A38 BISTRO - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

A38 BISTRO

1117 Budapest, Petőfi híd budai hídfő

A38 BISTRO
Petőfi híd budai hídfő , 1117 Budapest

A rendkívül népszerű A38 hajó bisztrója nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit a fedélzeten Budapest XI. kerületében, a Petőfi híd budai oldalánál.

Az A38 Hajó éttermét igényes és gazdag anyaghasználat, elegáns teakfa berendezés és a két hosszanti oldal hatalmas hangszigetelt panoráma-üvegfalai jellemzik, egyedülálló kilátással a Millenniumi Városközpontra és a Nemzeti Színházra. Tágas, világos, nyugodt atmoszférájú, elegáns helyiség, a barna különböző árnyalataival. A panorámaablakok elsötétíthetők. Különlegessége a Duna fölött elhelyezkedő látványos, modern berendezésű panorámaterasz.

Hangulatos üzleti ebédekre, díszvacsorákra éppúgy ajánljuk, mint elegáns gálarendezvényekre, konferenciákra, termékbemutatókra, állófogadásokra, partikra, esküvőkre és egyéb ünnepi rendezvényekre, nagyobb szabású sajtótájékoztatókra.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: A38 BISTRO – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,4

(514 értékelés)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.4

"A38 BISTRO Újszerű és kényelmes étkezési környezet"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A limonádé finom és bőven elég inni.Nagyon innovatív szárított narancsszeletekkel tálalni.A pincérek tudnak angolul kommunikálni,jó hozzáállással.Nem sokat tudnak az ételekről a tálaláskor.Kérdésünkre az összetevőkről nem sokat tudtak. Az előételben lévő marhahúsleves nagyon finom, a zöldséglevesben frissek a zöldségek, a zöldségszeletek pedig tökéletesen felnagyítják az ízlelőbimbókat. A főétel adagja elegendő, a sertés szűzpecsenye és a burgonyagolyó csupa utóíz, de a vegyes sajt általános íze kissé zsíros, a főzési fok nem elég, a csirkemell ételt sok cuccsal töltik. pörkölt, az íze kissé nyájas, a salátát és a burgonyapürét összekeverik. Nem bölcs dolog, mert egyes ételek nagyon keserűek és befolyásolják az ízt. Desszertnek a brownie kávékrémje nagyon ízlik, de a barátom azt mondta, hogy a kókuszos pudingban túl savanyú a cseresznyeszósz, és a gyümölcsön lehet javítani. Minden étel külsejét érdemes lefotózni, hogy értékeljük.Az ízével alapvetően nagyon meg vagyunk elégedve.Először jártunk nem volt ember,majd egyre többen.Melegen sütött a nap a hajón,és fújt a szél. túl erős, ezért nem mentünk kint enni.Gyönyörű a Duna táj!
CLEO Y - 2023. március 22., szerda 15:21

"Értékelés"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az étel és a kiszolgálás nagyon finom volt, ajánlom mindenkinek a hajóéttermet.
Pencu Alex - 2023. március 21., kedd 11:51

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ètelek nagyon finomak voltak ès bősègesek. Italválasztèk változatos. Kellemes, nyugodt atmoszfèra. Kicsit sokat vártunk az előètelre de megèrte, addig is iszogattunk, beszèlgettünk.
Varga Laura - 2023. március 20., hétfő 23:39

"Fantasztikus estebéd"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
.
Karaffa Ildikó - 2023. március 20., hétfő 18:13

"Kellemes este"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat. Az ételek nagyon finomak voltak, kiszolgálással is meg voltunk elégedve. Megyünk legközelebb is.
Ferenczi Dóra - 2023. március 20., hétfő 14:13

"A38 vacsi"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Jó volt , minden is .
Bartus Mónika - 2023. március 20., hétfő 11:28