Nika Étterem - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Nika Étterem

1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 7-9.

Nika Étterem
Kossuth Lajos utca 7-9. , 1053 Budapest

Budapest belvárosában, az Erzsébet hídtól 2 percre nemzetközi és magyaros ételekkel várja Vendégeit az újonnan nyílt Nika étterem.

A 2013 őszén megnyílt éttermünk tervezésekor, nem titkolt szándékunk az volt, hogy valami meglepőt, megszokott sémáktól eltérőt hozzunk létre. Éppen ezért kitaláltuk, hogy a színes padlót, csodás növényfalat és egyedi képeket, virtuális étlappal megalkotott asztalokkal fűszerezzük. Az összhatás egyedi lett! Ezt látni kell! ...és persze kóstolni. Kínálatunk kizárólag a vendégeink ízvilága szerint lett kialakítva, ezért a kedvelt magyaros ételek mellett a nemzetközi konyha kedvenceit is megtalálják.
Szeretettel várunk mindenkit, aki valami újra, egyedire vágyik, és elégedetten, jóllakottan szeretne távozni egy kellemesen eltöltött finom ebéd, vagy vacsora után.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Nika Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(848 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

""Vendégségben""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hely, ahol valóban vendégként fogadnak bennünket, és figyelnek ránk..... Családunk nem először járt itt, és lehetőség szerint mindent megkóstoltunk, amit a menüsor kínált. Családunk "legkritikusabb" tagja sem talált kifogásolni valót, kellemes meglepetés, harmonikus ízvilág és különleges szervírozás jellemezték a menüsort. Itt valóban lehet élvezni az ízeket és nekünk, laikusoknak,egy kicsit segít tanulni a gasztronómiát. A kiszolgálás most is páratlan volt és barátságos, figyelmes légkörben, igényes helyen tölthettük el ezt a kellemes délutánt. Külön köszönjük a gluténmentes igényünk figyelembe vételét. Köszönettel: P.Mária
P. Mária - 2019. június 24., hétfő 14:03

"Esős vasárnap"

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Én mindkettőnk ételét kóstoltam. Egy kivételével minden finom és szép volt. A burgonyát véletlenül kétszer sózta meg a szakács. Nagyon-nagyon sós lett.
Zsuzsa - 2019. június 24., hétfő 08:23

"Szent Jakab kagyló"

3,3
Konyha: 1 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kimondottan az általam választott főfogás miatt (Szent Jakab kagyló flank steakbe göngyölve, shimeji gombás salátával /+ 2.000 Ft/) látogattam el ismét a NIKA Étterembe. A Szent Jakab kagyló tökéletes volt, de a steak göngyöleg igen kemény, rágós, ehetetlen! A Főúrnak ezt észrevételeztem, aki elnézést kérve továbbította véleményemet a shefjüknek. Megemlítettem, hogy én, ha tehetem, továbbra is kitartok a Széll Tamás Michelin csillagos holdudvaránál, aki, ha ezt a steaknek csúfolt "különlegességet" megkóstolván a NIKA shefjét még gyakornoknak sem alkalmazná akár egy napra sem...
Melkó Lajos - 2019. június 24., hétfő 07:44

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden téren remek élmény volt. Főleg a desszert ízlett nagyon
Siklós Hédi - 2019. június 23., vasárnap 20:52

"Egy csodás este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Köszönjük! Egy csodás estét töltöttünk a barátainkkal az étteremben. Mindenkinek ajánljuk, hogy próbálják ki a különlegesen finom ételeiket, tapasztalják meg a pincérek kedvességét, udvariasságát, tanítani kéne ahogyan dolgoznak.Köszönjük még egyszer!
Kozák Éva - 2019. június 23., vasárnap 09:54

"Szuper este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt a menü és bőséges! Kedves volt a kiszolgálás is, köszönünk mindent :)
Balogh Eszter - 2019. június 23., vasárnap 05:32