerda 18:10