Corvin Gastropub - Budapest

Corvin Gastropub - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Corvin Gastropub

1011 Budapest, Corvin tér 6.

Corvin Gastropub
Corvin tér 6. , 1011 Budapest

2018-ban fogant meg bennünk a gondolat, hogy egy új éttermet nyitunk a Budai Vár lábánál. A gondolatokat tervek, majd tettek követték, végül 2019 nyarán megnyitotta kapuit a Corvin Gastropub Étterem és Bár! Az eredmény minden várakozásunkat felülmúlta: szemet gyönyörködtető, igényes és modern belső dizájn, mely laza eleganciájának köszönhetően családias hangulatot teremt. A megnyerő külső becses belsőt takar: látványkonyhánkban francia alapokon nyugvó különleges, nemzetközi fogások készülnek minőségi alapanyagokból, bárunk széles és igen színes italválasztékából kiváló söröket, borokat és röviditalokat kóstolhatsz a világ majd minden tájáról. A Corvin Gastropub kitűnő választás családi, vagy üzleti vacsorákhoz, baráti iszogatásokhoz, kisebb rendezvényekhez! A környéken dolgozóknak izgalmas és igényes ebédmenüt kínálunk!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Corvin Gastropub – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(110 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

"2025. őszi étteremhét"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló hely, ahova egy laza péntek esti "evés-ivásra" is szívesen betérne az ember. Egytől egyig nagyon finomak voltak az ételek, a "lazacburger" különösen extra volt. Egyedül az őzpörkölttel kapcsolatban van annyi kritikai észrevételem, hogy a mártás eláztatta a frissen sült burgonyalángost, ezt az ételt másképp tálalnám. A kiszolgálás szintén kifogástalan volt
Elekes Máté - 2025. október 18., szombat 21:44

"Beautiful Duckbreast."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Very nice relaxed ambience, Gastropub/bistro plus level. Starter ducklivermousse, little bit sour in it but naive with the fig chutney. Chutney should be separated from salade, salade should be less, nice brioche. Duckbreast as main dish, duck was beautiful rosé and the skin very nicely and fine toasted. I had the feeling they treated it somehow before. Rákóczi’s ‘Mille feuille’ is not my favorite but was how it should be ! Paper napkins……..is not done on this level especially while they were very weak.
John Heuts - 2025. október 18., szombat 10:47

"Dining City - Étteremhét"

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Maga az étterem kellemes és hangulatos. Egy korábbi véleményben olvastam, hogy a kiszolgálást “monoton és neutrális” jelzőkkel illette egy vendég, ezzel sajnos egyet kell értenem. Az Étteremhét keretében látogattunk el ide, minden fogás kitűnő volt. A szarvasgombás articsóka krémleves valami isteni finom! Összeségében ajánlom a helyet, bármikor szívesen visszatérnénk.
Pethő Réka - 2025. október 16., csütörtök 13:50

"Egész jó, de…"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Egy trendi konyhának mondanám egy jó helyen viszonylag sajátos vendégtérrel. A kiszolgálásra nem mondanám a kedves és barátságos jelzőt, inkább “monoton és neutrális”. Az előételek finomak voltak azok és a desszertek voltak a 3 fogas csúcsai. A főételeknél a kipróbált 3 étel közül a lazac burger volt az amit egyhangúan jónak értékeltünk. Összességében jó de nem biztos hogy visszatérünk
Sz Peter - 2025. október 16., csütörtök 08:05

"5 csillag"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos légkör, finom ételek, kedves kiszolgálás. Csak ajánlani tudom!
B. Gábor - 2025. október 15., szerda 19:10

"Remek este"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kellemes hely, figyelmes, kedves kiszolgálás, remek ételek. Az étterem hét keretében voltunk ott, minden fogás kitűnő volt, ízletes. A szarvasgomba leves különleges, a kacsamell ritka omlós és tényleg rozé. Kellemes meglepetés volt a hely, biztosan visszatérünk.
J. Ágnes - 2025. október 15., szerda 06:06