Malom Étterem (Miskolc) - Miskolc

Malom Étterem (Miskolc) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Malom Étterem (Miskolc)

3525 Miskolc, Kossuth Lajos utca 8.

Malom Étterem (Miskolc)
Kossuth Lajos utca 8. , 3525 Miskolc

Nemzetközi és magyar finomságokkal, minőségi alapanyagokkal várja Vendégeit Miskolcon a Malom étterem.

A város vidéki étterme. Őstermelői beszállítók, kézműves alapanyagok, mindig változó vacsora étlap és ebéd ajánlatok. Romantikus kerthelységünk a város közepén kínál vidéki romantikát, külön italtermünk baráti társaságok, rendezvények számára is bérelhető. Látogass el hozzánk!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Malom Étterem – Miskolc

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(202 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

""

2
Konyha: 0 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 0
A felszolgálók nagyon kedvesek és keszsegesek voltak. Óriási csalódás volt viszont az, hogy délben (nyitás után egy órával) semmit nem lehetett rendelni az étlapról. Csak menüt tudtunk enni. Ezt nem láttuk sehol feltüntetve, mikor asztalt foglaltunk, és az étlap nagyon ígéretesnek bizonyult. Volt velünk egy másfél éves gyerek is, akinek pedig nem adhattunk a második féléből, így csak levest evett. Éhesen mentünk haza. Az eperkremleves egy forró, barna vizes lé volt, sajnos nem tudtunk belőle egy kanálnál többet enni. A felszolgálók viszont előtt le a kalappal. Köszönjük a munkájukat!
Forgács Fanni - 2022. január 07., péntek 09:37

"Miskolc"

2,5
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
a kiszolgálás túl közvetlen volt, mesterkélt és őszintétlen a levelesek nagyon finomak voltak a kacsa büdös volt és visszavitettük, de láttuk, hogy másnak felszolgálták a desszert egy része túl édes volt, kicsit fantáziátlan
Dr Zolnayné Mariann - 2021. október 15., péntek 11:20

"IMÁDJUK"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szeretjük ezt az éttermet, mindig jó a hangulat és finomak az ételek. Mindig visszatérünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom!*****
Néző Zsuzsa - 2021. október 12., kedd 13:30

"Minden nagyon jó volt 😉"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindennel elégedettek voltunk 🤩
Barnucz Péter - 2021. október 11., hétfő 05:30

"Csodálatos Családi Vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás udvarias, kedves és emelett gyors volt. Minden elismerésem a konyha összes dolgozójának hiszen mind az előétel, a főétel és a desszert is isteni volt. A családommal mindenképp szívesen fogunk vissza járni.
Rontó Eszter - 2021. október 10., vasárnap 07:54

"Újra gondolom, hogy menjek e máskor is..."

2,5
Konyha: 1 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Építő jelleggel! Levesek rendben, húsleves közel a hideg határhoz, raguleves finom volt. Főételek....felejtősek. Állítólag újra gondolták,....nah nem. Nem volt alapanyaguk hozzá- felszolgalo mondta- és nem jelezték előre. Fűszeres steak burgonya helyett főtt, sült burgonya. Pisztráng határ eset, közel a túl készült állapothoz. Rose sertesszűz Colbert módra burgonyapurehabbal - ez is újra gondolva alapanyag hiány miatt , inkább mondták volna , hogy nincs. Kelkáposzta levél főzve a tányéron úgy ahogy volt, vastag törzs rész benne. A szűz tekercsben volt es rommá sütve, a burgonyapurehab egy darabos menzas püré volt. A desszert vicc volt. Bocsánat de az. A csokoládés poharkrem sima tejszinhab pohárban és fehér csoki bele lett darabokra. A mille-feuille az egy kemény nem tudom mintha keksz szerű tészta sima tejszinhabbal a tetején 4szem áfonya. Ezt is újra gondolták elmondásuk szerint. Szerintem nem. Sajnos ez azt eredményezi, hogy nem fogok visszaterni és ajánlani sem tudom ezt az éttermet. De remélem ebből tanulnak és változnak.
Hegedűs Péter - 2021. október 09., szombat 20:06