Vadrózsa Étterem - Budapest

Vadrózsa Étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Vadrózsa Étterem

1025 Budapest, Pentelei Molnár utca 15.

Vadrózsa Étterem
Pentelei Molnár utca 15. , 1025 Budapest

Távol a világ zajától, mégis Buda központjában, a Rózsadombon található a 2016 tavaszán újra megnyitott Vadrózsa Étterem, a honi gasztronómia egyik fellegvára.

Különleges mikroklímájú kerthelyiségünk 80-100 fő kiszolgálására alkalmas. A paradicsomi szépségű kert szépen ötvözi a modernitást és a klasszikus eleganciát.

Zártkörű, céges rendezvények, meetingek kiváló helyszíne a maximum 40 fős Gyarmati István terem. A míves aranyozás igazán exkluzív külsőt kölcsönöz különtermünknek.

A ház egyik gyöngyszeme az újonnan kialakított Télikert, a hozzá kapcsolódó két mini terasszal és a Tükör Teremmel, mely összenyíló termek kapacitása 70 fő.

Az emeleten került kialakításra a 20 fő befogadására alkalmas Könyvtár Terem, amelyhez szintén 20 fős terasz rész is tartozik. Üzleti vacsorák, diplomáciai rendezvények ideális helyszíne a teljesen elszeparált különterem.

Konyhánkkal a tradicionális magyar és nemzetközi konyha remekeit elevenítjük fel elfogadható áron, de kiváló minőségben, nem megfeledkezve a modern konyhatechnológiai eljárásokról sem.
Mindezt egyedi porcelán készlettel és eszközökkel szolgáljuk fel kedves vendégeinknek.
Különleges szolgáltatásunk a légkondicionált 6 fős minibusz-transzferünk, amellyel igény esetén szállítjuk vendégeinket.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését, és hamarosan Önt és kedves családját, valamint alkalom adtán rendezvényének résztvevőit is vendégeink között köszönthetjük.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Vadrózsa Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(123 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.7

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ízletes ételek, szép tálalás és környezet, kedves és figyelmes kiszolgálás
Paphalmi Rita - 2021. október 18., hétfő 11:21

"Több, mint tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elösször jártunk a Vadrózsa étteremben. Hírből ugyan ismertük az éttermet, de minden előzetes várakozásunkat felülmúlta a hely.
Páli Regő Bálint - 2021. október 14., csütörtök 06:34

"Pazar hely, kedves kiszolgálás, mennyei ízek "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon jó volt, kellemes a hely, finomak az ételek és figyelmes a személyzet. Ajánlom!
Kovács Norbert - 2021. október 12., kedd 11:19

"Vad rózsa etterem"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodás környezet első osztályú kiszolgálást. Az előétel fenséges volt -mindannyiunké-, a desszert szintúgy. Az én fő ételem körete isteni volt , de a csirke lehetett volna picivel fűszeresebb, sültebb, gusztusosabb. Nekem nagyon vastag és sápadt volt. A többiek főétele finom volt. Összeségében ajánlom a helyet!
Bojtos Emese - 2021. október 11., hétfő 09:09

"Minden évben elmegyünk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom ételek, színvonalas kiszolgálás, szép környezet. A faburkolatos terem számomra még hangulatosabb volt tavaly, mint ahol idén ültünk, de ez is nagyon szép.
Reszné Kóczián Melinda - 2021. október 10., vasárnap 15:59

"Fantasztikus ebéd a Vadrózsában"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az ételek fantasztikusak voltak, mind ízre, mind tálalásra. A fedett télikert hangulatú belső étterem rész fantasztikus, olyan érzés, mintha az ember az erdőben ülne, lehet ebéd közben nézegetni a madarakat és mókusokat a fán. Egyedül a néhány igazi közé rejtett művirág csorbította picit a tökéletes érzést... Mindenkinek nagyon jó szívvel ajánlom, mi biztos, hogy visszatérünk még.
Apro Diana - 2021. október 10., vasárnap 10:21