Senbazuru Bistro - japán / sushi, vietnámi konyha

Képek az étteremről

10%-os kedvezmény! Érvényes: 2021. június 7. - 2022. március 31.

10%-OS KEDVEZMÉNY! - Foglaljon asztalt éttermünkbe online és mi 10% kedvezményt biztosítunk az ételek árából!

Éljen ezzel a remek ajánlattal, válasszon időpontot az online foglalási naplóban, foglalja le asztalát ITT:

Foglaljon most

Senbazuru Bistro

1066 Budapest, Jókai utca 1.

Senbazuru Bistro
Jókai utca 1. , 1066 Budapest

A Senbazuru Bistro egy forgalmas, mégis csendes utcában, könnyedén megközelíthető, központi helyen, a Jókai utca 1-ben várja vendégeit.
Éttermünk neve a Senbazuru, az ősi japán legendáról kapta a nevét. Ha valaki meghajtogat 1000 origami darumadarat, elkerüli a rossz és szerencsés életnek örvendhet. Ezt tükrözi a bistro hangulata is, az origami madarak és a virágzó cseresznyefa.
Ételkínálatunkban megtalálhatóak a japán és vietnámi konyha ízei egyaránt. Kóstolhat sushit, többféle pho levest, azonban a wok tészták és a ramen különlegességeivel is megismerkedhet a tradicionális kínai teák mellett.
Gyermekbarát étkezdeként működünk, így családjával együtt is várjuk szeretettel, nem csak ebédidőben, hanem egy hangulatos vacsorára is.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Senbazuru Bistro – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(71 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.5

"Nem rossz, de semmi kiemelkedő"

3,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Az ételek finomak általánosságban, de semmi extra (a mungóbab puding nem csak nálam nem aratott sikert, több asztalnál ott maradt szinte érintetlenül). A szusik kifejezetten jók (bár engem személy szerint irritál, hogy itt is, mint mindenhol Budapesten, a tekercs végét is felszolgálják maki esetén), a ramen sem rossz, bár nem túl gazdag összetevőkben. A felszolgálók nem beszélnek magyarul (angolul sem túlságosan sokat), bár amúgy kedvesek és lelkesek, de kissé lassúak és figyelmetlenek. Sajnos a konyha és az étterem nincs légtérben szerarálva, a kajaszag beeszi magát a ruhákba.
B Sz - 2021. október 13., szerda 10:33

"Finom sushi"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Az ételek rendben voltak, a sushik kimondottan finomak. A mungóbab puding szerintem a magyar közízléshez annyira nem igazodik, leginkább lisztes izű volt, nem lesz a kedvencem. A felszolgálók nem beszélnek magyarul, ez nekünk nem okozott problémát, de van, akinek lehet ez gond. Az étteremben erős ételszag uralkodott, ami a ruháinkba is beleitta magát, szerintem jó lenne, ha a konyhában szagelszívót szerelnének fel, ha már egybe van nyitva a vendégtérrel.
E SzB - 2021. október 11., hétfő 14:35

""

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
A menüben írt desszertet nem is hozták ki (ennek ellenére ugyan annyit fizettünk, mint ami fel volt tüntetve). 21:00-ra volt kiírva még foglalási lehetőség, pedig 21:30-ig volt elvileg nyitva a hely, hiába telfonáltunk oda többször is, hogy nem szeretnénk rohanni, inkább elmegyünk máshova, azt mondták ez nem probléma számukra, ehhez képest kissé “kiraktak” minket.
Bálint Angelika - 2021. október 11., hétfő 10:32

"Nagyszerű hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igazi autentikus japán étterem. Nagyon finom volt minden étel, a kiszolgálás gyors, pontos és nagyon kedves. Nagyon jól éreztük magunkat.
Kelemen Gábor - 2021. október 11., hétfő 07:15

":)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, kedves kiszolgálás
Bencze Nikolett - 2021. október 11., hétfő 06:12

"Étterem hét vacsora "

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon kedves, figyelmes kiszolgálás, finom, nagyon minőségi ételek. Csak az rontotta el, hogy a szomszéd asztaltársaság végig köhögte és szörcsögte a vacsorát.
Révész Ágnes - 2021. október 10., vasárnap 19:34