Zenit Balaton Étterem & Bar (Vonyarcvashegy) - Vonyarcvashegy

Zenit Balaton Étterem & Bar (Vonyarcvashegy) - magyar konyha

Képek az étteremről

Zenit Balaton Étterem & Bar (Vonyarcvashegy)

8314 Vonyarcvashegy, Helikon utca 22.

Zenit Balaton Étterem & Bar (Vonyarcvashegy)
Helikon utca 22. , 8314 Vonyarcvashegy

2023. november 1-jétől Bock Bisztró Balaton éttermünk új néven Zenit Balaton Étterem & Bar néven üzemel tovább. Megújult éttermünkben még szebb balatoni panoráma mellett ebédelhetnek vagy vacsorázhatnak nálunk az év bármely napján. Ha csak egy pohár borra, vagy kávéra lenne kedvünk felugrani, azt is megtehetjük majd, éttermünk ugyanis egy impozáns bárral is gazdagodik 2023 év végére.
Zenit Balaton Éttermünk kitűnő helyszíne a romantikus vacsoráknak, jó kedélyű családi ebédeknek, hivatalos munkaebédeknek vagy akár jó borok mellett eltöltött hosszú, meghitt baráti beszélgetéseknek is! Óriás teraszán tavasztól őszig élvezhetjük a kristálytiszta balatoni levegőt egy pohár balatoni bor és ínyenc fogások mellett.
Filozófiánk, hogy az étel szemnek-szájnak egyaránt úgy kerüljön az asztalra, ahogyan az a legjobb! Az élmény ugyan felejthetetlen, de aki újra ilyen jót akar enni, csak meg kell ismételnie a látogatást, az ízek állandósága garantált. Séf: Ács István.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Zenit Balaton Étterem & Bar – Vonyarcvashegy

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(78 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

"Finom ételek"

3,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Az ételek nagyon finomak voltak, a tálalás gyönyörű. A desszert csodálatos volt. Sajnos az enteriőr elég jellegtelen volt, a pincérnő pedig morcos.
Juhász Anita - 2023. október 15., vasárnap 13:34

"Étteremhét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyors és kedves kiszolgálás , finom ételek, csodás panoráma.
Sabjanics József - 2023. október 15., vasárnap 05:49

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodaszép környezetben fogyasztottuk el ízletes ebédünket. Az étel minőségével és a kiszolgálással is maximálisan elégedettek voltunk. Csak ajánlani tudom.
Csarmasz Miklós - 2023. október 13., péntek 12:15

"8372 Cserszegtomaj"

3,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Kiszolgálás = jó, - nagyon jó lenne, ha a szimpatikus fiatalember hangosabban és érthetőbben beszélne. Vargánya krémleves = jó, Tokhaltatár = nagyon jó, Fogasfilé = nagyon jó, Sütotök rizotto = nagyon gyenge, Sertésszüz Zenit módra parázsburgonyával = nagyon jó, Fekete-erdö desszert = jó, Kapros-túrós lepény = nagyon jó. A bejárati ajtó bal oldalán (kimenet felé) egy gusztustalan kép lóg. Tíz fős társaságban voltunk és ezt egyöntetű vélemény szerint le kell venni - véres fehérköpenyes férfivel!. (Külföldiek vagyunk közép-európai ízléssel.) Esetleges máskori látogatás esetén asztalt fogunk kérni, ahonnan ezt nem lehet látni! (Én tegnap voltam negyedszer Önöknél.)
Szász András - 2023. október 11., szerda 05:46

"Bátrabb szakács jobban lenyűgözött volna"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Nagyon szép helyen van az étterem, lenyűgöző a kilátás, és a felszolgálás is kifogástalan volt. Az ételek izgalmasnak tűntek az étlapon, de sajnos nem voltak elég fűszeresek. A mosdó elhelyezkedése nem a legjobb: egy borteraszon több lépcsőfordulóval elérhetővé tenni az illemhelyet nem a legokosabb megoldás. A szállóvendégekkel közös részen van ráadásul, szellőzetlen részen, és emiatt dohos szag terjeng.
Melinda Dombos - 2023. október 09., hétfő 08:01

"Kedves kiszolgálás, finom ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jó időnk volt, így a teraszon kaptunk helyet, gyönyörű kilátással. Az ételek ízletesek voltak: a leves megfelelően krémes, a szűzérmékhez a szintén már szinte krémes fokhagyma jó párosítás volt és a kapros-túrós desszert is nagyon különleges volt. Köszönjük a kedves kiszolgálást is!
Lázár Veronika - 2023. október 09., hétfő 07:13