Rókusfalvy Fogadó (Etyek) - Etyek

Rókusfalvy Fogadó (Etyek) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Rókusfalvy Fogadó (Etyek)

2091 Etyek, Alcsúti út 4.

Rókusfalvy Fogadó (Etyek)
Alcsúti út 4. , 2091 Etyek

2002. október 25-én nyitottam egy vendéglőt vidéken, ahol a legegyszerűbb, de legjobb ételeket kínáljuk. A jó borral, a friss, kiváló alapanyagokkal és egy kitűnő csapattal mára sikerült elérnünk, hogy országosan ismertek és elismertek legyünk – sőt, még külföldről is érkezzenek hozzánk gasztroturisták.
Büszkék vagyunk az eredményeinkre, de tudjuk, mindennap újra meg újra bizonyítanunk kell. Ezért is fontos, hogy mindig a tökéletességre törekedjünk.
Kérem, fedezze fel ételeinket, kóstolja meg heti ajánlatunkat és különlegességeinket! Az ízletes ételek mellé nyugodtan válasszon minőségi borkínálatunkból, hiszen ha kéri, kollégáink sofőrsegélyt hívnak, vagy szállást foglalnak Önnek panziónkban.
Amennyiben a Rókusfalvy Fogadó kínálata mellett további etyeki élményekre vágyik, látogasson el az újhegyi Rókusfalvy Birtokra, ahol még több meglepetéssel és programmal várjuk!
Remélem hamarosan Önt is vendégeink között köszönthetem! Üdvözlettel: Rókusfalvy Pál

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Rókusfalvy Fogadó – Etyek

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(43 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.6

"Csapatépítés"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Finom volt az étel, a leves mennyisége lehetett volna több ár érték arányban. Az étlepon szereplő ételek közül nem volt minden készleten és ez nem volt jelölve az étlapon. A kiszolgálás rendben volt, kedves segírőkész pincérekkel.
ILDIKÓ Morár - 2023. április 16., vasárnap 12:14

"Kellemes vacsora"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Március 15-én jártunk itt, a kiszolgálás nagyon kedves és udvarias volt. Egy bort kóstoltam, a Zöldveltelinit, nagyon kellemes meglepetést okozott. Fajtáján belül is egy jól kezelt, üde, igen kellemes, "ress", jó savasságú bort kaptam, mennyei, szinte zölpaprikás illattal. Nagyon bejött! Az ételek finomak és bőségesek voltak, a konyha merész és harmónikus. A komplementer ízhatások nagyon jól el vannak találva. Szívmelengető, amikor jól kezelik a húsokat, a vasi pecsenyém szaftos volt, nem volt kiszárítva, és érezhetően hangsúlyt fektettek az előkészítésre is. Az áfonyás mousseban az áfonya íz dominált, és ennek mindig így kellene lennie. A bors-darálót hiányoltam kicsit az asztalról, az ételek sózása számomra tökéletes volt.
Pápai Marianna - 2023. március 22., szerda 22:23

"Most sem csalódtunk"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Szeretünk ide járni, most is finom volt minden.
Ildikó - 2023. március 18., szombat 08:11

"Fantasztikus"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos a hely, a pincérek nagyon kedvesek, segítőkészek. Az ételek alapvetően rendkívül finom, ízletesek. Bátran ajánlom őket!
Radovits Ádám - 2023. március 17., péntek 19:26

""

2,5
Konyha: 2 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 3
A Fogadónak nagyon kellemes a hangulata. A Felszolgálók kedvesek voltak,de a kiszolgálás nagyon lassú volt. Az ételek finomak voltak,de nem kiemelkedőek.
Cseppely Nóra - 2023. március 17., péntek 11:24

"Remek volt."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes vendéglátásban és nagyon jó ételekben volt részünk, köszönjük. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk.
Ildikó Lukács - 2023. március 17., péntek 07:22