Stand Restaurant Michelin - Budapest

Stand Restaurant - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
https://www.standrestaurant.hu

Stand Restaurant

1061 Budapest, Székely Mihály utca 2.

Stand Restaurant
Székely Mihály utca 2. , 1061 Budapest

FIGYELEM: az étterem július 31. és augusztus 16. között zárva tart.

A magyar gasztronómia tele van lehetőségekkel, és mi a kezdetektől fontosnak tartjuk megmutatni annak szépségét és sokszínűségét. Erre törekedtünk az Onyx étteremben és a Stand25-ben is, valamint a Bocuse d'Or versenyeken is. A Stand étteremben ugyanezzel a precizitással, pontossággal és eleganciával dolgozunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a fenntartható fejlődésre, a terroirra, és a magyar termelőkkel való közös munkára, és ami a legfontosabb, az ízre. Étlapunkon elsősorban a magyar alapanyagok adta lehetőségeket törekszünk bemutatni, illetve saját elképzelésünket a magyar konyháról, hogy az minden szempontból megfeleljen a modern kor és a kortárs gasztronómiával szembeni elvárásoknak. Egyszerű, átgondolt ételeket kínálunk, és az ízek egyensúlyára, az alapanyagok megfelelő összehangolására koncentrálunk.


A minőségben nem ismerünk kompromisszumot, ugyanakkor az a célunk, hogy vendégeink kényelmesen, nyugodt környezetben kapjanak maradandó élményt. A konyhában nagy erővel és szenvedéllyel dolgozunk, és ételeinket feszengés nélkül prezentáljuk a tradicionálisan elkészített legjobb magyar és európai borok kíséretében.

Fiatal, elhivatott csapatunkban sokakkal évek óta együtt dolgozunk. A közös út és cél mindnyájunk számára irányadó, hiszen csak így tudjuk vendégeinknek a legteljesebb élmény adni. Nagy öröm és büszkeség számunkra, hogy 9 hónappal az étterem nyitása után kiérdemeltük a Michelin csillagot.

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(3 értékelés)


Konyha

5.0

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

5.0

"" Meglepetés""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A férjemnek születésnapja alkalmából meglepetésnek foglaltam helyet az étterembe. Már a fogadtatás is nagyon kellemes volt. A kiszolgálás, az ételek, italok, meg kell említenem a tisztaságot, még a konyhán belül is, ugyanis végig beláthattunk mind-mind lenyűgöző volt. Rengeteg élményt kaptunk, meglepetéseket is és azt hiszem tényleg maradandóra sikeredet ez a számunkra ünnepi vacsora. Mindenki nagyon figyelmes, kedves volt, mindenről kaptunk tájékoztatást, figyeltek folyamatosan, hogy mindig minden tiszta és morzsamentes legyen, és a poharunk se ürüljön ki. Külön szeretném megemlíteni Veronika nevű felszolgálót, aki végig türelmesen, kedvesen tálalta fel és mutatta be az ételeket. A férjem is elégedett volt, még egy kis tortácskával is kedveskedtek neki. Köszönünk szépen mindent.
Helga - 2022. január 17., hétfő 20:41

"Tamas"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Felülmúlhatatlan.
Kiss Tamas - 2020. szeptember 06., vasárnap 07:59

"Ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ebéd időszak alkalmával próbáltuk ki az éttermet, és a tapasztaltak arra sarkallnak bennünket, hogy jöjjünk vissza újra, vacsora időszakban is. A három fogásos ebédmenü valójában több, üdvözlő falatok, elődesszert, búcsúfalat...igazi íz és élménykavalkád. Szinte minden fogás meglepetés, már ami a tálalást és az ötletességet illeti. És minden alapanyag nagyon minőségi, de hát ez csak természetes egy ilyen helyen. A felszolgálók alkalmazkodnak a vendéghez, ha épp a vendég humoros kedvében van, akkor ők is lazábbak, és ez nagyon jó, nagyon emberi.
Vaskó Bence - 2020. február 16., vasárnap 14:51