Fiastyúk Udvarház (Csór) - Csór

Fiastyúk Udvarház (Csór) - bio ételek, magyar konyha

Képek az étteremről

Fiastyúk Udvarház (Csór)

8041 Csór, Alsótabán utca 60.

Fiastyúk Udvarház (Csór)
Alsótabán utca 60. , 8041 Csór

Kiváló étel csak kiváló alapanyagból készülhet! A Fiastyúk Udvarházban jórészt a saját biogazdaságunkból származó alapanyagokat használjuk fel, abból főzünk, ami éppen terem. Szezonalitás, frissesség, kertből az asztalra (farm-to-table) koncepció mentén, gyakran változó, szűk étlappal dolgozunk. A tésztát frissen gyúrjuk, a kenyeret magunk sütjük, a húst is mi füstöljük. Nálunk nincsenek szénsavas üdítők multinacionális cégektől, nincsenek feldolgozott, félkész termékek. A régió ízeit kínáljuk a régió termelőitől.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Fiastyúk Udvarház – Csór

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(317 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.9

"Kellemes meglepetés!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fehérvár közelében egy minden szempontból minőségi gasztronómiai élmény. Kellemes környezet, kitűnő konyha saját alapanyagokból, barátságos kiszolgálás. Visszatérünk, a nagyobb családdal!
Székely Levente - 2024. február 16., péntek 10:59

"Csodaszép környezet, finom ízek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Többször voltunk már ebben az étteremben nagy megelégedésünkre. Az ételek minősége most is kifogástalan volt, az ízek fenomenálisak, az adagok tökéletesen megfelelőek, a tálalás is csodaszép. A kiszolgálás rendkívül gyors és precíz. Csak ajánlani tudom!
Veressné Cservák Anita - 2023. november 13., hétfő 09:00

"Márton-nap"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus ételek, kiemelkedő gasztronómia, udvarias kiszolgálás. A libás fogások egyszerűen tökéletesek voltak, mindnyájunkat lenyűgöztek. Mindenképp be kell térni, ha erre jár az ember!
Dániel - 2022. november 14., hétfő 10:03

"Fantasztikus"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Visszatérő vendégek vagyunk. Megint nagyon kívánatosak és finomak voltak az ételek. A leves és a chili krém nagyon különleges volt! Ismét nagy élmény volt!
Asztalos Krisztina - 2022. november 06., vasárnap 12:26

"panorámás ebéd"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A kacsamelles karottaleves és a préselt csülök telitalálat volt. A csirkepaprikás és sajtválogatásból karakteresebb verziót is el tudtunk volna képzelni. A környezet (tájépítészet) pazar.
Vargyai István - 2022. április 25., hétfő 17:05

"Többet vártam"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A szakács nem kóstolta meg az erőlevest? Rendkívül sós volt. A tálalás megfelelő, azonban a főételek íze lehetne kifinomultabb. A desszert (csokoládés tarte) tésztája sületlen és íztelen, a desszert összhatása száraz érzetet kelt. Csak azért utaztam Csórra Budapestről, hogy ebédeljek egy jót, de számomra ez nem bizonyult jónak, inkább középszerűnek.
Mozoli Magdolna - 2022. április 25., hétfő 08:02