Nika Étterem - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Nika Étterem

1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 7-9.

Nika Étterem
Kossuth Lajos utca 7-9. , 1053 Budapest

Budapest belvárosában, az Erzsébet hídtól 2 percre nemzetközi és magyaros ételekkel várja Vendégeit az újonnan nyílt Nika étterem.

A 2013 őszén megnyílt éttermünk tervezésekor, nem titkolt szándékunk az volt, hogy valami meglepőt, megszokott sémáktól eltérőt hozzunk létre. Éppen ezért kitaláltuk, hogy a színes padlót, csodás növényfalat és egyedi képeket, virtuális étlappal megalkotott asztalokkal fűszerezzük. Az összhatás egyedi lett! Ezt látni kell! ...és persze kóstolni. Kínálatunk kizárólag a vendégeink ízvilága szerint lett kialakítva, ezért a kedvelt magyaros ételek mellett a nemzetközi konyha kedvenceit is megtalálják.
Szeretettel várunk mindenkit, aki valami újra, egyedire vágyik, és elégedetten, jóllakottan szeretne távozni egy kellemesen eltöltött finom ebéd, vagy vacsora után.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Nika Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(881 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"Értékelés"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon finom volt, elégedettek voltunk. Egy picit aprók voltak a főétel adagok, de az ízvilágra nem lehet panaszunk.
JC - 2020. január 03., péntek 10:28

"Szilveszter"

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Itt töltöttük párommal a szilvesztert, nagyon jó hangulat volt az élőzenével. Az ételek finomak voltak. A kiszolgálással voltak nagyobb problémák, nem kifejezetten foglalkoztak a pincérek velünk. A csomagunk tartalmazott pezsgőt éjfélkor, amit a pincérek nem hoztak ki, szólni sem nagyon tudtunk, mert mindegyik pincér elfoglalt volt. Majd negyed 1-kor kérdezték meg, hogy milyen pezsgőt szeretnénk kérni... Kicsit csalódás volt.
Kékesi Csilla - 2020. január 02., csütörtök 11:12

"Hédi"

3,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Még a pezsgőt is elfelejtették kihozni. Éjfélig volt csak nyitva Az ételek jók voltak, bár összekeverték, ki kért , milyen bélszínt. Gyors volt a kiszolgálás. Sajnos a végén már nem tudtunk semmit rendelni, mert " lezárt a kávégép"
Siklós Hedvig - 2020. január 01., szerda 12:56

"1085 Bp József krt 34."

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Rendkívül figyelmes, kedves, előzékeny személyzet. Nagyon finom ételek, kellemes hangulat. Mi intim jó hangulatban töltöttük a családi ebédet. Köszönjük
Kassai Erika - 2019. december 22., vasárnap 23:10

"Családi vacsora"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos hely remek ételekkel és kiszolgálással
Tóth Ferenc - 2019. november 23., szombat 06:39

"Márton napok"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Márton napok keretén belül mentünk el vacsorázni az étterembe. A kiszolgálással nem volt gond, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, a hangulat is 5/5, főleg, miután elkezdődött az élő zene. Egy kellemes hangú férfi előadó szolgáltatta gitárral a kezében a háttérzenét, ami nagyon jó hangulatot teremtett. A felszolgált ételek mennyisége bőséges (sőt, nekünk kicsit sok is volt), bár egy picit jobban oda lehetett vna figyelni a minőségre. Semmi egetrengető, csak szerintem inkább kaptunk vna kisebb adagokat, de a hús kevésbé rágós (de abszolút finom volt!), vagy a köret kevésbé sós (de ismét - abszolút finom volt!) lehetett vna.
Magdi - 2019. november 16., szombat 15:42