Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl) - Nyúl

Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)

9082 Nyúl, Vaskapu utca 71.

Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)
Vaskapu utca 71. , 9082 Nyúl

Nyúl Szőlőhegyen (Győrtől kb. 20 percre) széles borválasztékkal, magyaros konyhával, vidéki hangulatú környezetben várja vendégeit a Szél Fiai Fogadó.

 

Videós bemutató az étteremről -> megtekintéshez kattintson IDE!

A jellegében magyar kékfestő hagyományokat őrző tanyasi étterem feleleveníti a monarchia korából ismert, de hazánkban már elfeledett Heuriger-ek stílusát, a családi vendéglátás baráti hangulatát. Nagyanyó konyhájával a vidéki élet múltbéli nyugodt, békés hangulatát, a régmúlt ízvilágát, a magyar ételek és borok közös harmóniáját kívánjuk bemutatni.

Telente búbos kemencében sült finomságokat, a parasztság és cigányság ünnepi étkeit készítjük. A nyári langyos estéken kerthelyiségünkben parázson sült grillételek bővítik a kínálatot. A saját borpincében érlelődő díjnyertes borok, a minőségi csapolt sörök, a választékos pezsgő és italkészlet garantálják, hogy mindenki talál kedvére valót, köztük a borbarátok és a sörkedvelők is. Mindez együtt ideális lehetőséget kínál baráti találkozók, ünnepségek, üzleti megbeszélések, kerti grill állófogadások, reprezentatív rendezvények megvalósítására.

Prisztóka Tibor Gasztronómiai "Ars Poetica"-ja:
Jó értelembe véve megszállottja vagyok a tradícióknak, a régi, hagyományos konyhának, a borkészítésnek és vendéglátásnak. A borászat és a gasztronómia ösvényén az emlékek, érzékek és intuíció útját követjük, kutatva mindkét szakma rejtelmeit. Célom, hogy Mikszáth, Krúdy és Márai emlékeit, érzéseit és korát a Fogadó hangulatába integráljuk, vendégeinket az éttermi székekkel egy „múltidéző időgépbe” ültessük. Minden ételünk borral készül, a borok-ételek kapcsolatán keresztül szeretnék segíteni a hazai éttermi és borkultúra közös fejlődését.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Szél Fiai Fogadó és Cellárium – Nyúl

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(402 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.9

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden fogás nagyon finom és ízletes volt. Abszolút harmonizáltak egymással az ízek. Az étterem által ajánlott bor is tökéletesen passzolt a választott ételhez. A kiszolgálás is szuper volt és az élőzene még emelt a hangulaton. Köszönjük a vendéglátást. Biztos visszatérünk még.
Csanaki-Keleti Tímea - 2022. november 11., péntek 13:45

"Szél Fiai Fogadó "

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Összeségében nem voltunk megelégedve száz százalékig az étteremmel. Többet vártunk egy exkluzív kategória győztes étteremtől. Esős időben érkeztünk, de az esernyő az asztal mellé kellett lerakni. Érkezésünkkor már meglepődtem az abrosz “tisztaságán” Én egy mentes vizet kértem amit a felszolgáló kinyitás nélkül letett az asztalra. A leves és előétel teljesen rendben volt, nagyon finom volt mindegyik. A kacsamellet lehetett volna puhábbra sütni, de viszont az ízesítés finom volt. Az édes chilis szószt sajnos felitta a polenta. Az arany galuska desszert sem úgy nézett ki mint a fényképen. A hangulatról annyit, a zene jó volt csak vagy az asztalunk volt túl közel a zenészekhez vagy a zenészek voltak közel az asztalunkhoz, ugyanis beszélgetni nem nagyon tudtunk.
Kondora Róbert - 2022. november 05., szombat 06:56

"Isteni, mint mindig "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismét minden fogás kiváló volt, ezúttal sem csalódtunk 🙂 mind az ízekben, mind a mennyiségben , mind a tálalásban 10 pont. a tulajdonos személyes jelenléte és érdeklődése igazán családiassá teszi a hangulatot, mindig mindenkihez van egy kedves szava és ez ma sokat számít :)
Cseh Gina - 2022. október 24., hétfő 10:10

"Dining City vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hibátlan!
Horváth Zoltán - 2022. október 21., péntek 08:28

"Szél Fiai Fogadó és Cellárium Nyul"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás udvarias körültekintö volt. Az ételek nagyon finomak izletesek a tálalás elsö osztâlyu volt. Mivel négyen voltunk mindegyik ételböl rendeltünk és mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Csak igy tovább és kitartást a nehezebb idöszakra is.
Pintér Ákos - 2022. október 17., hétfő 19:11

"Csoda a hegyben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mesterien kidolgozott fogások voltak, minden finom volt, aminek forrónak kellett lennie, az forró volt. A bárány mennyei volt, a fogas nem volt túlkészítve. Megvolt az ételekben az átgondoltság és az odafigyelés.
Pápai Marianna - 2022. október 17., hétfő 07:04