Chloé New Yorkban (Nyíregyháza) - Nyíregyháza

Chloé New Yorkban (Nyíregyháza) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.chloenewyorkban.hu

Chloé New Yorkban (Nyíregyháza)

4400 Nyíregyháza, Luther utca 5.

Chloé New Yorkban (Nyíregyháza)
Luther utca 5. , 4400 Nyíregyháza

Nyíregyháza belvárosának szívében egy 13 éve jól működő Rolling Rock éttermet alakítottak át tulajdonosai, melynek neve Chloé New Yorkban.

Ezzel meglehetősen újszerű és páratlan formát öltve a helynek. A kezdetektől a tulajdonosok az üzemeltetők is egyben, véleményük szerint szükséges volt a váltás, hiszen a kiváló forgalom ellenére a design elfáradt, kellett valami újszerűen más, és sikerült egy finoman meghökkentő dolgot alkotni. Ez lett a Chloé New Yorkban.

A név, az étterem interieur-jéből ered. Az egésznek van egy New Yorki, nagyvárosias jellege, a nagy, gangos ablakok által, a felső álmennyezet érdekes formákkal való kiváltásával, amely engedni láttat a gépészet elemeit, és mindez ötvöződik egy finoman elegáns francia hangulattal, organikus formavilággal. A francia vonulatból ered a francia női név választása, a Chloé. Az éttermet a család 34 éves hölgy tagja, Horváth Ági üzemelteti, aki ennek az egésznek a szellemi megalkotója. Mivel a design mellett, a névválasztás is saját kútfőből jött, nem meglepő, hogy az étterem matt fekete falait, egy általa kitalált naplótörténet borítja franciára fordítva, krétafelírások formájában.

A formákba öntésen túl, a legnagyobb hangsúlyt a konyha kapta, ezzel a legnagyobb fába vágták a fejszét. A cél: valamivel többet akarni az átlagosnál, valami olyat, ami természeténél fogva finom, ami máshogyan készül, ami egyszerű, de mégis meghökkentő.

Hiszik, hogy minden az alapanyagnál kezdődik.

Miért ne lehetne, a környék termelőinek összes megbízható, kiváló minőségű termékét összegyűjteni, miért ne lehetne házi tojásból, tejből, vajból, kukoricán tartott tanyasi csirkéből és kakasból, zamatos mangalicából, igazán sárga gyúrt tésztából, és friss fűszernövényekből főzni?

 És nemcsak kigondolták, de meg is valósították:
„Hát…, mindent megtaláltunk, sőt! Igazi értékeket találtunk, amikből finomakat főztünk, és közben nagyon jól éreztük magunkat, mert tudtuk, hogy az irány, amit megcéloztunk, a mi utunk. Az aktuális étlapunkon szereplő ételek pedig a mi kis kalandtúránk gyümölcsei, amit szívből ajánlunk mindenkinek!”

A borok tekintetében az ország különböző vidékeinek minőségi bemutatása mellett, széles körben szerepelnek neves pálinkaházak legjobbjai.

A programok tekintetében a Chloé egyedülálló módon teremt lehetőséget élőzenés szombatokra, kellemes hangulatú bárzongorás csütörtökökre, és lounge jellegű clubzenés péntekekre. Ezen kívül nem ritka a - színházi társulattal való együttműködés keretében megvalósuló - vacsorázós pódiumest.

A 100 fős étterem szerves része még egy 25, illetve egy 90 fő befogadóképességű rendezvényterem, amely megteremti annak lehetőségét, hogy esküvőket, találkozókat, céges rendezvényeket bonyolíthassanak.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Chloé New Yorkban étterem – Nyíregyháza

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


3,8

(6 értékelés)


Konyha

3.7

Kiszolgálás

4.3

Hangulat

3.6

"Nagyszerű szórakozás"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek konyha, finom ételek, nagyszerű kiszolgálás, Jó hangulat, és élőzene. Köszönjük!!!
Szabó Imre - 2015. április 27., hétfő 07:42

"Étteremhét"

3,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Jelenleg csak az igyekezetet és a kedves kiszolgálást tudom értékelni. A konyha felkészületlen, pedig ígéretesnek tűnt....
Fehér Judit - 2014. október 19., vasárnap 07:13

"Megéri betérni !"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Figyelmes kiszolgálás, fantasztikus az ízek harmóniája. Igazi élmény! Nyelvkényeztető kirándulás!
Czérna Katalin - 2014. október 17., péntek 11:52

"felejtős"

1,8
Konyha: 0 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 1
Csak ellenségnek!
Bojté László - 2014. október 16., csütörtök 08:46

"Chloé New Yorkban (Nyh.)"

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Kedves, figyelmes kiszolgálás, ízletes ételek.
Sütő Enikő - 2014. október 16., csütörtök 08:28

"Cloé New Yorkban"

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
szinte kongott az ürességtől a hely,teljesen méltatlanul... a konyha és a szervíz kifogástalan volt.
Anonymus - 2014. október 14., kedd 09:45