Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl) - Nyúl

Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)

9082 Nyúl, Vaskapu utca 71.

Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)
Vaskapu utca 71. , 9082 Nyúl

Nyúl Szőlőhegyen (Győrtől kb. 20 percre) széles borválasztékkal, magyaros konyhával, vidéki hangulatú környezetben várja vendégeit a Szél Fiai Fogadó.

 

Videós bemutató az étteremről -> megtekintéshez kattintson IDE!

A jellegében magyar kékfestő hagyományokat őrző tanyasi étterem feleleveníti a monarchia korából ismert, de hazánkban már elfeledett Heuriger-ek stílusát, a családi vendéglátás baráti hangulatát. Nagyanyó konyhájával a vidéki élet múltbéli nyugodt, békés hangulatát, a régmúlt ízvilágát, a magyar ételek és borok közös harmóniáját kívánjuk bemutatni.

Telente búbos kemencében sült finomságokat, a parasztság és cigányság ünnepi étkeit készítjük. A nyári langyos estéken kerthelyiségünkben parázson sült grillételek bővítik a kínálatot. A saját borpincében érlelődő díjnyertes borok, a minőségi csapolt sörök, a választékos pezsgő és italkészlet garantálják, hogy mindenki talál kedvére valót, köztük a borbarátok és a sörkedvelők is. Mindez együtt ideális lehetőséget kínál baráti találkozók, ünnepségek, üzleti megbeszélések, kerti grill állófogadások, reprezentatív rendezvények megvalósítására.

Prisztóka Tibor Gasztronómiai "Ars Poetica"-ja:
Jó értelembe véve megszállottja vagyok a tradícióknak, a régi, hagyományos konyhának, a borkészítésnek és vendéglátásnak. A borászat és a gasztronómia ösvényén az emlékek, érzékek és intuíció útját követjük, kutatva mindkét szakma rejtelmeit. Célom, hogy Mikszáth, Krúdy és Márai emlékeit, érzéseit és korát a Fogadó hangulatába integráljuk, vendégeinket az éttermi székekkel egy „múltidéző időgépbe” ültessük. Minden ételünk borral készül, a borok-ételek kapcsolatán keresztül szeretnék segíteni a hazai éttermi és borkultúra közös fejlődését.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Szél Fiai Fogadó és Cellárium – Nyúl

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(475 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.9

"Figyelmesség, vendégközpontúság, köszönjük!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hálásan köszönjük az Önöknél elköltött ebédünket! Az ételek minősége, elkészítési formája, tálalása kifogástalan volt, mondhatni pompás! Nagyon elégedettek vagyunk a ki/felszolgálással, a pincérek viselkedésével, mindannyiuk pozitív hozzáállásával. A környezet csodaszép, a belső enteriőr bájos, a mellékhelyiség tisztasága kifogásolhatatlan! Külön köszönet a születésnapi torta behozatala utáni Boldog születésnapot című dal lejátszásáért!!! Igazán figyelmes, vendégközpontú szemlélettel találkozhattunk Önöknél!! Kívánok sok sikert további munkájukhoz, biztosan ellátogatunk még az Önök vendéglőjébe! Hálás köszönettel: Krisztina
Barkai Krisztina - 2024. május 18., szombat 09:49

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szép környezetben kedves fogadtatás és kiszolgálás, remek ételek és italok.
Solymos Zsigmond - 2024. május 02., csütörtök 11:17

"Csodálatos estét töltöttünk el a csaladunkkal"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A vendéglátás, a hangulat, a szórakoztatás, a kiszolgálás, minden kiváló volt! Biztosan visszatérünk. Ételek tekintetében az előétel (libamáj roston) és a desszert (triplacsoki szelet) felejthetetlen volt! Sajnos a gönygyölt Angus nem volt az igazi. A férjem almalevest és édes-chilis csirkét evett, azok nagyon ízletesek voltak! Az élő zene és a hely milliője zseniális, a gyermekeink (1 és 3 évesek) is nagyon jól érezték magukat.
Herczeg Anna - 2024. április 21., vasárnap 07:20

"U"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fenséges, mennyei ízek! Udvarias, barátságos, emberi kiszolgálás! Nagyon nagyon elégedettek voltunk! Mindenkinek ajánljuk! Mèg sokszor fogunk jönni:)
Gábor Flechner - 2024. április 21., vasárnap 06:40

"Szél fiai az örök kedvenc "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem lehet elmondani, meg kell tapasztalni!
Szalai Klára - 2024. április 20., szombat 14:58

"Visszatérő elégedett vendég vagyok"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nekem a libamáj ízlett a legjobban.
Bérces Attila - 2024. április 19., péntek 17:32