Salaam Bombay indiai étterem - Budapest

Salaam Bombay indiai étterem - Ázsiai, indiai konyha

Képek az étteremről

Salaam Bombay indiai étterem

1051 Budapest, Mérleg utca 6.

Salaam Bombay indiai étterem
Mérleg utca 6. , 1051 Budapest

A közvetlenül Indiából behozott ételösszetevőkkel a Salaam Bombay étterem egy élmény közeli ízelítőt kínál az indiai konyhából itt, Budapest szívében.

Étlapunk eredeti indiai recepteket tartalmaz, amelyek mesterszakácsok által lettek tökéletesítve. A frissen behozott füvek és fűszerek gondoskodnak arról, hogy minden falat magába foglalja az indiai konyha ízeit és harmóniáját.
Éttermünkben egyaránt megtalálhatóak Észak és Dél India specialitásai. "Tandoori" indiai agyagkemencében grillezett étel különlegességek, szószos ételek, "curry" minden mennyiségben, valamint vegetáriánus ételek nagy választéka!
Kellemes hangulatot  áraszt a finoman és ízlésesen kialakított belső eklektika, amelyek élethűen adják vissza India nagyságát és színeit. A lágy zene kellemes hatással, nyugtató érzést kelt.
Egy nyugodt vacsorához, egy baráti ünnephez, avagy egy üzleti összejövetelre a Salaam Bombay az első számú hely, az indiai étkek ínyenceinek.
A teljes kényelem érdekében házhoz szállítást is vállalunk. Külső összejövetelekre, valamint otthonában és irodájában egyaránt teljes ellátásban részesítjük mindazokat, akik az indiai konyha egyedülálló ízére vágynak.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Salaam Bombay indiai étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(773 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.2

"Csodálatos vendéglátás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jó élmény volt az egész, a kiszolgálás simán ment, a pincér tudta, hogy mit rendeltünk (ez meglepő Magyarországon), és a tálalás is különleges volt. Az ételek pedig nagyon finoman lettek elkészítve.
Bianka - 2019. július 16., kedd 09:27

"Étteremhét"

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
****
Anna - 2019. március 31., vasárnap 08:39

"Vasárnapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon rendben volt. Jó ízek, jó fűszerezés és bőség.
K. Zoltán - 2019. március 26., kedd 15:44

""

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Az étterem nagy csalódást okozott. A felkínált ételek felét nem fogyasztottuk el. A két csirkés étel még elment, de a zöldséges ételeket már több naposan szolgálták fel és ízre sem voltak jók, ez egyik alapanyaga konzervből volt csak. A padlizsános-krumplis ételből csak a padlizsánt spórolták ki. Az étteremben a zene rendkívül idegesítő, unalmas bevásárló-központos zene volt, ami semmiféle hangulatot nem teremtett. A pincér persze látta csalódottságunkat és szerencsére meg sem kérdezte, hogy elégedetted vagyunk-e.Kész pénzkidobás és pazarlás volt a vacsora.
Győrfi Zsuzsanna - 2019. március 26., kedd 07:57

"Èrdemes kipróbálni"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jól èreztük magunkat, minden fogás ízletes volt. Külön kiemelnèm a személyzet kedvességèt, figyelmessègèt. Vissza fogunk tèrni.
Kaudia - 2019. március 25., hétfő 21:44

"Ildikó"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Másodszor voltunk itt, mert az első nagyon tetszett. És most sem csalódtunk. Az egyetlen baj, hogy minden nagyon hamar kihül. Ezt kellene valahogy megoldani. A nankenyére fenséges, frissen sült. Imádtuk! A jó hangulatunkhoz az igen készséges és figyelmes pincér nagyban hozzájárult! Köszönjük. Megyünk még!
Ildikó - 2019. március 25., hétfő 21:25