Jankovich Kúria Wellness Hotel és Étterem (Rácalmás) - Rácalmás

Small 0ff9be4b dbc0 427e b79f 676141bad43e

Képek az étteremről

Jankovich Kúria Wellness Hotel és Étterem (Rácalmás)

Jankovich Kúria Wellness Hotel és Étterem (Rácalmás)
Jankovich Miklós köz 1. , 2459 Rácalmás

Koreai és nemzetközi finomságokkal várja Vendégeit Rácalmás büszkesége, a Jankovich Kúria Wellness Hotel és Étterem.

A nyugalom szigete a Duna partján!
Többszörösen díjazott konyha, nemzetközi és koreai menüsorral.
Családias hangulatú 4*-os szálloda elegáns, letisztult enteriőrrel.
SPA & Wellness Sziget szauna-szeánszokkal, különleges masszázsokkal és test-kezelésekkel, wellness mozi a teljes kikapcsolódásért.
Havonta „Kultúr-fröccs”, ahol a művészet és a gasztronómia egyedi társulása teremt emlékezetes, beszélgetős, borozgatós estéket.
„Gasztro-kaland” - mindig új ízek, gasztronómiai kísérletek estje gondosan válogatott borokkal, havi rendszerességgel.
A Jankovich Kúria nem csak egy hotel és nem csak egy étterem! A Jankovich Hotel egy lehetőség a teljes kikapcsolódásra szellemileg és fizikailag egyaránt. 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Jankovich Kúra Wellness Hotel és Étterem – Rácalmás

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(38 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

"Éttermek hete"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Perfect! ;)
Gajdó Zoltán - 2019. március 23., szombat 11:33

"Minden tökéletes volt!"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes estét tölthettünk el, nyugodt körülmények között, kiváló ételek társaságában :)
László - 2019. március 21., csütörtök 08:24

"Étterem Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus hangulat, az ételek csodálatosak, nemcsak látványban, de ízvilágában is. Kedves kiszolgálás, nagyon jó élményt hagyott bennünk. Nagyon köszönjük ezt a gasztro élményt.
Finta Anita - 2018. október 15., hétfő 18:39

"Kellemes ebéd"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Vasárnapi ebédre foglaltunk asztalt az Éttermi héten. Az előétel (kacsa rilette) igazán finom és különleges volt, ahogy a főételek közül a koreai marhahús csíkok zöldséggel is. A marhapofa kicsit kevésbé sikerült. A desszertek ízlettek. Összességében elégedettek voltunk az étteremmel; a koreai fogások nagyon egyediek és ízletesek, a kiszolgálás is magas színvonalú volt.
Norbert - 2018. október 15., hétfő 15:18

"Finom ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Friss alapanyagokból egy igazán érdekes, finom ebédet ettünk.
Andrási Sándor - 2018. október 15., hétfő 07:34

"Szép este egy tökéletes helyen"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Jankovich Kúriával a SVÉT-en már találkoztunk, de az étteremben csak most jártunk először. A Dining City programsorozaton résztvevő éttermek egyik legérdekesebb ételsorát ajánlották erre az alkalomra. 6 fős társaságunk megérkezesekor igényes, szép környezetben nem túláradóan , de kedves fogadtatásban részesítettek bennünket. Az előre számunkra lefoglalt asztalunkat -kérésünkre- az igényesen kialakított télikertben találhatóra váltottuk. A felszolgáló jelenléte éppen annyira volt erzekelhető, amennyire kellett. Nem tudtuk kizökkenteni az ételekkel kapcsolatos kérdéseinkkel sem. Ha lehetne, a kiszolgálást mindenképpen több mint 5 csillaggal értékelnénk már csak a személyzet felkészültsege miatt is. Folyamatosan érzékelhető a tulajdonosi kör Koreához kötődő kapcsolata. Ez a berendezés egy részen, az ételkínalat néhány elemén (koreai specialitások is vannak az étlapon), és azon az alázatosságon is megfigyelhető, amit a felszolgáló tanúsított. Az előre rögzített ételsoron kívül ad hoc jelleggel kértünk kóstolót is a koreai konyha remekei közül, aminek kiválasztását -léven, hogy az számunkra ismeretlen- felszolgálónkra bíztuk. “Könnyítésként” csak az ételek számát adtuk meg. Mint feljebb is említettem, nem sikerült meglepnünk ezen kéréssel az urat. A dining-menüsor ételei finomak voltak, de egy picit az érződött, mintha az ázsiai konyha közelebb állna a séfhez. A csípős koreai leves egyszerűen pazar-, és kihagyhatatlan! A marhapofa már egy kicsit jellegtelen volt. A desszertek is finomak voltak. A menün felül kért koreai ételek érdekesek, különlegesek voltak. A végső értékelésünk: a Jankovich Kúria étterme a “mindenképpen ajánlott” besorolast kapta ezen alkalommal tőlünk. A csípős levesért és a “vendég saját magának készíti” ételért mi mindenkeppen visszatérünk!
Németh Andrea ( Lavender terasz ) - 2018. október 10., szerda 10:46