Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl) - Nyúl

Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)

9082 Nyúl, Vaskapu utca 71.

Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)
Vaskapu utca 71. , 9082 Nyúl

Nyúl Szőlőhegyen (Győrtől kb. 20 percre) széles borválasztékkal, magyaros konyhával, vidéki hangulatú környezetben várja vendégeit a Szél Fiai Fogadó.

 

Videós bemutató az étteremről -> megtekintéshez kattintson IDE!

A jellegében magyar kékfestő hagyományokat őrző tanyasi étterem feleleveníti a monarchia korából ismert, de hazánkban már elfeledett Heuriger-ek stílusát, a családi vendéglátás baráti hangulatát. Nagyanyó konyhájával a vidéki élet múltbéli nyugodt, békés hangulatát, a régmúlt ízvilágát, a magyar ételek és borok közös harmóniáját kívánjuk bemutatni.

Telente búbos kemencében sült finomságokat, a parasztság és cigányság ünnepi étkeit készítjük. A nyári langyos estéken kerthelyiségünkben parázson sült grillételek bővítik a kínálatot. A saját borpincében érlelődő díjnyertes borok, a minőségi csapolt sörök, a választékos pezsgő és italkészlet garantálják, hogy mindenki talál kedvére valót, köztük a borbarátok és a sörkedvelők is. Mindez együtt ideális lehetőséget kínál baráti találkozók, ünnepségek, üzleti megbeszélések, kerti grill állófogadások, reprezentatív rendezvények megvalósítására.

Prisztóka Tibor Gasztronómiai "Ars Poetica"-ja:
Jó értelembe véve megszállottja vagyok a tradícióknak, a régi, hagyományos konyhának, a borkészítésnek és vendéglátásnak. A borászat és a gasztronómia ösvényén az emlékek, érzékek és intuíció útját követjük, kutatva mindkét szakma rejtelmeit. Célom, hogy Mikszáth, Krúdy és Márai emlékeit, érzéseit és korát a Fogadó hangulatába integráljuk, vendégeinket az éttermi székekkel egy „múltidéző időgépbe” ültessük. Minden ételünk borral készül, a borok-ételek kapcsolatán keresztül szeretnék segíteni a hazai éttermi és borkultúra közös fejlődését.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Szél Fiai Fogadó és Cellárium – Nyúl

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(441 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.9

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ebéd,kifogástalan felszolgálás.
dr. Péter Éva - 2024. január 15., hétfő 05:56

"Halászi"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos hely , nagyon jól éreztük magunkat!
Fülöp Veronika - 2023. december 14., csütörtök 06:50

"Nem csalódtunk, sőt..."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem jártunk még ebben az étteremben, a híre viszont eljutott hozzánk, így vettük a fáradtságot és elzarándokoltunk Nyúlra. Ami nagyon meglepő, hogy a szokásos "magyaros" környezet mellé egy jó értelemben vett, nagyon nem szokványos ételválasztékot kóstolhattunk. Kiváló nemzetközi konyha, nagyon jó minőség, szíves vendéglátás. Köszönjük
Mariann - 2023. március 22., szerda 14:59

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló mint mindig!!!!
Zoltán Ihász - 2023. március 21., kedd 17:25

"Profi "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Többször jártunk már itt, most is kiváló volt a kiszolgálás és az ételek is.?
András - 2023. március 21., kedd 16:02

"Helyi kedvencünk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifogástalan volt minden, igazán finomakat ehettünk (szerintünk is még a desszert is übereli a legjobb cukrászdákat is), és külön hála a rugalmasságért a menüben az extra vegán kérések teljesítése végett. :)
Kata - 2023. március 20., hétfő 15:07