BOATanic Terrace & Bar (EX Columbus Hajó) - Budapest

BOATanic Terrace & Bar (EX Columbus Hajó) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

BOATanic Terrace & Bar (EX Columbus Hajó)

1051 Budapest, Vigadó tér 4. számú kikötő

BOATanic Terrace & Bar (EX Columbus Hajó)
Vigadó tér 4. számú kikötő , 1051 Budapest

A BOATanic Terrace & Bar a belváros szívében, az Erzsébet-híd és a Lánchíd között, a pesti Duna part legszebb részén horgonyoz, ahonnan varázslatos panoráma nyílik a Budai Várra. Kellemes hangulat, különleges ízek, légy részese te is ennek a felejthetetlen élménynek a BOATanic Hajó fedélzetén!

A könnyed, de mégis izgalmas ételek mellett széles barfood palettával és az eredeti PIT BOX smokerben készült BBQ fogásokkal várjuk a vendégeket. Tökéletes helyszínt tudunk biztosítani egy romantikus vacsorához vagy egy baráti összejövetelhez is. Fedezzétek fel koktélkínálatunkat és kóstoljátok meg egyedi G&T és Martini variációinkat. Hogyha valami igazán különlegesre vágytok, a Tiki koktéljaink által egészen Hawaii-ig szörfözhettek!

Az a’la carte kínálaton túl hajónkon lehetőséget biztosítunk számos esemény és program, illetve speciális igény megvalósítására is. Különböző méretű termeink rugalmasan kihasználhatók, így megannyi rendezvény lebonyolítására alkalmasak lehetnek, mint például: esküvők, családi- és céges rendezvények, konferenciák, sajtótájékoztatók, bankettek, díszvacsorák, karácsonyi party-k stb.
A Hajó felső fedélzetén egy felújított 300 nm-es, 200 fő befogadására alkalmas tetőterasz található, mely tavasztól őszig tart nyitva. Vendégeink közvetlen közelről élvezhetik Európa legnagyobb folyójának és a Budai Várnak lenyűgöző látványát.

Foglald le asztalod ingyenesen online a DiningCity-n: Boatanic Terrace & Bar - Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(673 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.7

"Kiemelkedő élmény "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon színvonalas, és gyors kiszolgálás. Isteni ételek és íz élmény.
Bruckner Zsófia - 2024. április 19., péntek 12:22

"Hangulatos hely, különleges konyha"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Vacsorázni voltunk a hajón, kedves fogadtatásban volt részünk, a személyzet profi volt, gyors és figyelmes. Az ételek jó minőségűek voltak, emellett minden fogásnál találkoztunk valami kiemelkedően jóval is.
Ottó Szentgyörgyi - 2024. április 19., péntek 09:16

"Egy kellemes ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kimagasló ételminőség és kiszolgálás.
Zachár Gergely - 2024. április 19., péntek 08:16

"Perfect!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
The service was amazing, and especially the ambiance, seeing the sunset and the Buda Castle open with lights was amazing. The food is really good too, we ordered parsnip soup/chicken breast salad for appetizer, fried cod fillet/porchellta for main dish, and Esterhazy cake/Poppy sead dessert. Everything looked and tasted so good. Our best pick was the fried cod fillet, it was so tasty. Overall, we enjoyed our stay here. :)
Kath A - 2024. április 19., péntek 07:06

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyors, gördülékeny kiszolgálás, segítőkész személyzet. Az ételek egytől egyig nagyon finomak voltak, a kilátás már csak egy plusz volt :)
Petra Kerékgyártó - 2024. április 18., csütörtök 12:06

"nagyon jó"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jó konyha és kiszolgálás, összehangolt munka. Különleges kilátás.
R D - 2024. április 18., csütörtök 07:56