Tűzhely Étterem - Budapest

Tűzhely Étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Tűzhely Étterem

1112 Budapest, Balatoni út 143/A.

Tűzhely Étterem
Balatoni út 143/A. , 1112 Budapest

Hazai ízeket rejtő újhullámos fogásokkal, figyelmes kiszolgálással, minőségi italok széles választékával és hamisítatlan országúti bisztró-hangulattal várunk téged és két- vagy négylábú barátaidat minden nap a Tűzhely Étteremben!
Ugorj be hozzánk egy laktató ebédre, vagy élj a házhozszállítás lehetőségével és élvezd újgenerációs klasszikusainkat otthonod melegében.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Tűzhely Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,1

(31 értékelés)


Konyha

4.1

Kiszolgálás

4.2

Hangulat

4.0

"Jól indul"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 5
A hely, kicsi (pozitív értelemben), kellemes. Az adagok pont elegek. Az ételek íze a tálalás tökéletes. Mivel frissen készül így nem meglepő ha várni kell :) Egyedül a kiszolgálás hagy némi kívánnivalót maga után. A felszolgáló hölgy, kissé laza, az edények kezelésében nem épp profi, jó alapok vannak, de még bőven van hova tovább fejlődni.
Gábor - 2019. május 13., hétfő 18:41

"Extra finom étel"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az étel hihetetlen finom volt, különleges, és jól összeválogatott! Már az előételnél teljesen levettek a lábunkról minket. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. A hangulat az elhelyezkedés miatt nem 5 csillag (nagyon forgalmas az út).
Szebenyi-Tőzsér Orsolya - 2019. április 03., szerda 20:07

"Különlegeset ettünk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étteremhét keretén belül jöttünk el ide. Láttuk előtte a képeket a helyről, nem vártunk luxust, csak egy rendezett kis helyet. Ezt meg is kaptuk. Bent egy kicsit zajos volt a forgalom miatt, lehet fent a teraszon jobb lett volna. Az ételnek idő kellett, amíg elkészült, de nagyon megérte megvárni. Nagyon kitett magáért a hely, a három fogás együtt több volt, mint amit lebírtunk gyűrni és az ízvilág is ott volt. Nem a kedvencem a hangzatos nevekbe öltöztetett miniatűr adag és itt nem is erről volt szó. Nekem jobban tetszett, mint amit másnap egy drágább és különlegesebbnek tartott hajón ettünk. A pincérnő még új volt, de kedvességét sok-sok kollégája megirigyelhetné. Ha jövőre is kitalálnak valami hasonló finomságot, akkor szerintem megint ellátogatunk ide.
Bálint - 2019. április 02., kedd 12:41

"Döcögős"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
A képek, a menü és a korábbi vélemények alapján kicsit többre számítottam. Nagyon lassan érkeztek az ételek (az előételre kb 1 órát vártunk), de szerencsére nem túl éhesen érkeztünk, szóval volt ideje az étvágyunknak megérkezni. Az általam választott fogások közepesek voltak, de a többiek közepes vagy közepes/jó minősítést adtak, szóval nem akarok senkit lehangolni.
Nóri - 2019. március 27., szerda 10:38

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hely, finom ételekkel, ajándék itallal és kedves kiszolgálással. Kiváló volt a mákos kenyér az előételhez és a házi sajttorta.
Konkoly Sándor - 2019. március 26., kedd 21:42

"Vacsora "

2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 2
Nagyon lassú kiszolgálás.
Noémi - 2019. március 25., hétfő 12:43