Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl) - Nyúl

Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)

9082 Nyúl, Vaskapu utca 71.

Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)
Vaskapu utca 71. , 9082 Nyúl

Nyúl Szőlőhegyen (Győrtől kb. 20 percre) széles borválasztékkal, magyaros konyhával, vidéki hangulatú környezetben várja vendégeit a Szél Fiai Fogadó.

 

Videós bemutató az étteremről -> megtekintéshez kattintson IDE!

A jellegében magyar kékfestő hagyományokat őrző tanyasi étterem feleleveníti a monarchia korából ismert, de hazánkban már elfeledett Heuriger-ek stílusát, a családi vendéglátás baráti hangulatát. Nagyanyó konyhájával a vidéki élet múltbéli nyugodt, békés hangulatát, a régmúlt ízvilágát, a magyar ételek és borok közös harmóniáját kívánjuk bemutatni.

Telente búbos kemencében sült finomságokat, a parasztság és cigányság ünnepi étkeit készítjük. A nyári langyos estéken kerthelyiségünkben parázson sült grillételek bővítik a kínálatot. A saját borpincében érlelődő díjnyertes borok, a minőségi csapolt sörök, a választékos pezsgő és italkészlet garantálják, hogy mindenki talál kedvére valót, köztük a borbarátok és a sörkedvelők is. Mindez együtt ideális lehetőséget kínál baráti találkozók, ünnepségek, üzleti megbeszélések, kerti grill állófogadások, reprezentatív rendezvények megvalósítására.

Prisztóka Tibor Gasztronómiai "Ars Poetica"-ja:
Jó értelembe véve megszállottja vagyok a tradícióknak, a régi, hagyományos konyhának, a borkészítésnek és vendéglátásnak. A borászat és a gasztronómia ösvényén az emlékek, érzékek és intuíció útját követjük, kutatva mindkét szakma rejtelmeit. Célom, hogy Mikszáth, Krúdy és Márai emlékeit, érzéseit és korát a Fogadó hangulatába integráljuk, vendégeinket az éttermi székekkel egy „múltidéző időgépbe” ültessük. Minden ételünk borral készül, a borok-ételek kapcsolatán keresztül szeretnék segíteni a hazai éttermi és borkultúra közös fejlődését.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Szél Fiai Fogadó és Cellárium – Nyúl

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(384 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.9

"Excellent service "

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Mint profiChef 40eves gyakorlattal elegedett voltam de mindig lehet kicsit csiszolni Bizom abban hogy hamarosan ujra talalkozunk.
Gibson Frank - 2022. március 15., kedd 08:56

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Most is kiváló, tökéletesen kidolgozott nagyon finom ételeket ettünk. A kiszolgálás udvarias és profi.
Nagy András - 2021. október 11., hétfő 15:07

"Szuper"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden kifogástalan volt!
Bakonyi Attila - 2021. október 11., hétfő 08:31

"Igazi vasárnapi hangulat"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Várakozásaink szerint alakult minden.Precíz,pontos, tökéletes.
J Peter - 2021. október 11., hétfő 07:33

"Hálával és köszönettel Magyarország különleges fogadójának!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A legmagasabb minőséggel találkoztunk mind gasztronómiai, mind szolgáltatás és emberi szinten. A Szél Fiai fogadó egy különleges és megismételhetetlen színfolt a hazai éttermi kultúrában, amellyel nagy öröm minden alkalommal a találkozás. A Dinning hétre készített menüsor mind elkészítésében, mind felszolgálásban felejthetetlen élményt nyújtottak nekünk. Az ételek harmonikus kiegészítői pedig a professzionális felszolgálók ajánlásának köszönhetően a ház saját borai voltak. Külön kiemelném a kellemes élő zenei hátteret, amely mosolyt és örömöt csalt az ide látogatók arcára. A Szél Fiai fogadó egy olyan étterem, ahol valóban szívből és szeretettel készülnek az ételek és fogadják a vendégeket. Szavazok a Michelin Csillagra!
Nikli Noémi - 2021. október 11., hétfő 06:10

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Varázslatos helyen kitűnő ételeket ettünk, a kiszolgálás, a hangulat mind-mind lenyűgöző. Nagyon jól éreztem magam és elképesztően finom volt mind a három fogás. Biztosan visszatérünk még újabb kulináris élményekért.
Veronika - 2021. október 10., vasárnap 18:40