Café Ponyvaregény - Budapest

Small ec8ba18c cfc9 4f07 999a dfb62545047e

Képek az étteremről

Café Ponyvaregény

Café Ponyvaregény
Kopaszi gát 12. , 1117 Budapest

A Café Ponyvaregény étterem Budapest szívében, a Lágymányosi öbölben, egy gyönyörű és ápolt park közepén található.

Dunára néző napsütötte teraszokkal, házias konyhával, hétvégenként óvónénivel, játékokkal, vitorlásiskolával, bérelhető piknik kosarakkal, és sok szeretettel várunk mindenkit, aki egy kis nyugalomra, kikapcsolódásra vagy romantikára vágyik otthonosan meghitt hangulatban.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Café Ponyvaregény – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(144 értékelés)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"Valentin nap (szombaton délben)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jó volt az étterem hangulata, tényleg egy családias miliőben töltöttük el az ebédet. Köszönöm, hogy az ablak mellé foglalták számunkra a helyet. A két felszolgáló hölgyön éreztük, hogy szeretnék, ha jól éreznénk magukat. Kedvesek voltak, mosolyogtak, érdeklődőek voltak, időben jöttek egymás után az ételek mindamellett, hogy tele volt az étterem. Ajánlották számunkra, hogy lesz hasonló farsangi ajánlat is (vacsora), és jöjjünk el akkor is. Sajnos nekünk csak az ebéd jó a kisbabánk miatt, ezért ezúton is üzenem Önöknek, ha lehetőségük van ebédre is hirdessék meg az ajánlatot. A séfnek gratulálok, nagyon jó menüt rakott össze illetve annak ellenére, hogy kedvezményes Valentin napi menü volt, nem csalódtunk a fogások mennyiségében. Tartsák meg ilyennek az éttermet. Gratulálunk Ági &Józsi
Simándi József - 2019. február 17., vasárnap 17:52

"Kiváló étel minőség, cserébe lassú konyha, nem törődöm személyzettel"

3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 4
Igazából nem tudom melyik szempontot kellene lehúzni. Az ételek minősége kiváló volt, de elfogadhatatlan számomra, hogy az előétel és a főétel felszolgálása között kerek 1 órát kelljen várakozni, úgy hogy ezt nem is jelzik. Jeleztük előre, hogy kisgyerekkel megyünk, ilyenkor illik azért pioritálni, de ettől eltekintve az 1 óra várakozás, úgy hogy az étterem 30-40%-os feltöltöttségen volt, elfogadhatatlan. A másik asztalnál 5 perccel hamarabb ültek be, és ők 30-40 perccel korábban végeztek. Először a feleségem jelezte, finoman, hogy a főételt szeretnénk már fogyasztani. Aztán 20 perc elteltével én kicsit keményebben. A személyzet lefagyott. Azt mondták, hogy nem tudnak mit tenni. Hát a nagy ..... nem. Legalább tájékoztatsz, hogy 1 órát kell várni a kiszolgálásra, és annak tekintetében foglal helyett az ember. A családom (6-an voltunk) szülinapi vacsinak szánta nekem, de ez az attitűd a finom ételek ízét is megsavanyította. Érdekes módon a vacsorát már másik pincér szolgálta fel, akik ezer bocsánatot kért, és a végösszeg árából 20% kedvezményt adott. Ez korrekt lépés volt. Megítélésem szerint főpincér státuszban lehetett, mert a többi 3-4 pincér semmit nem csinált, csak ez a srác melózott. Szívesen visszatértem volna máskor is az étterembe, de ilyen hozzáállással messziről elkerülöm legközelebb. A tulaj helyébe új személyzetet keresnék, kivéve a főpincér. Ha meg nem bírja a konyha, akkor csak 10 fő vendéget fogadjanak. Bele se merek gondolni mi lehet itt egy forgalmas nyári napon.
Kocsis Dávid - 2018. október 15., hétfő 20:59

"Nagyon finom és bőséges ételek"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon elégedetten távoztunk az étteremből. Bőséges és finom ételek, minden rendben volt.
Csilla - 2018. október 15., hétfő 09:17

"Kiváló kiszolgálás, finom ételek "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon udvarias volt a kiszolgálás, finomak voltak az ételek és italok.
N.Zs. - 2018. október 15., hétfő 07:34

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes meglepetés volt a kiszolgálás, a pincérek figyelmessége és az ételsor minősége miatt is. Előtte egy un. kiemelt étteremben voltunk, de ezen a helyen minden felülmúlta azt. Máskor is jövünk!
Berényi Mária - 2018. október 15., hétfő 06:29

"Délután"

3,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A kiszolgálás és a hangulat kellemes volt, viszont az ételek nem igazán nyerték el a tetszésünket.
Anes - 2018. október 15., hétfő 06:20