Zenit Balaton Étterem & Bar (Vonyarcvashegy) - Vonyarcvashegy

Zenit Balaton Étterem & Bar (Vonyarcvashegy) - magyar konyha

Képek az étteremről

Zenit Balaton Étterem & Bar (Vonyarcvashegy)

8314 Vonyarcvashegy, Helikon utca 22.

Zenit Balaton Étterem & Bar (Vonyarcvashegy)
Helikon utca 22. , 8314 Vonyarcvashegy

2023. november 1-jétől Bock Bisztró Balaton éttermünk új néven Zenit Balaton Étterem & Bar néven üzemel tovább. Megújult éttermünkben még szebb balatoni panoráma mellett ebédelhetnek vagy vacsorázhatnak nálunk az év bármely napján. Ha csak egy pohár borra, vagy kávéra lenne kedvünk felugrani, azt is megtehetjük majd, éttermünk ugyanis egy impozáns bárral is gazdagodik 2023 év végére.
Zenit Balaton Éttermünk kitűnő helyszíne a romantikus vacsoráknak, jó kedélyű családi ebédeknek, hivatalos munkaebédeknek vagy akár jó borok mellett eltöltött hosszú, meghitt baráti beszélgetéseknek is! Óriás teraszán tavasztól őszig élvezhetjük a kristálytiszta balatoni levegőt egy pohár balatoni bor és ínyenc fogások mellett.
Filozófiánk, hogy az étel szemnek-szájnak egyaránt úgy kerüljön az asztalra, ahogyan az a legjobb! Az élmény ugyan felejthetetlen, de aki újra ilyen jót akar enni, csak meg kell ismételnie a látogatást, az ízek állandósága garantált. Séf: Ács István.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Zenit Balaton Étterem & Bar – Vonyarcvashegy

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(90 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"Remek élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon elégedettek voltunk, a kiszolgálás remek volt, az ételek finomak. Máskor is visszatérünk 😊
B. Rami - 2024. március 23., szombat 19:53

"---"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A hely elhelyezkedése fantasztikus, ablak mellett kaptunk helyet, csodás kilátással a Balatonra. A kiszolgálás kedves és segítőkész volt, a pincérnőkkel lehetett beszélgetni, figyelmesek voltak! A menü sor és a tálalás pazar, nem jártam Michelin csillagos étteremben, de gondolom hasonló lehet, mert az ízek harmóniája, textúrája lenyűgözött! Ráadásul szülinapra kaptam ezt az ebédet, ami igazán nagy meglepi volt! Köszönöm, hogy volt ez a tematikus hét és megismerhettem ezt a fajta vendéglátást! Ajánlani fogom ismerőseimnek is!!
Márkus Andrea - 2024. március 21., csütörtök 04:48

"Szuper ételek, gyönyörű panoráma"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem először voltunk már az étteremben, viszont első alkalommal az étterem hét keretén belül. Az adagok nagyon rendben vannak, finomak voltak az ételek, az első fogásra kellett egy nagyon picivel a kényelmesebbnél többet várni. De szuper volt most is!
Lívia - 2024. március 17., vasárnap 15:07

"Gyönyörű helyen remek étel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hangulatban töltöttük el az estét. A séf által összeállított menüben nem találtunk hibát. Ízletes volt, a hús jól készült és finom borokat is kóstoltunk.
Kis Erika - 2024. március 16., szombat 08:58

"Gyönyörű kilátás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szép, igényes étterem. A kilátás gyönyörű. A pincérek nagyon segítőkészek és udvariasak voltak. Az ételek pedig nagyon finomak. Jó élmény volt. Köszönjük!
Dr. Kovács Attila - 2024. március 16., szombat 08:35

"Vonyarcvashegy"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom ételek,udvarias kiszolgálás,gyönyörű környezet!
Tóthné Horváth Ágnes - 2024. március 16., szombat 07:45