Vadrózsa Étterem - Budapest

Vadrózsa Étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Vadrózsa Étterem

1025 Budapest, Pentelei Molnár utca 15.

Vadrózsa Étterem
Pentelei Molnár utca 15. , 1025 Budapest

Távol a világ zajától, mégis Buda központjában, a Rózsadombon található a 2016 tavaszán újra megnyitott Vadrózsa Étterem, a honi gasztronómia egyik fellegvára.

Különleges mikroklímájú kerthelyiségünk 80-100 fő kiszolgálására alkalmas. A paradicsomi szépségű kert szépen ötvözi a modernitást és a klasszikus eleganciát.

Zártkörű, céges rendezvények, meetingek kiváló helyszíne a maximum 40 fős Gyarmati István terem. A míves aranyozás igazán exkluzív külsőt kölcsönöz különtermünknek.

A ház egyik gyöngyszeme az újonnan kialakított Télikert, a hozzá kapcsolódó két mini terasszal és a Tükör Teremmel, mely összenyíló termek kapacitása 70 fő.

Az emeleten került kialakításra a 20 fő befogadására alkalmas Könyvtár Terem, amelyhez szintén 20 fős terasz rész is tartozik. Üzleti vacsorák, diplomáciai rendezvények ideális helyszíne a teljesen elszeparált különterem.

Konyhánkkal a tradicionális magyar és nemzetközi konyha remekeit elevenítjük fel elfogadható áron, de kiváló minőségben, nem megfeledkezve a modern konyhatechnológiai eljárásokról sem.
Mindezt egyedi porcelán készlettel és eszközökkel szolgáljuk fel kedves vendégeinknek.
Különleges szolgáltatásunk a légkondicionált 6 fős minibusz-transzferünk, amellyel igény esetén szállítjuk vendégeinket.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését, és hamarosan Önt és kedves családját, valamint alkalom adtán rendezvényének résztvevőit is vendégeink között köszönthetjük.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Vadrózsa Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(352 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes környezet, udvarias kiszolgálás, bőséges grill választék.
K E - 2024. július 20., szombat 06:51

"Rózsás hangulat a Vadrózsa étteremben "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Érkezésünkkor már az utcán hallottuk a kellemes zenét, ami az étterem felől hallatszott. Belépve gyönyörű zöld kerthelyiség fogadott romantikus kinti bútorokkal, régi stílusú kandeláberekkel, szoborral és nyár lévén hatalmas árnyékolóval. Nagyon udvarias, mosolygós és előzékeny kiszolgálásban volt részünk, ízletes ételeket fogyasztottunk. Kisgyerekkel érkeztünk, vele kapcsolatban is megkaptuk a kellő figyelmet. Mindezeket fokozta a kellemesen halk élő zene, amelyet egy idős úr szolgáltatott szintetizátoron. Csupa szép muzsika: pl. részlet az " Operaház fantomjá"-ból. Köszönjük a szép délutánt, mindenképpen visszatérünk.
Metlesich János - 2024. július 16., kedd 20:22

"hangulatos"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos hely, udvarias kiszolgálás, finom ízek.
Neszteli István - 2024. július 16., kedd 07:10

"Vadrózsa "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodás környezet, nagyon kedves, figyelmes kiszolgálás, finom ételek.
Barsi Judit - 2024. július 14., vasárnap 15:48

"Finom ebéd"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A kánikula ellenére is kellemes grillebéden vehettünk részt. A kertben nem volt nagy a hőség, a hűsítő, nyári levesek és a frissen készült grillételek ízletesek voltak. A gyümölcsöntetes fagylalt igen jólesett az étkezés végén, talán a fagylaltkehely díszítésén lehetne még egy kicsit csiszolni... Apró negatívum, hogy az étkezés elején megrendelt szörpök lassan készültek el, már elfogyasztottuk a levest, amikor megérkeztek, illetve a grillhúsok mellé csak később tették ki a szószokat, önteteket. Ezért a fél csillag levonás a kiszolgálásra. A pincérek, a séf, mindenki nagyon kedves, udvarias, segítőkész és közvetlen. Kár, hogy évente csak egyszer rendeznek grillhetet az étteremben, pedig a hangulatos kerthelyiség ideális helyszín hozzá.
Krisztina - 2024. július 14., vasárnap 08:46

"Kiváló ebéd."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes környezet, a nagy fák alatt a kánikula is elviselhető, remek ételek és nagyon figyelmes kiszolgálás..
Judit és Andras - 2024. július 14., vasárnap 04:22