Vadrózsa Étterem - Budapest

Vadrózsa Étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Vadrózsa Étterem

1025 Budapest, Pentelei Molnár utca 15.

Vadrózsa Étterem
Pentelei Molnár utca 15. , 1025 Budapest

Távol a világ zajától, mégis Buda központjában, a Rózsadombon található a 2016 tavaszán újra megnyitott Vadrózsa Étterem, a honi gasztronómia egyik fellegvára.

Különleges mikroklímájú kerthelyiségünk 80-100 fő kiszolgálására alkalmas. A paradicsomi szépségű kert szépen ötvözi a modernitást és a klasszikus eleganciát.

Zártkörű, céges rendezvények, meetingek kiváló helyszíne a maximum 40 fős Gyarmati István terem. A míves aranyozás igazán exkluzív külsőt kölcsönöz különtermünknek.

A ház egyik gyöngyszeme az újonnan kialakított Télikert, a hozzá kapcsolódó két mini terasszal és a Tükör Teremmel, mely összenyíló termek kapacitása 70 fő.

Az emeleten került kialakításra a 20 fő befogadására alkalmas Könyvtár Terem, amelyhez szintén 20 fős terasz rész is tartozik. Üzleti vacsorák, diplomáciai rendezvények ideális helyszíne a teljesen elszeparált különterem.

Konyhánkkal a tradicionális magyar és nemzetközi konyha remekeit elevenítjük fel elfogadható áron, de kiváló minőségben, nem megfeledkezve a modern konyhatechnológiai eljárásokról sem.
Mindezt egyedi porcelán készlettel és eszközökkel szolgáljuk fel kedves vendégeinknek.
Különleges szolgáltatásunk a légkondicionált 6 fős minibusz-transzferünk, amellyel igény esetén szállítjuk vendégeinket.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését, és hamarosan Önt és kedves családját, valamint alkalom adtán rendezvényének résztvevőit is vendégeink között köszönthetjük.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Vadrózsa Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(153 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"ahol még élnek a régi jó beidegződések"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Még nem jártam itt, pedig hallottam már erről a helyről. Ha valamit ki kell emelnem, az a fantasztikus felszolgálás! Kitüntető figyelem, nem tolakodó állandó jelenlét, "gondolatolvasás" a felszolgálók részéről. Rég éltem meg hasonlót! A kertben ettünk, nem volt éppen meleg, de a szép időnek nem tudtunk ellenállni. Szép eszközök, tisztaság, ápolt megjelenésű, kedves személyzet. Az előétel csillagos 5 volt, a főfogásnál mind a köret, mind a szárnyashús ha csak 10 percig többet sült volna, az jót tett volna nekik. Tudom, a modern felfogás szerint semmi ne legyen túlfőve, de jelen esetben mind a köret, mind a csirke épp hogy nem volt "nyers". A tálalás viszont kis remekmű volt! A desszert jó ízű volt, kicsit száraz volt a torta alapja, legyen erre mentség, hogy a rendezvény utolsó napján jutottunk el ide. Ajánlom!
Orbánné Varga Katalin - 2022. március 28., hétfő 13:55

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ételek finomak voltak, a kiszolgálás kiváló, helyszín nagyon szép, élőzenés kísérettel volt az ebéd!
Novinics-Domokos Tímea - 2022. március 28., hétfő 05:18

"Excellent dinner with perfect atmosphere and hosting "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
We enjoined an excellent evening at this restaurant on Saturday evening and are sure to come back latest in 3 month to celebrate a birthday. or even earlier 😉
Thomas Haiberger - 2022. március 27., vasárnap 19:15

"Barátnős vacsora "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hangulatú vacsorát költöttünk el, a kiszolgálás rendkívül figyelmes volt, a vacsorának pedig minden fogása kiválóan finom. Jövünk nyáron is, a teraszt is mindenképp ki szeretnénk próbálni!
F A - 2022. március 27., vasárnap 18:10

"Gyönyörű környezet, remek kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem gyönyörű szép, a kiszolgálás remek, a személyzet roppant kedves és az ételek is fenségesek voltak. Őszintén ajánlom mindenkinek.
A Z - 2022. március 27., vasárnap 09:02

"Évforduló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemesen hangulatos hely, figyelmes kiszolgálás , finom ételek
Beke Szabolcs - 2022. március 27., vasárnap 06:42