Chateau Visz Hotel & Restaurant (Visz) - Visz

Chateau Visz Hotel & Restaurant (Visz) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.chateau-visz.com

Chateau Visz Hotel & Restaurant (Visz)

8681 Visz, Berencsepuszta

Chateau Visz Hotel & Restaurant (Visz)
Berencsepuszta , 8681 Visz

A Balaton déli partjától mindössze 10 percre, Magyarország egyik legkifinomultabb konyhájával várja Vendégeit exkluzív környezetben a Chateau Visz gourmet étterem.

A luxus hotel gourmet étterem séfje, Huszák Zoltán menüit művészi alkotásként tervezi. Kifinomult szakácsművészetével havonta változó, szezonális, regionális, friss alapanyagokból készülő 7 fogásos menüvel várja vendégeit minden évszakban. A hagyományos és molekuláris technikák ötvözésével, a legmodernebb konyhatechnológiával izgalmas, egyedi fogásokat alkot. A kihagyhatatlan kóstoló menük, az ételkompozíciók mind-mind a magyar ízvilágra épülnek, melyekhez gourmet éttermünkben a környék kitűnő pincészeteinek kiváló borait kínáljuk.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Chateau Visz Hotel & Restaurant – Visz

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


5

(2 értékelés)


Konyha

5.0

Kiszolgálás

5.0

Hangulat

5.0

"A legjobb étterem, a legszebb környezetben "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem olcsó, de hát a minőséget meg kell fizetni! A leges-legjobb íz-kombinációk, gyönyörű környezetben, szemet kápráztatóan tálalva.
Sebők Anna - 2016. április 11., hétfő 06:33

"10 + 1 pont!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy hétvégi ebédet költöttünk el a párommal a Chateau Visz szálló éttermében. Főúri hangulat fogadott bennünket, elegencia és igényesség felsőfokon, mindezek mellett az ember itt egyáltalán nem érzi feszélyezettnek magát. Az étterem kicsi, de annál szebb, a fogások gyönyörűen vannak tálalva, a konyha pedig nagy hangsúlyt fektet a szezonalitásra. Sütőtök leves volt az első fogás, sütőtök pürével és habbal - a sütőtök nem a kedvencünk, de itt annyira finom volt, hogy sikerült igencsak megkedveltetni velünk. Főétel fogas szelet erdei gombás rizottóval - ez is emlékezetes tétel, csakúgy mint a desszert sajtválogatás. 10 pontot adunk, sőt + 1-et, és, hogy miért? Az ebéd végén elindultunk a Balaton felé, majd 1 óra múlva hívtak telefonon az étteremből: nem mi hagytuk ott a pénztárcánkat? Huhh...nagy kő esett le a szívünkről, otthagytuk a parkolóban a tárcát benne minden irattal, kártyákkal...stb. Ezúton is köszönjük az értesítést!
K. Orsolya - 2015. szeptember 10., csütörtök 10:39