BOATanic Terrace & Bar (EX Columbus Hajó) - Budapest

BOATanic Terrace & Bar (EX Columbus Hajó) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

BOATanic Terrace & Bar (EX Columbus Hajó)

1051 Budapest, Vigadó tér 4. számú kikötő

BOATanic Terrace & Bar (EX Columbus Hajó)
Vigadó tér 4. számú kikötő , 1051 Budapest

A BOATanic Terrace & Bar a belváros szívében, az Erzsébet-híd és a Lánchíd között, a pesti Duna part legszebb részén horgonyoz, ahonnan varázslatos panoráma nyílik a Budai Várra. Kellemes hangulat, különleges ízek, légy részese te is ennek a felejthetetlen élménynek a BOATanic Hajó fedélzetén!

A könnyed, de mégis izgalmas ételek mellett széles barfood palettával és az eredeti PIT BOX smokerben készült BBQ fogásokkal várjuk a vendégeket. Tökéletes helyszínt tudunk biztosítani egy romantikus vacsorához vagy egy baráti összejövetelhez is. Fedezzétek fel koktélkínálatunkat és kóstoljátok meg egyedi G&T és Martini variációinkat. Hogyha valami igazán különlegesre vágytok, a Tiki koktéljaink által egészen Hawaii-ig szörfözhettek!

Az a’la carte kínálaton túl hajónkon lehetőséget biztosítunk számos esemény és program, illetve speciális igény megvalósítására is. Különböző méretű termeink rugalmasan kihasználhatók, így megannyi rendezvény lebonyolítására alkalmasak lehetnek, mint például: esküvők, családi- és céges rendezvények, konferenciák, sajtótájékoztatók, bankettek, díszvacsorák, karácsonyi party-k stb.
A Hajó felső fedélzetén egy felújított 300 nm-es, 200 fő befogadására alkalmas tetőterasz található, mely tavasztól őszig tart nyitva. Vendégeink közvetlen közelről élvezhetik Európa legnagyobb folyójának és a Budai Várnak lenyűgöző látványát.

Foglald le asztalod ingyenesen online a DiningCity-n: Boatanic Terrace & Bar - Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(661 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.7

"Minden isteni volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hárman voltunk vacsorázni, így majdnem az egèsz menü sort vègig is kóstolhattuk. Fantasztikus volt minden, külön kíemelnèm azt ahogy a sèf a savakkal játszik. Köszönjük a csodás èlmènyt
Kauser Dávid - 2024. március 28., csütörtök 05:23

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem nagyon hangulatos, a kiszolgálás rendkívül kedves és az ételek is nagyon finomak. Mindenképp ajánljuk!
Vass - 2024. március 26., kedd 08:12

"Fantasztikus hely, izgalmas ízek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Talán sokan a Spoon-t ismerik jobban a szomszédban, pedig ez egy fantasztikus, egyszerre laza-menő és fess hely. A legmenőbb fogásokat sem felárasan adták (ez külön szimpi), és minden íz nagyon a helyén volt. A kilátás a budai oldalra lenyűgöző, és a srácok, akik kiszolgáltak, mindent megtettek, hogy szuper esténk legyen. Biztosan vissza fogunk térni - kellemes meglepetésnek bizonyult, és jó, hogy nincs sznob légkör.
Füredi Félix - 2024. március 25., hétfő 14:04

"Remek baráti vacsora csodás kilátással"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szép tágas belső tér, remek kilátás, udvarias személyzet, igényesen tálalt finom ételek.
E - 2024. március 25., hétfő 09:10

"Családi vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodálatos kilátás, Felszolgálás 7*os (nem tolakodó profi,)2 fő is étel intoleranciás, foglalásnál már jelezve lett. Megérkezésünkkor már a rendelések előtt !!! tájékoztattak a cserélhetőségekről. Több éves” dining citysként” Ez az a hely ahol minden is klappol! Örülünk hogy csatlakoztatok, Gratulálunk az egész csapatnak! Reméljük sokáig megmaradtok ezen a színvonalon!
Bém Zsoltné - 2024. március 25., hétfő 08:44

"Csodás kilátás, remek ételek, fantasztikus kiszolgálás."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunk, nagyon udvarias volt a személyzet. Az ételek igényesen elkészítettek és különlegesek voltak. Főleg a paszternák krémleves volt kiemelkedő számomra, ami amúgy lehetne egy egyszerű fosá is, de itt gyönyönrű volt és ízletes. Jó hangulatú, jól berendezett és tágas az étterem, nem egymás nyakán ülünk.
Zsófia - 2024. március 25., hétfő 07:17