ZAKAnT Étterem (Sopron) - Sopron

ZAKAnT Étterem (Sopron) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

ZAKAnT Étterem (Sopron)

9400 Sopron, Fövényverem utca 7.

ZAKAnT Étterem (Sopron)
Fövényverem utca 7. , 9400 Sopron

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: ZAKAnT Étterem – Sopron

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(44 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Borzasztó konyha "

3
Konyha: 1 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Egy gyors ebédre tértünk be Február 6.án csütörtökön délutáni órákban a párommal. A felszolgalo idősebb Úr kedvességével és szakmai hozzáértésével maximálisan megvoltunk elégedve,ezután jött a második fontos dolog, a konyha és a fine dinning hasonlóság letesztelése, ital rendelés után érkezett az amouse bouche, úgynevezett étvágygerjesztő fogás, ami egy tányéron három féle krém volt, humusz tepertő krém, és egy májpástétom, semmi extra, akár lehetett Lidl ös vagy aldis termék is kicsomagolva pár dejo rajta nő meg a háznak mondott kenyér, akár lehetett az is, jól esett elfogyasztottuk, na viszont a konyha többi forgása, az borzasztó volt, sajnálom nekünk nem adta vissza azt amit másoknak. Egy tökkrémlevest és Rákoczi turost rendelt a párom, a levese rendben volt a Rákóczi újra volt gondolva, de egy, túrótöltelék volt lekvárral és gyümölcsökkel a túró sarkán lehetett látni hogy állt egy ideje a hűtőben megvolt barnulva és egy iztelen maszlag volt, a tészta nagyon minimális elázva a túró töltelék alján tojásfehérje hab hiányzott, pedig ujra gondolva is alap egy ilyen desszertnél. Én rendeltem egy húslevest marhabol, jól volt biztos elkeszitve egy erős marha consommier lehetett anno, csak a szakacs Úr elfeledte megkostolni, gondolom mivel állt egy ideje a hűtőbe a só kicsapodott a levesben és ehetetlenül sós lett, semmi gond visszakuldtuk sztornoztak, majd vártam a falusi csirke sajtos asztaltszilvas gerslivel, és jus al. Na mikor kijott, ranyultam azonnal az éhségtől nem láttam, de ott megint elcsodalkoztam, szerintem a szakács beteg lett és lehet a kertész főzött, mert, a csirke tagadhatatlan jó volt, állaga ízre, jus nem volt sehol, a gersli beton kemény volt, szerintem az is állt pár napot a hűtőbe kicsi sajttal feljavitotta a kertész meg rakott hozzá delikatot azt lehetett érezni rajta, delikat úristen, szárított paradicsom is elmaradt, helyette iztelen spanyol koktél paradicsom ketté vágva négy darab meg két két levél madárbegysalata díszítésnek. A kérdésem annyi lenne, a felszolgalo annak ellenére hogy lassan nyugdíjas, tanulni lehet tolle, szakmailag, maximálisan megvoltunk elégedve, a konyha az minősíthetetlen, egyszer még visszamennek újra kiprobalni, hátha javultak. Mindenesetre éhesen tavoztunk a számlát kifizettuk, majd haza érve elkezdtem főzni, és ettünk egy jót, a párommal, és mosolyogtunk egy jót az egészen.
Tisztelettel Tar Szabolcs - 2020. február 07., péntek 08:02

"Elvárásokon felül"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás kicsit régimódi, de rendkívül udvarias volt. Az ételek között különlegesek és hagyományosak is voltak, de mindegyik nagyon finom volt, harmonikus ízekkel. Csak ajánlani tudjuk! Az étlapi választékot egy kicsit lehetne bővíteni!
Dubics Zoltán - 2019. október 14., hétfő 08:05

"Mindenkinek ajànlom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindenkinek ajánlom!Ma szinte mindent megkóstoltam és csak magasfokon tudok nyilatkozni. AZ étel mind megjelenésében,mind ízvilágában fenomenális volt.A Chef személyesen jött az asztalunkhoz,hogy megtudja a véleményünk az ő alkotásáról.Látszott,hogy valóban érdekli,hogy sikerült e elkápráztani az étellel?Már várom a következő alkalmat!
Gábor Zsolt - 2019. október 13., vasárnap 19:15

"Sopron Hotel - Dining City"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Többször voltunk már az étteremben, most is a megszokott magas színvonallal találkoztunk. Az ételek kreatívak, színesek, finomak voltak, hozzá figyelmes felszolgálás kaptunk.
Furák Bertalan - 2019. október 13., vasárnap 19:10

"Jó hely"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Kellemes hangulat, csillogó fények. A pincer nagyon figyelmes volt. Az ételek finomak. Picit hosszabbra nyúlt az este mint terveztük, de a kellemes zene segített a várakozásban.
Rózsa Erika - 2019. október 13., vasárnap 07:47

"Sopron egyik legjobb konyhája"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kellemes meglepetés volt számomra, hogy milyen jó a ZAKAnT étterem konyhája. Az ételek csodálatosan voltak elkészítve és tálalva. Az ízesítés nekem nagyon ízlett. A kiszolgálás figyelmes és kedves. Miután az étterem a Hotel Sopronban van, ezért sokan nem mernek bemenni, mert azt hiszik, hogy csak vendégek számára van szánva. Ajánlani tudom ezt a helyet a kiváló konyhája miatt.
Varga Gergely - 2019. október 13., vasárnap 06:29