Little Budapest (ex Madoff Bar) - Budapest

Little Budapest (ex Madoff Bar) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://

Little Budapest (ex Madoff Bar)

1051 Budapest, Hercegprímás utca 11.

Little Budapest (ex Madoff Bar)
Hercegprímás utca 11. , 1051 Budapest

Pezseg, sexy és hedonista..... megnyílt a belváros ÚJ, kedvenc BÁR- ÉTTERME, az exclusive Little Budapest (ex Madoff Bar).

Egy falatnyi Budapest egy csipetnyi szenvedéllyel - Little Budapest bisztró a Bazilikánál, ahol a város szíve megdobban.

BUDAPEST az a hely, ahol szeretünk élni, ahol szeretünk enni. A Little Budapestben ezt az életszeretetet kóstolhatjuk meg. Legyen szó egy tartalmas reggeliről, finom ebédről vagy vacsoráról, válasszunk akár a hazai konyha nagy remekeiből vagy éppen egy könnyű, franciás ételt a bisztró fogások közül, mind emlékezetessé varázsolja majd a napunkat. Hisz ki ne szeretne újra rácsodálkozni a nagyszülei asztalánál megtapasztalt tradicionális, vidéki, házias ízekre, illatokra, amik felnőttként zsigereinkben élnek tovább? Ki ne térne be szívesen a nemzetközi konyha ízletes, modern fine bistro fogásaira egy kellemes belvárosi séta keretében?
A Little Budapest sok évnyi, sikeres vendéglátói tapasztalatot, minőségi, válogatott, termelői alapanyagokat és kiváló, kézműves italokat sorakoztat fel bensőséges környezetben, az V. kerület szívében. Nem csupán az udvarias, barátságos szerviz, az összeszokott csapat és a családias hangulat teszi különlegessé ezt a helyet. Az a maximalizmus és szakmai alázat is, amivel a tulajdonosai gondoskodnak a folyamatos, magas minőségről és a tradicionális alapokon nyugvó, legmodernebb konyhatechnikai megoldásokról a szezonális megújulás mellett. A kiváló, de megfizethető  ételeken kívül esténként kellemes bár hangulat és élő piano zene is várja az igényesen szórakozni vágyó vendégeket.
A Little Budapest tökéletes helyszínt biztosít családi és céges rendezvények számára is, legyen szó lány- és legénybúcsúkról, születésnapi vagy üzleti eseményekről. Külön is foglalható, elegánsan berendezett, otthonos VIP szobánk az étterem emeletén helyezkedik el nagy üvegfelületekkel, ahonnan élvezhetjük a pezsgő bisztró hangulatot, de el is szeparálhatjuk vendégeinket, ha exclusive környezetre vágyunk üzleti partnereinkkel vagy szeretteinkkel.
Kérjük vendégeinket ne habozzanak egyedi kéréseiket megosztani velünk, mindent megteszünk majd a megvalósítás érdekében, hogy emlékezetessé varázsoljuk a Little Budapestben töltött pillanatokat!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Little Budapest (ex Madoff Bar) – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(163 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Xyd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyszerűen hihetetlen élmény egy vacsi. A vendég minden érzékszervére hatássl van. Köszönjük a szép estét!
Aaaa Ssss - 2020. november 12., csütörtök 19:33

"Belvárosi élmény"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Bisztró jellegű rendkívül kényelmes és hangulatos étterem.
Sz Tamás - 2020. november 12., csütörtök 13:03

"Tökéletes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom ételek, kedves, figyelmes kiszolgálás, hangulatos hely.
Péntek-Raáb Katalin - 2020. november 09., hétfő 13:00

"ebéd - 5fő"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
a kiszolgálás udvarias, fiatalos volt az ételek pedig kiválóak
Szőnyi Tamás - 2020. november 09., hétfő 12:54

"Étterem hét extra"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgálás tökéletes volt, az ételek jók és az étterem hangulata is rendben van, ugyanakkor a legmagasabb árkategória második helyezettjéhez képest nekünk semmi extrát nem nyújtott élményben.
B. Balázs - 2020. november 09., hétfő 09:50

"első-osztályú hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt az étel és jól is laktunk. Nem extra-drága hely, az ár-érték arány budapesti (belvárosi) viszonylatban nagyon jó.
Hamar Peter - 2020. november 09., hétfő 09:18