Aranyhal Vendéglő - Budapest

Aranyhal Vendéglő - hal / tenger gyümölcsei, magyar konyha

Képek az étteremről

Aranyhal Vendéglő

1146 Budapest, Thököly út 121.

Aranyhal Vendéglő
Thököly út 121. , 1146 Budapest

Éttermünk több mint hatvan éve várja nagy szeretettel kedves Vendégeit. Az eltelt idő alatt többször is megújultunk, alkalmazkodva a Vendégek elvárásaihoz. Az Aranyhal Vendéglő konyhája és ételei a tradíciókon alapszanak, olyan ízekkel kedveskednek, melyek az otthon hangulatát idézik. Azt valljuk, hogy a jól megszokott magyaros ételek soha nem mennek ki a divatból, hiszen mindannyiunk kedvenceiről beszélünk.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Aranyhal Vendéglő – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(91 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

"Jó konyha, figyelmes kiszolgálás"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kellemes teraszon figyelmes kiszolgálás és jó konyha. Különösen jól esett a még meleg házi kenyér. A frissen készült Aranyhal ponty-harcsa halászlé is ritkaság (a vendégek többsége talán észre sem veszi), a Hargitai padlizsánkrém, savanyított zöldségekkel elbírt volna egy kicsit több fűszert. A főételként felszolgált Omlós cigánypecsenye steak, fűszeres hasábburgonyával és „kakastaréjjal" szerintem újragondolásra szorul: A puha hús mellé adott szósz erős mustár íze elnyomott minden mást, a szalonna „kakastaréj" látványos, de sületlen és manapság nem hiszem, hogy így bárki is megenné. Jól ötlet lett volna hozzá egy kis uborkát feltenni. A Harcsapaprikás túrós csuszával jó választásnak bizonyult. Kitűnőek voltak a desszertek, a Túrógombóc édes morzsával és vaníliás tejfölhabbal és Csokoládés ’lávasüti’.
B. L. - 2020. július 13., hétfő 11:27

"Kisvendéglő, most 100%-kon"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tegnap lehet, hogy csak egyszerűen ünnepi hangulatban jártunk ott (5. házassági évforduló apropóján), de az is valószínű, hogy mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Írom ezt azért, mert kifogástalan volt a menüsor, s ami rákfenéje szokott lenni egy vendéglátóhelynek, lásd egy rossz desszert nagyon le tudja húzni az étkezés összképét, itt most pont fordítva volt, az édesség koronázta meg az ott tartózkodásunkat.
dr. Csonka Szabolcs - 2020. július 12., vasárnap 07:43

"Aranyhal"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az étel nagyon finom volt, a férjem által elfogyasztott halak is kifogástalanok voltak. A kiszolgàlás kedves volt és gyors. Az étteremről csak egy negatívumot tudok mondani, a forgalsa Thököly úton van, így a teraszon ülve kissé zajos.
Bolinger Éva - 2020. július 12., vasárnap 05:25

"Vegyes érzések"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Mi a beltérben foglaltunk helyet, ami szerintem egész jól néz ki, azt viszont nem teljesen értettem, hogy miért volt kitárva az ablak, a klíma pedig kikapcsolva 35 fokban, ha ezt előbb észreveszem, inkább a teraszra ülök, ott legalább jár a levegő is. Az ételek tekintetében, az előételnek választott haltepertő és padlizsánkrém illetve a melléjük adott kenyér kiváló volt, tényleg! Vártuk is a főételt, ami viszont számunkra ezt követően elég nagy csalódás volt, sajnos a harcsapaprikásban semminek nem volt igazán íze, sem a halnak, sem a paprikás "szósznak" aminek számomra nagyon furcsa nyálkás állaga is volt, és hát a túróscsusza sem dobott ezen. Szerencsére a főétel negatív élményéből a desszertnek sikerült feledtetnie valamit, mert a túrógombóc finom volt.
Klaudia - 2020. július 12., vasárnap 05:20

"Nyár esti vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes, hangulatos hely. Az ételek kiválóak voltak, a felszolgáló barátságos, udvarias Úriember volt.
Juhász Johanna - 2020. július 11., szombat 06:58

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Kellemes hangulat, finom ételek, bőséges adagok. A kiszolgálás is jó volt, kivéve, hogy a desszert felszolgálása előtt nem vitték el az asztalról az előző fogás csontjait tartalmazó tányért.
Judit és András - 2020. július 11., szombat 05:59