Vadrózsa Étterem - Budapest

Vadrózsa Étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Vadrózsa Étterem

1025 Budapest, Pentelei Molnár utca 15.

Vadrózsa Étterem
Pentelei Molnár utca 15. , 1025 Budapest

Távol a világ zajától, mégis Buda központjában, a Rózsadombon található a 2016 tavaszán újra megnyitott Vadrózsa Étterem, a honi gasztronómia egyik fellegvára.

Különleges mikroklímájú kerthelyiségünk 80-100 fő kiszolgálására alkalmas. A paradicsomi szépségű kert szépen ötvözi a modernitást és a klasszikus eleganciát.

Zártkörű, céges rendezvények, meetingek kiváló helyszíne a maximum 40 fős Gyarmati István terem. A míves aranyozás igazán exkluzív külsőt kölcsönöz különtermünknek.

A ház egyik gyöngyszeme az újonnan kialakított Télikert, a hozzá kapcsolódó két mini terasszal és a Tükör Teremmel, mely összenyíló termek kapacitása 70 fő.

Az emeleten került kialakításra a 20 fő befogadására alkalmas Könyvtár Terem, amelyhez szintén 20 fős terasz rész is tartozik. Üzleti vacsorák, diplomáciai rendezvények ideális helyszíne a teljesen elszeparált különterem.

Konyhánkkal a tradicionális magyar és nemzetközi konyha remekeit elevenítjük fel elfogadható áron, de kiváló minőségben, nem megfeledkezve a modern konyhatechnológiai eljárásokról sem.
Mindezt egyedi porcelán készlettel és eszközökkel szolgáljuk fel kedves vendégeinknek.
Különleges szolgáltatásunk a légkondicionált 6 fős minibusz-transzferünk, amellyel igény esetén szállítjuk vendégeinket.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését, és hamarosan Önt és kedves családját, valamint alkalom adtán rendezvényének résztvevőit is vendégeink között köszönthetjük.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Vadrózsa Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(92 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.7

"Ebéd "

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Rákóczi túrós kelyhen lenne mit javítani.
Tlalika - 2020. március 15., vasárnap 08:44

""

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon kellemes élményben volt részünk. Jövünk még!
Zádor - 2020. március 11., szerda 20:13

"A korábbi tapasztalatokhoz képest csalódás"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Még a szüleink jártak ide sokat, jól ismerték a korábbi tulajdonos hölgyet. Amerikában élő nagybátyám egy időben minden hazalátogatása alkalmával egy este itt szeretett vacsorázni. Tavaly a jó emlékektől vezérelve, nosztalgiából szintén a dining city alatt ellátogattunk az étterembe és nagyon jó tapasztalatokkal, élményekkel távoztunk, így gondoltuk idén is eljövünk anyósommal és a gyerekekkel közösen. Sajnos a mostani tapasztalatunk kevésbé volt megnyerő. Az ételek átlagosak voltak. A legmagasabb árkategóriában indulóktól ennél többet várnék, de még önmagukhoz képest is gyengébb volt. A felszolgálás szintén kicsit fejetlen, kapkodós volt. Leültettek bennünket egy asztalhoz, majd felállítottak, hogy mégsem azt az asztalt “szánták” nekünk. A kicsinek a la carte rendeltünk, akinek maguktól nem hoztak evőeszközt, csak többszöri kérésre. A zongorista bácsi helyes volt és jól játszott, de sajnos a hangulatba nem csak az ő játéka számít bele. Összességében többet vártunk a helytől.
B.Boglárka - 2020. március 09., hétfő 09:06

"Visszatérőként"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek, hangulatos hely, pazar kiszolgálással. Biztosan megint megyünk.🥰
Pappné Polacsek Orsolya - 2020. március 08., vasárnap 19:08

"---"

3,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
.
.: - 2020. március 07., szombat 06:10

"Szilveszter"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Jól éreztük magunkat, a kívánságaikat teljesítették. Finoman főznek és nagyon szeretjük a hely hangulatát. A zene is nagyon jó volt. Dekoráció vidám.
Szilveszter - 2020. január 01., szerda 09:19