St. Andrea Restaurant - Budapest

St. Andrea Restaurant - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

St. Andrea Restaurant

1055 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 78.

St. Andrea Restaurant
Bajcsy Zsilinszky út 78. , 1055 Budapest

Budapest központi részén igényes magyar-nemzetközi konyhával, kitűnő borokkal várja Vendégeit a St. Andrea Restaurant.

Lassan 10 éve történt, amikor először jártunk Egerszalókon. Megismertük Lőrincz Gyurit, találkoztunk St. Andival és a gyerekekkel, kóstoltuk a borokat. Beszippantottuk a pince illatát, álltunk a Nagy-Eged-hegyen és csodáltuk a tájat, a hullámzó dombokat és éreztük a természet közelségét, az energiákat. Láttunk napfelkeltét és néztük a Napot, amint elbújik a szőlőtőkék mögött. Megéltünk itt néhány ébredező tavaszt, forró és szikrázó nyarat, langyos őszt és csikorgó téli hónapokat.
És minden alkalommal úgy éreztük, itt valami más van... ENERGIÁK. ÉRZÉSEK. ÍZEK. HANGULATOK. ÉRZELMEK. NAGY BOROK. Így álmodtuk meg a ST. ANDREA Restaurant-ot… Elhoztunk Budapest belvárosába egy pici darabot a pincészetből, a dűlőkből, a színekből, az érzésekből, a gondolatokból, hogy közvetítsük mindazt, amit Dr. Lőrincz György és családja képvisel.
Legendás szolgáltatással, a bor minőségéhez méltó gourmet falatokkal, kellemes környezetben, minőségi kiszolgálással, csak itt elérhető bor-és pezsgőtételekkel szeretnénk maradandó élményt nyújtani kedves vendégeinknek azzal a küldetéssel, hogy minden nap "Törekszünk a jónak gyakorlására!"

A St. Andrea Restaurant Budapest egyik legpatinásabb épületében, a belváros szívében található Eiffel Palace-ban talált méltó helyére. Ez az a hely, ahol az épített minőségi környezet találkozik egy borászat minőségi törekvéseivel. Igényes és egyedi módon, kellemes gasztronómiai élményeken keresztül szeretnénk itt bemutatni az egri borvidék egyik meghatározó pincészetét, az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtokot.
A hangulatosan kialakított tér, valamint az egri borvidék különleges és exkluzív borainak széles választéka tökéletes helyszínné teszik az éttermet borkóstolásokhoz, üzleti ebédekhez, partnermegbeszélésekhez és különleges rendezvényekhez. Dr. Lőrincz György, a St. Andrea Pincészet birtokigazgatója és borásza hisz abban, hogy az Eiffel Palace és a St. Andrea márkanév tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen értékrendjük közös. Mára mindkét név egyet jelent a presztízzsel, a kiváló minőséggel, a múlt tiszteletével, a jelen örömteli ünnepével és a jövőbe tekintéssel.

A St. Andrea Restaurantban két különterem található, az egyik 12 fő, a másik 20 fő befogadására alkalmas. Itt lehetőség van kisebb csoportok, társaságok összejövetelére, családi, baráti, céges események lebonyolítására, igény szerint ételekkel és borokkal, borvacsorákkal, borkóstolókkal kiegészítve is.

A St. Andrea szőlőbirtok négy településen, kilenc dűlőben művel szőlőt. A termőhelyek zömében található kőzet vulkáni működés eredménye, riolit tufa. A felsőbb talajrétegek eltérő mélységűek és kötöttségűek, de a legtöbb esetben agyagban gazdag talajok.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: St. Andrea Restaurant - Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(78 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"Ünnepi hangulat"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Köszönjük szepen a kellemes időt (2,5 óra), amely töltöttünk az év búcsúztató napján ebben a meghitt környezetben ! Kiváló kiszolgálás, finom ételek - italok (bor minőséget borkedvelok ismerik!), ünnepi hangulat( elő zenét nagyon élveztünk ). Mindenkinek tudunk ajánlani ezt a helyet!
Farkas Marina - 2022. január 02., vasárnap 14:23

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szép étterem, kitűnő kiszolgálással, nagyszerű ételekkel! A húsokat külön kiemelném. Istenien voltak elkészítve!
Sebő Eva - 2021. december 31., péntek 17:09

"Főzöl, Andi?"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat. Kiszolgálás érezhetően leterhelt volt, kicsit lassan jöttek ki az ételek. A vacsora nagyon finom volt, de kicsit lehetett volna fantáziadúsabb.
J Olivér - 2021. október 11., hétfő 22:52

"Az egyik legjobb étterem az Étteremhét kínálatában"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás figyelmes, de nem tolakodó, teljesen profi. A konyha igényes, évek óta a magyar gasztronómia élbolyában. Az étterem kialakítása stílusos, számos elemében a tulajdonos pincészetre hajaz.
Mércz András - 2021. október 11., hétfő 11:11

"Kellemes hangulat, közepesen jó ételek "

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Este 7 órára volt a foglalasunk, időben le tudtunk ülni és egy viszonylag jó asztalt is kaptunk. A pincerek kedvesek voltak, mosolyogva szolgáltak fel. A foetel rendelésem elrontottak, így plusz 10percet kellett várni míg megkaptuk a helyeset. Az ételek izletesek voltak, de különlegesnek nem találtuk. A 8 órára érkezők már nagyon feltorlodtak, a fizetés is nehézkes, lassú volt.
Virag - 2021. október 10., vasárnap 09:13

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Duck liver is really great. It's beautiful and delicious. The sour cream for dessert is also delicious. Mashed potatoes are especially delicious. The service in the restaurant is very good, very patient, friendly and polite. Unfortunately, I don't drink. I will recommend my friends to come
Ming - 2021. október 09., szombat 11:31