Bori Mami Bistro (Gyöngyös) - Gyöngyös

Bori Mami Bistro (Gyöngyös) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Bori Mami Bistro (Gyöngyös)

3200 Gyöngyös, Belváros tér 7.

Bori Mami Bistro (Gyöngyös)
Belváros tér 7. , 3200 Gyöngyös

A Bori Mami 2014 nyarán nyitotta meg kapuit Gyöngyös városában.

Elegáns, emellett otthonos légköre a baráti találkozóktól kezdve egy üzleti megbeszélésnek is remek helyszínéül szolgál. Az ide látogatók helyi nyersanyagokból válogatott, házilag készített ételek közül választhatnak és a környék kézműves borain túl, nemzetközi borokat is kóstolhatnak. Emellett egyedi kávé és prémium minőségű tea választékunk közül válogathatnak vendégeink.
A Bori Mami szerepel a Népszabadság 50 megfizethető étterme között, de egy évvel a nyitás után megjelent a GoodFood, a Vidék íze és a Borigo szakmai magazinokban is, ahol egy igazi gasztro műhelyként tartják számon.
Számos gasztronómiai rendezvényen veszünk részt és rendszeresen szervezünk programokat az étteremben és a Belváros téren egyaránt. Az étterem mellett lévő teljes technikai felszereltséggel ellátott konferencia termünk alkalmas céges tréningek és egyéb csoportos rendezvények lebonyolítására, catering szolgáltatással összekötve is. Akár teljes körű programcsomagunkat, személyre szabottan, igény szerint állítjuk össze.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Bori Mami Bistro – Gyöngyös

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(61 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.5

"Bori Mami Borzasztó "

0,5
Konyha: 0 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 0
Most jöttünk el a hugommal és az Édesanyámmal a Bori Mamiból. Több, mint fél óra várakozás után megkellett kérdeznem a felszolgálót, hogy mégis mikor lesz velünk hajlandó foglalkozni, és kihozni az ételt?! Mindenki mással foglalkozott, csak velünk nem. Kisadag ételeket kaptunk, éhesen jöttünk el, a számla végösszege, pedig nagy volt, a teljesítményhez képest. Éhen maradtunk. Nem érdemes ide menni. Mi is tudjuk mostmár, hogy hova nem kell menni többet!!!!! A teljesítmény egy nagy nulla!!!
Karika Csilla Tünde Csilla - 2021. május 30., vasárnap 15:40

"Nem okozott csalódást!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Profi kiszolgálás, a felszolgálók rendkívül felkészültek. Az ételek remek ízvilággal bírnak, melyhez a hely páratlan hangulata társul.
Kurucz Tamás - 2020. augusztus 11., kedd 07:40

"A kialakult helyzet ellenére is szuper volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagy szép lett a frissen felújított étterem. Az ételek nagyon jól ki vannak találva és nagyon finomak. Sajnos a koronavírus miatti intézkedések teljesen üressé tették az éttermet.
Daragó Ágnes - 2020. március 15., vasárnap 07:16

"Mátra"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A répa leves nagyon extra volt, illetve a konfitalt tarja is. A többi fogas is nagyon finom volt, de ez a kettő kiemelkedett. A zsíros kenyér érdekes volt😏👍
Márk - 2020. március 08., vasárnap 08:22

"Finom ételek, rossz személyzettel"

1,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 0
Ételek finomak, korrektek, ismerjük az éttermet fesztiválokról ahol nagyon elégedettek voltunk vele, gondoltuk elutazunk az éttermükbe is. Ételekkel voltak apró észrevételeink, leginkább arányokban, köret kevés volt húshoz képest, másik tányérnál kevés volt a friss a zsíros mellé, néhol hiányoztak a savak de összességében finom volt, elégedettek voltunk az ételekkel. De a kiszolgálás katasztrófa. Életunt fiatal kislányok, akiknek kibontott fenékig érő hajuk lebegett mindenfele ahogy hozták ki az ételeket, nem voltak figyelmesek, műkörmüktől alig tudták letenni a tányérokat, ételekről kérdezve nem tudtak rá válaszolni, elfelejtettek evőeszközt hozni, nem érdeklődtek hogy ízlett-e az étel, hangosan röhögcséltek miközben másik asztalt szedték le. Az is rontotta a hangulatot, hogy a nyitott ajtó és a bárpult közé ültettek le, ahol egyik percbe az vonta el a figyelmünket hogy ki jön be, másik pillanatban a fejünkön átnyulva szinte vették át a rendelt italokat, s hallgattuk végig egész este folyamán hány pohárral miből rendeltek, meg ahogy zúg a fejünkbe a turmixgép mert valaki valami olyan italt rendelt. Plussz negatív hogy szervízdijat számoltak fel, miközben eddigi étteremhetes estéinken az ár tartalmazta azt is, de ezt lehet csak mi nem vettük észre, ebben az esetben elnézést. Nagyon sajnáljuk, mert nagyon akartuk szeretni, viszont úgy gondoljuk a vendéglátásban, ekkora versenyben ez nem megengedhető, hiába finom az ételek, valószinű nem fogjuk újra látogatni az éttermet.
Kiss János - 2019. október 14., hétfő 17:32

"Gyöngyös, Bori mami"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
A kiszolgálás jó, de kicsit erőltetettnek éreztük. A konyha jó, de a 2*4 fogásból az egyik főételnél a diós nudli és a lila káposzta is égett volt. Pincér kérdése: Miért nem szólt, kicseréltük volna?! Én: A séf nem látta? (Látta, mert úgy forgatta, hogy ne látsszon! Ilyet otthon sem rakok fel a tányérra!) A hangulat olyan volt, mint a kiszolgálás. Nem otthonos, mű. A híre alapján többet vártunk ahhoz, hogy máskor is a vendégei legyünk.
Várnai László - 2019. október 14., hétfő 13:46