Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi) - Budakeszi

Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
https://www.budaigesztenyes.hu

Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi)

2092 Budakeszi, Fő utca 1.

Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi)
Fő utca 1. , 2092 Budakeszi

A Budai Gesztenyés Nagyvendéglő a továbbiakban rendezvényközpontként üzemel tovább.

Budapest és Budakeszi határában, hatalmas gesztenyefák árnyékában található a 110 éves múlttal rendelkező Budai Gesztenyés Nagyvendéglő.

Étlapunkon hagyományokat és régi alapelveket követve a magyar konyha ízvilágát vonultatjuk fel a legmodernebb konyhatechnológiai vívmányok segítségével. Az ételek elkészítése során felhasználásra kerülő alapanyagok között hazai kézműves termékek és saját készítésű lekvárok, pástétomok is megtalálhatók. Törekszünk arra, hogy kínálatunkban hiánytalanul megfeleljünk a szezonalitásnak, így biztosítva ételeink számára a legmagasabb minőséget. Évszakok váltakozásával frissülő állandó étlap kínálatunk mellett minden nap háromfogásos ebédmenüvel, kéthetente hatfogásos szezonális ajánlattal jelentkezünk, továbbá a tavaszi-nyári szezonban kerthelyiségünkben grillkonyhát üzemeltetünk, mely sültekkel és salátákkal várja vendégeinket.

Éttermünk tágas belső térre, galériára, kávézóra, kerthelyiségre és borpincére osztható, amelyek különféle rendezvények: kisebb családi események, születésnapok, esküvők, exkluzív céges vacsorák helyszíne.
Rendszeresen tartunk saját rendezvényeket is: borvacsorák, ételkóstolás, zenés estek szerepelnek programkínálatunkban, a gyerekeket pedig játszóház és az udvaron játszótér várja.

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(1194 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Semmi extra"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Kellemes étterem élőzenével, ami egyáltalán nem volt zavaró, nagyon szépen belesimult a légkörbe. Az ételek ízletesek voltak, kivétel a narancsos csokoládé tortát, mert az nagyon alul maradt az elvártaknál. Kiszolgálásban még van hova javulni a helynek, egyszer látogatott marad számunkra.
Jászai Enikő - 2023. november 06., hétfő 13:53

"Vacsora "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes előtér kedves kályhával. Figyelmes szemelyzet. Finom ételek.
Dr. Kovács Attila - 2023. október 21., szombat 10:35

"Budai Gesztenyés"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyszerű időben, a kerthelységben ebédeltünk, kitűnő falatok kerültek elő és elégedetten távoztunk. Mi kell még?
Dobor Dezső - 2023. október 20., péntek 09:15

"Csalódás"

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Rutinos étterem hetesek vagyunk, a mostanit összekötöttük egy fővárosi bevásárlással, így ez alapján és a menüt tanulmányozva került a választásunk erre a helyre. Nem jártunk még itt, nem is fogunk. Az étteremben hideg volt, zavaró volt, hogy nem tudtunk nem figyelni a mellettünk lévők beszélgetéseire az asztalok közelsége miatt. Az ételek között volt olyan, ami konkrétan egy menza tálnak is beillene 1200ért… nagyon kiábrándító volt a csirke és a burgonyasaláta mind tálalásban mind összeállításban kellemetlen. A sütőtök krémlevesnél én nem nagyon éreztem egyebet annál, hogy pürésíteni sikerült a sült tököt. A desszertek is egy kommersz cukrászdáé. A kacsa és a kagyló jó volt. 3 fogás után éhesek maradtunk… összességében megbántuk a döntésünket, hogy ide mentünk.
Pittner Zsófia - 2023. október 17., kedd 19:55

"Vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos az étterem, az emeleten a családdal kényelmesen elfértünk. A kiszolgálás kiváló, az odafigyelés folyamatos, de nem tolakodó és az ételek is nagyon ízletesek voltak! (A háttérzene lehetett volna egy kattintásnyit halkabb :-)
Busai Gábor - 2023. október 16., hétfő 15:56

"Nagy csalódás"

3,8
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Rég óta készültünk elmenni ebbe a szép fekvésű, jó hírű étterembe. Gondoltuk ez egy jó alkakom. Szép volt a menüsor, de a kivitelezés nem sikerült. Hiába lakunk a közelben nem fogunk visszatérni. A vadragu leves sertésből finom volt. A két főétel közepes. A konfitált, vagy sous videl kacsára rászoktak pirítani. Itt nem! Nem is volt tökéletes. De a katasztrófa a csokoládé szelet volt, amit én nem tennék a vendégek elé. Mint ha megtalálták volna az ország legigénytelenebb retró cukrászüzemét, és annak a csokikockáját kaptuk volna meg. Számomra ez minősíti a helyet. Miután látta a felszolgáló, hogy csak megkóstoltam és úgy vitte vissza, kérdezte, hogy miért, jeleztem, hogy nagy csalódás, fel se merült, hogy kérek e mást helyette. Igaza van, én választottam.
Györgyné Varga Zsuzsanna - 2023. október 16., hétfő 14:50