St. Andrea Restaurant - Budapest

St. Andrea Restaurant - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

St. Andrea Restaurant

1055 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 78.

St. Andrea Restaurant
Bajcsy Zsilinszky út 78. , 1055 Budapest

Budapest központi részén igényes magyar-nemzetközi konyhával, kitűnő borokkal várja Vendégeit a St. Andrea Restaurant.

Lassan 10 éve történt, amikor először jártunk Egerszalókon. Megismertük Lőrincz Gyurit, találkoztunk St. Andival és a gyerekekkel, kóstoltuk a borokat. Beszippantottuk a pince illatát, álltunk a Nagy-Eged-hegyen és csodáltuk a tájat, a hullámzó dombokat és éreztük a természet közelségét, az energiákat. Láttunk napfelkeltét és néztük a Napot, amint elbújik a szőlőtőkék mögött. Megéltünk itt néhány ébredező tavaszt, forró és szikrázó nyarat, langyos őszt és csikorgó téli hónapokat.
És minden alkalommal úgy éreztük, itt valami más van... ENERGIÁK. ÉRZÉSEK. ÍZEK. HANGULATOK. ÉRZELMEK. NAGY BOROK. Így álmodtuk meg a ST. ANDREA Restaurant-ot… Elhoztunk Budapest belvárosába egy pici darabot a pincészetből, a dűlőkből, a színekből, az érzésekből, a gondolatokból, hogy közvetítsük mindazt, amit Dr. Lőrincz György és családja képvisel.
Legendás szolgáltatással, a bor minőségéhez méltó gourmet falatokkal, kellemes környezetben, minőségi kiszolgálással, csak itt elérhető bor-és pezsgőtételekkel szeretnénk maradandó élményt nyújtani kedves vendégeinknek azzal a küldetéssel, hogy minden nap "Törekszünk a jónak gyakorlására!"

A St. Andrea Restaurant Budapest egyik legpatinásabb épületében, a belváros szívében található Eiffel Palace-ban talált méltó helyére. Ez az a hely, ahol az épített minőségi környezet találkozik egy borászat minőségi törekvéseivel. Igényes és egyedi módon, kellemes gasztronómiai élményeken keresztül szeretnénk itt bemutatni az egri borvidék egyik meghatározó pincészetét, az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtokot.
A hangulatosan kialakított tér, valamint az egri borvidék különleges és exkluzív borainak széles választéka tökéletes helyszínné teszik az éttermet borkóstolásokhoz, üzleti ebédekhez, partnermegbeszélésekhez és különleges rendezvényekhez. Dr. Lőrincz György, a St. Andrea Pincészet birtokigazgatója és borásza hisz abban, hogy az Eiffel Palace és a St. Andrea márkanév tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen értékrendjük közös. Mára mindkét név egyet jelent a presztízzsel, a kiváló minőséggel, a múlt tiszteletével, a jelen örömteli ünnepével és a jövőbe tekintéssel.

A St. Andrea Restaurantban két különterem található, az egyik 12 fő, a másik 20 fő befogadására alkalmas. Itt lehetőség van kisebb csoportok, társaságok összejövetelére, családi, baráti, céges események lebonyolítására, igény szerint ételekkel és borokkal, borvacsorákkal, borkóstolókkal kiegészítve is.

A St. Andrea szőlőbirtok négy településen, kilenc dűlőben művel szőlőt. A termőhelyek zömében található kőzet vulkáni működés eredménye, riolit tufa. A felsőbb talajrétegek eltérő mélységűek és kötöttségűek, de a legtöbb esetben agyagban gazdag talajok.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: St. Andrea Restaurant - Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(93 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.6

"annviversary"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
The reservation was smooth and easy through diningcity. The service was decent and fast. Was not crowded at all, I think the it could be the present financial situation in Hungary. The food was great and delicious with the wine.
Adam Adam - 2023. szeptember 01., péntek 09:30

"Borászat, ahol nem kínálnak borral"

2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 2
Nagyon csinos, fancy hely. Fine dining, de a minőség nem hozta azt a szintet. Kicsit karót nyelten volt a hangulat. Viszont az, hogy borlapot még csak nem is hoznak, egy borászati étteremben, na az feltette arra a bizonyos I-re a pontot.
Tóth Judit - 2022. október 15., szombat 07:29

"Kostolas"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Akadozott a kiszolgalas, a fogások sem voltak olyan szinten mint tavaly
Szilvia Kovács - 2022. október 14., péntek 06:17

"Őszi atmoszféra "

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Hangulatos atmoszféra, fine dining étlap, borra hangolt design megélt keresztény felhangokkal.
Major János - 2022. október 13., csütörtök 06:07

"5 csillag "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
5 csillag, mint mindig.
Füzesi Brigitta - 2022. október 12., szerda 06:59

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Továbbra is Budapest egyik top étterme :)
Vásárecki Gergely - 2022. október 07., péntek 08:41