Öreg Miskolcz Étterem (Miskolc) - Miskolc

Öreg Miskolcz Étterem (Miskolc) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Öreg Miskolcz Étterem (Miskolc)

3525 Miskolc, Horváth Lajos utca 11.

Öreg Miskolcz Étterem (Miskolc)
Horváth Lajos utca 11. , 3525 Miskolc

A megújult Öreg Miskolcz Étterem Miskolc történelmi belvárosának szívében, annak hangulatos öreg utcácskájában, a Horváth Lajos 11. szám alatt fogadja kedves vendégeit.

Éttermünk egy könnyed hangulatú barátságos hely, ahol minőségi, a világra nyitott gasztronómiával, odafigyelő és kedves személyzettel, organikus borokkal, elsőrangú kávéval, újgenerációs itallappal és gin tonic különlegességekkel szeretnénk kényeztetni a vendégeinket.

Alkotó konyhánk mindig a maximálisra törekszik. Kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk és fontos, hogy ezeket művészi kreativitással, hozzá értő szakértelemmel tálaljuk.
Szezonális étlapunkon folyamatosan megújuló séfajánlatunkon kívül, megtalálhatóak a magyar és nemzetközi konyha klasszikusai, amelyeket a saját képünkre formázva kedvező árakon prezentálunk.

A 80 fős éttermünk és közel 30 fős teraszunk lehetőségek hosszú sorát biztosítja, legyen szó üzleti tárgyalások, sajtókonferenciák, partnertalálkozók, céges rendezvények, családi-baráti összejövetelek, vasárnapi közös ebédek vagy esküvők lebonyolításáról. Alá carte étlapunk mellett izgalmas déli ebédmenüvel és svédasztalos reggelivel, változatos programokkal színesítjük vendégeink gasztronómiai élményét.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Öreg Miskolcz Étterem – Miskolc

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(58 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

5.0

Hangulat

4.9

"Liba vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
?
Mezossy Elek - 2023. november 14., kedd 18:20

"Kellemes családi ebéd élmény "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves volt a kiszolgálás, kellemes, halk zene szólt. Az étterem hét ajánlatával nagyon meg voltunk elégedve. A választékot, az ételek minőségèt kiválónak találtuk. Egyedül a somlói galuska nem ízlett.
Pázmándi Anna - 2023. október 20., péntek 20:10

"Le a kalappal!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem kifogástalanul tiszta. Nem egy zavarba ejtően, hivalkodóan elegáns, sokkal inkább megnyerően kulturált, szolidan elegáns, nyugodt, kifejezetten kellemes hely, ahol rögtön otthon érzi magát az ember. A minket kiszolgáló ifjú hölgy gyönyörű, intelligens, nagyon kedves, közvetlen (de természetesen messze nem tolakodó). Mindannyian nagyon megszerettük, sőt az egyik fogással kapcsolatban feltett kérdésünk kapcsán érdekes dolgot tanultunk tőle.:-) Nagyon kedves és figyelmes gesztus volt az előétel megérkezése előtti ( addig is éhséget csillapítandó) pár falatos igazi finomság. Ezúton is köszönjük, igazán jólesett minden tekintetben.:-) Mind három fogás minőségi alapanyagból, kimagasló hozzáértéssel elkészítve, emlékezetes kiválóság volt, gyönyörűen tálalva. Igazi kulináris élvezet , ezúton is hálás köszönet és tisztelet érte a séfnek és munkatársainak. Miskolc összes éttermében ettünk már, de a legjobbat most, az Öreg Miskolcz-ban. Köszönet érte kedves mindannyiuknak. November végén (a születésnapomon) találkozunk. Már alig várjuk.:-) Addig is további sikereket, jó kedvet, egészséget sok szépet és jót kívánunk: október 14.-i, nagyon elégedett és biztosan visszatérő vendégeik.:-)
Kriston Attiláné - 2023. október 17., kedd 18:50

"Vacsoráztunk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak ajánlati tudom, remek kiszolgálás, minden nagyon finom volt!
Zoltán Szőke - 2023. október 15., vasárnap 11:37

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igazán finom ételek, kedves kiszolgálás! Nagyon gyorsan megkaptuk a választott menüjét és különösen jó és nagy adagokat ízlelhettünk meg! Csak ajánlani tudjuk
Harsányi Szabolcs - 2023. október 15., vasárnap 08:10

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomak voltak az ételek és a kiszolgálás is 5 * volt :)
Szalóki Dorottya - 2023. október 12., csütörtök 06:22