Prime Steakhouse étterem - Budapest

Prime Steakhouse étterem - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Prime Steakhouse étterem

1051 Budapest, Sas utca 18.

Prime Steakhouse étterem
Sas utca 18. , 1051 Budapest

Budapest szívében Magyarország legnagyobb steak kínálatával, több mint 200 féle borral, széles koktélválasztékkal várja Vendégeit a Prime Steakhouse étterem.

Prime – jelentése: tökéletesség, azaz tökéletességet nyújtani a vendéglátás minden területén. Minőségi alapanyagokból, technológiailag hibátlanul elkészített ételekkel, figyelmes kiszolgálással kell elkápráztatni a vendéget.  Ez az a hely, ahol a nagyvárosi elegancia és a laza, könnyed kényelem találkozik, ahol a páratlan ízek, az igazi „cool” hangulat magas színvonalú kiszolgálással párosul.

Éttermünkben a legnemesebb marhákból (Auskobe-Wagyu, Usda, Angus Hereford, Schwarz-Bunt) több hétig tartó érlelést követően, tökéletes szakértelemmel elkészített kiváló minőségű steakeket (Filet Mignon, Petite Filet, Porterhouse, T-Bone, Ribeye, Tomahawk) szolgáljuk fel. A steakek mellett rendszeresen megújuló Chef ajánlattal, és kimagaslóan magas szervizzel várjuk a vendégeinket.

A közel kétszázféle, a legjobb minőségű magyar és külföldi borok közül a sommelier segítségével választhatják ki vendégeink az ételükhöz legmegfelelőbbet, a speciális enomatic boradagoló rendszernek köszönhetően pedig többfajta ízvilággal is megismerkedhetnek. A házi készítésű, frissen sült kenyér, a minőségi borok és a kiváló minőségű steakek olyan gasztronómiai utazás, amely felejthetetlen élményt nyújt a vendégek számára.

A Prime Steak & Wine étterem minden részletében különleges és lenyűgöző. Legyen szó romantikus kétszemélyes vacsoráról, fontos üzleti tárgyalásról, vagy egy jó hangulatú baráti beszélgetésről, a Prime Steak & Wine- ban mindez megvalósul.

 Szeretettel meghívjuk, csatlakozzon hozzánk egy finom ebédre, egy intim vacsorára, vagy egy esti szórakozásra.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Prime Steakhouse étterem - Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(356 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"Túlárazott kocsma"

2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
Sajnos a távozáskor derült ki, hogy s ruhatárba betett kabátomat más vendégne adták oda. Az üzletvezető elnézést sem kért, nem ajánlott fel segítséget. Többet biztos nem teszem be a lábam erre a helyre
Mondi Tamás - 2024. január 19., péntek 21:28

"Remek!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Még sosem csalódtunk, a Prime mindig hozza az elvárt minőséget és nemcsak a steakek-ben jók.
Szabados Anikó - 2018. március 05., hétfő 14:52

"Végtelenül figyelmes kiszolgálás "

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A személyzet nagyon kedves, mindenben rendelkezésre áll, pont eltalálja azt szintű kommunikációt ami nem túlzó, de kellemesen közvetlen. Az étterem emiatt nagyon kényelmes, természetesen az ételek is finomak. Nyilván a konyha steak típusok köré épül, ezért egy könnyed menüt nehezebb összeállítani, de megoldható. Összességében maradandó élményt tud nyújtani.
Vidó Gergely - 2016. február 14., vasárnap 13:05

"Visszatérő vendégként is nagyon élveztem!"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már máskor is jártunk itt, tehát nagyon jóra számítottunk. Ablak melletti világos, tágas helyen ültünk. Nagyon finomak és fantáziadúsak voltak az ételek. Meglepetésünkre éppen a burgernek lenne még hova fejlődnie! Óriási a borválaszték, amit avatott szakértelemmel ajánlanak a pincérek. A kiszolgálás profi! Ebéd után még jól esett hosszasan beszélgetni. A pincérek időnként megmutatták magukat. Nem tolakodóan, viszont mindig időben tudtunk kérni tőlük! Az étterembe érdemes volt és lesz visszatérni!
Ödön - 2015. március 30., hétfő 20:49

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek finomak és különlegesek voltak,és a kiszolgálással is nagyon elégedettek voltunk.
dr. Rózsa Zsolt - 2015. március 24., kedd 16:05

"Szuper ebéd"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyszerű marharaguleves. Profi kiszolgálás.
Vincze Dániel - 2015. március 23., hétfő 20:48