Salaam Bombay indiai étterem - Budapest

Salaam Bombay indiai étterem - indiai konyha

Képek az étteremről

Salaam Bombay indiai étterem

1054 Budapest, Garibaldi utca 4.

Salaam Bombay indiai étterem
Garibaldi utca 4. , 1054 Budapest

A közvetlenül Indiából behozott ételösszetevőkkel a Salaam Bombay étterem egy élmény közeli ízelítőt kínál az indiai konyhából itt, Budapest szívében.

Étlapunk eredeti indiai recepteket tartalmaz, amelyek mesterszakácsok által lettek tökéletesítve. A frissen behozott füvek és fűszerek gondoskodnak arról, hogy minden falat magába foglalja az indiai konyha ízeit és harmóniáját.
Éttermünkben egyaránt megtalálhatóak Észak és Dél India specialitásai. "Tandoori" indiai agyagkemencében grillezett étel különlegességek, szószos ételek, "curry" minden mennyiségben, valamint vegetáriánus ételek nagy választéka!
Kellemes hangulatot  áraszt a finoman és ízlésesen kialakított belső eklektika, amelyek élethűen adják vissza India nagyságát és színeit. A lágy zene kellemes hatással, nyugtató érzést kelt.
Egy nyugodt vacsorához, egy baráti ünnephez, avagy egy üzleti összejövetelre a Salaam Bombay az első számú hely, az indiai étkek ínyenceinek.
A teljes kényelem érdekében házhoz szállítást is vállalunk. Külső összejövetelekre, valamint otthonában és irodájában egyaránt teljes ellátásban részesítjük mindazokat, akik az indiai konyha egyedülálló ízére vágynak.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Salaam Bombay indiai étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(1029 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.3

"Most sem csalódtunk."

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Visszajáró vendégként ismét csak jókat mondhatunk az étteremről. Ha a mosdók tisztasága is javulna, tökéletes lenne.
Ágnes Domokos - 2021. december 27., hétfő 11:07

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden klassz volt
Hamar Magdolna - 2021. december 27., hétfő 10:09

"Visszatérünk"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Kicsit előbb érkeztünk (20 perccel) de leülhettünk az asztalunkhoz. Étterem hét extra keretében látogattunk el.Rendeltünk egy üveg vizet, amit bontatlanul, kitöltés nélkül kaptunk az asztalunkra. Ez furcsa volt. Fix menüt rendeltünk, előzetes foglalásunk volt. 20 percet vártunk a kiszolgálásra, ami a desszert kivételével egyszerre történt, a tulaj szolgálta fel, mindegyik fogáshoz pár mondatot hozzáfűzve. Tökéletes basmati rizs, Kali Mirch csirke, vega fogások és fokhagymás naan. Pazar volt. A felszolgáló hozott még rizst és naan kenyeret, mert elfogyott - grátisz. Tökéletes, ízletes lakoma volt. A WC tisztasága, karbantartása több figyelmet igényelne.
Beastie - 2021. november 04., csütörtök 08:58

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden fogás nagyon ízletes és kellően pikáns volt. Kedves és készséges pincérek, gyors a kiszolgálás. Nem csalódtunk most sem.
dr. Lászlókné Buzás Andrea - 2021. november 01., hétfő 19:57

"India ízei Pesten"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az ételek ízletesek voltak, a bárány különösen finom volt. A kiszolgálás 5+, a felszolgáló udvarias, segítőkész és humoros volt. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük.
Belicza János - 2021. november 01., hétfő 19:34

"Indiai vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Udvarias, gyors kiszolgálás, finom ételek. Nagyon jól éreztük magunkat.
Péter - 2021. november 01., hétfő 15:09