Zeya Restaurant - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Zeya Restaurant

1051 Budapest, Sas utca 4.

Zeya Restaurant
Sas utca 4. , 1051 Budapest

Alapanyagaink kiválasztásával, ételeink készítéseinek metódusaival és a tányérokon megalkotott látvány-íz harmóniákkal, valamint a Vendéglátás iránti alázatunkkal és szenvedélyünkkel szeretnénk méltó tagjai lenni a Magyar Fine Dining gasztronómiának. Séfeink a BBQ világ őszinteségét ötvözik a Fine Dining tökéletességével, mely házasítás igazán párját ritkító élményt nyújt. Ételeink friss, helyi kistermelőktől és nemzetközileg is elismert beszállítóktól beszerzett prémium alapanyagokból készülnek.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Zeya Restaurant – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(102 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.7

"bár hangulat és hol a fine dining?"

3,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Nagy kíváncsisággal érkeztünk az étterembe. Hát... Inkább csalódás volt. A hely hangulatos, de inkább bár hangulata van, mintsem étterem. (Én szerencsére úgy ültem, hogy nem láttam a csupasz macskákat a falon.) A fogások ízre és texturára nézve egyáltalán nem voltak kiemelkedőek. Inkább átlagosak. A tálalás viszont elképesztően semmilyen volt. Talán nekem ez volt a legnagyobb csalódás. Egyszer kipróbáltuk, de ennyi.
N&G - 2020. március 23., hétfő 06:48

"Zeya Étteremhét "

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
A felszolgált ételek nagyon jó voltak, azonban negatív megkülönböztetést kaptunk Étteremhét keretében a “normál” vendégekhez képest.
Eszter - 2020. március 16., hétfő 07:17

"Csodálatos este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Köszönjük a csodás estét, remekül éreztük magunkat. A kiszolgálással teljesen elégedettek voltunk, az ételek meg egyszerűen mennyeiek voltak.
P. Ildikó - 2020. március 16., hétfő 07:15

"Lunch at Tiffany"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű hely, zavarbaejtően udvarias és kedves személyzettel! Nagyon átlag feletti kiszolgálás! 😊 Az ételek szinte költeménynek számítanak, el is határoztam, hogy megtanulom a mentás zöldborsó levest annyira finom volt! Csodásan éreztük magunkat, egy ebéd erejéig mindenről megfeledkezve fantasztikus időt költhettünk el. Minden fogás újabb neglepetés volt, hogy mennyire finom.
Riyanto-Körmendi Zsófia - 2020. március 15., vasárnap 16:28

"Laci"

3,5
Konyha: 1 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az étel ízvilágaegy jobb menza szintjét érte el
Laci - 2020. március 15., vasárnap 11:16

"Finom fogások, udvarias kiszolgálás "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, jó volt a textúrájuk, és szép volt a tálalás is. A felszolgálónk, Dávid nagyon udvarias és figyelmes volt. :)
Bikki Balázs - 2020. március 15., vasárnap 10:26