Vadrózsa Étterem - Budapest

Vadrózsa Étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Vadrózsa Étterem

1025 Budapest, Pentelei Molnár utca 15.

Vadrózsa Étterem
Pentelei Molnár utca 15. , 1025 Budapest

Távol a világ zajától, mégis Buda központjában, a Rózsadombon található a 2016 tavaszán újra megnyitott Vadrózsa Étterem, a honi gasztronómia egyik fellegvára.

Különleges mikroklímájú kerthelyiségünk 80-100 fő kiszolgálására alkalmas. A paradicsomi szépségű kert szépen ötvözi a modernitást és a klasszikus eleganciát.

Zártkörű, céges rendezvények, meetingek kiváló helyszíne a maximum 40 fős Gyarmati István terem. A míves aranyozás igazán exkluzív külsőt kölcsönöz különtermünknek.

A ház egyik gyöngyszeme az újonnan kialakított Télikert, a hozzá kapcsolódó két mini terasszal és a Tükör Teremmel, mely összenyíló termek kapacitása 70 fő.

Az emeleten került kialakításra a 20 fő befogadására alkalmas Könyvtár Terem, amelyhez szintén 20 fős terasz rész is tartozik. Üzleti vacsorák, diplomáciai rendezvények ideális helyszíne a teljesen elszeparált különterem.

Konyhánkkal a tradicionális magyar és nemzetközi konyha remekeit elevenítjük fel elfogadható áron, de kiváló minőségben, nem megfeledkezve a modern konyhatechnológiai eljárásokról sem.
Mindezt egyedi porcelán készlettel és eszközökkel szolgáljuk fel kedves vendégeinknek.
Különleges szolgáltatásunk a légkondicionált 6 fős minibusz-transzferünk, amellyel igény esetén szállítjuk vendégeinket.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését, és hamarosan Önt és kedves családját, valamint alkalom adtán rendezvényének résztvevőit is vendégeink között köszönthetjük.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Vadrózsa Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(304 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Хороший ресторан"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Все понравилось.. Вдали от центра города очень достойный ресторан
Chernikov Yury - 2024. február 28., szerda 05:52

"A Vadrózsa étterem mindig remek!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Békebeli hangulat, udvarias kiszolgálás, isteni étkek, élőzene az ottlétünkkor 83-ik (!) születésnapját ünneplő zongorista kezei alatt :)
Dr. Péter - 2024. február 26., hétfő 10:57

"Máskor is"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mind a fogások, mind a kiszolgálás tökéletesek voltak. Köszönjük!
Zoltán - 2024. február 22., csütörtök 07:48

"Tökéletes!!! PERFECT!!"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyszerűen hihetetlen élmény, és ételek. Mennyei volt az összes étel, kifogástalan és semmihez sem hasonlítható volt mind az ízük, az összeállításuk és a minőségük is a tálalásról - díszítésről nem is beszélve. A felszolgálás semmihez sem fogható volt, végtelenül kedves pincérek, étterem vezető, ruhatáros és hihetetlenül tehetséges kedves idős zongorista játszotta a legszebb dalokat az este során, egyszerűen vissza adhatatlan hangulatot teremtve ezzel. Az ételeinket folyamatos nem nyomakodó kérdésekkel kísérték (aziránt érdeklődve, hogy minden finom e, ízlik e) de a mosolyok sem voltak elhanyagolhatóak. A belső tér és a hangulat fenomenálisan elegáns és előkelő, parkolási lehetőségek kivállók, de tömegközlekedéssel is nagyon egyszerűen megközelíthető az étterem. A négy fogásos fantasztikus menü közben (ami abszolút nem volt túl árazott sőt [12.490ft/fő!!!!]) Teljes körű kedves történetet kaptunk a helyről és annak történelméről, majd az étkezés végén még egy kulissza titkokkal teli körbe vezetésben is részünk volt! Egy szó mint száz, fantasztikus hely, fantasztikus élmény fantasztikusak az éttelek és a kiszolgálás (soha életemben nem ettem ilyen finomat még és párom sem)! Köszönünk szépen mégegyszer mindent! UI : Bor imádóknak lesz miből válogatni, mindezt elérhető áron...
Chlamtac Joshua Benjamin - 2024. február 20., kedd 20:15

"“Békebeli hangulat”"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismét egy nagyon kellemes estét tölthettünk el az étteremben. Az étterem hangulata , a kellemes háttérzene és a kiszolgálás egységesen magas színvonalú. Az ételsor minden fogása kiváló volt , egyedül a csoki torta tészta alapja volt kemény és cukortól ropogós, de ez az összképből nem vont le szinte semmit. A tálalás elemeiben is visszafogottan tükröződött az est tematikája. Köszönjük!
Zoltán - 2024. február 16., péntek 08:33

"Kellemes Valentin napi vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól kialakított és lebonyolított Valentin napi 4 fogásos vacsora élményt kaptunk élőzenével, pezsgővel. Kiváló, hangulatos környezetben, udvarias, kedves személyzettel. Nagyon köszönjük
Román László - 2024. február 15., csütörtök 12:45