Nika Étterem - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Nika Étterem

1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 7-9.

Nika Étterem
Kossuth Lajos utca 7-9. , 1053 Budapest

Budapest belvárosában, az Erzsébet hídtól 2 percre nemzetközi és magyaros ételekkel várja Vendégeit az újonnan nyílt Nika étterem.

A 2013 őszén megnyílt éttermünk tervezésekor, nem titkolt szándékunk az volt, hogy valami meglepőt, megszokott sémáktól eltérőt hozzunk létre. Éppen ezért kitaláltuk, hogy a színes padlót, csodás növényfalat és egyedi képeket, virtuális étlappal megalkotott asztalokkal fűszerezzük. Az összhatás egyedi lett! Ezt látni kell! ...és persze kóstolni. Kínálatunk kizárólag a vendégeink ízvilága szerint lett kialakítva, ezért a kedvelt magyaros ételek mellett a nemzetközi konyha kedvenceit is megtalálják.
Szeretettel várunk mindenkit, aki valami újra, egyedire vágyik, és elégedetten, jóllakottan szeretne távozni egy kellemesen eltöltött finom ebéd, vagy vacsora után.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Nika Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(870 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"ajánlom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
ajánlom
Zoli - 2019. október 16., szerda 17:13

"születésnap"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Finom és megfelelő mennyiségű adagok, kedves kiszolgálás. A hely a képeken sokkal szebb mint a valóságban, és nincs különösebb hangulata vagy karaktere sem.
Zoli - 2019. október 15., kedd 06:17

""Könnyed" vasárnapi ebéd"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Mi egy randi és egy könnyű vasárnapi ebéd helyszinéül választottuk a NIKA-t az étterem hét keretében. Ez tulajdonképpen össze is jött és csak azért nem lett könnyed mert a 3 fogás igencsak soknak bizonyult.Normál adag volt mind külön külön; izlésesen tálalva de rajtunk bizony kifogott. A pincérekkel is teljesen elégedettek voltunk.Nem huzták a szájukat(máshol igen) amikor kértük a klíma lekapcsolálását és még később sem amikor ennek ellenére kértünk egy másik asztalt. Talán egy picit lassú volt a kiszolgálás de ezt tudjuk be az étterem hétnek és mi egyébként sem siettünk.
I'll sleep when I'm dead - 2019. október 14., hétfő 17:45

"István"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Másodszor ebédeltünk itt, és most sem csalódtunk! Kifogástalan volt minden étel, a kiszolgálás kedves, figyelmes, és ezekkel együtt csak jól érezhettük magunkat! Köszönjük!!!
Demeter István - 2019. október 14., hétfő 16:49

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Figyelmes, kedves kiszolgálás. Különösen ízlett a káposztás rétes kacsamell párosítás.
Nánási Gabriella - 2019. október 14., hétfő 08:37

"Kellemes vasárnapi gasztroélmény a belvárosban"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat. A pincérek kedvesek voltak, sokat mosolyogtak. az étel íze és a tálalás is kiváló volt, igazi kulináris élményt nyújtott. A hely nagyon kellemes,ajánlom mindenkinek!
Járó Mária - 2019. október 14., hétfő 08:06