Corvin Gastropub - Budapest

Corvin Gastropub - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Corvin Gastropub

1011 Budapest, Corvin tér 6.

Corvin Gastropub
Corvin tér 6. , 1011 Budapest

2018-ban fogant meg bennünk a gondolat, hogy egy új éttermet nyitunk a Budai Vár lábánál. A gondolatokat tervek, majd tettek követték, végül 2019 nyarán megnyitotta kapuit a Corvin Gastropub Étterem és Bár! Az eredmény minden várakozásunkat felülmúlta: szemet gyönyörködtető, igényes és modern belső dizájn, mely laza eleganciájának köszönhetően családias hangulatot teremt. A megnyerő külső becses belsőt takar: látványkonyhánkban francia alapokon nyugvó különleges, nemzetközi fogások készülnek minőségi alapanyagokból, bárunk széles és igen színes italválasztékából kiváló söröket, borokat és röviditalokat kóstolhatsz a világ majd minden tájáról. A Corvin Gastropub kitűnő választás családi, vagy üzleti vacsorákhoz, baráti iszogatásokhoz, kisebb rendezvényekhez! A környéken dolgozóknak izgalmas és igényes ebédmenüt kínálunk!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Corvin Gastropub – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(95 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.5

""

2,5
Konyha: 1 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 1
A menü ígéretesnek tűnt, a kiszolgálással, adagokkal nem volt gond, a választott ételek (lazac és fogas terrine, kacsa, tart) csalódást okoztak, mind elkészítés, mind ízek tekintetében.
Stefán Katalin - 2024. október 19., szombat 05:30

"Corvin Gastropub"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nagyon finom ételek, kellemes légkör, barátságos felszolgálás. Megérte ide ellátogatni, ajánlom mindenkinek!
Kerékgyártó Péter - 2024. október 18., péntek 14:02

"Meh"

3,8
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az előétel ízetlen, a főétel fantáziátlan, a desszert mirelit.
Kapos Endre - 2024. október 18., péntek 06:44

"A különleges nem mindig jó"

4
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy hangulatos, jól szituált hely nagyon barátságos felszolgálókkal. A sör választék páratlan. Azonban az ételek kitalálásakor jóval nagyobb hangsúlyt fektettek a különlegességre, mint az ízekre. Az előételeket kenyér nélkül nem lehetett megenni, de azt nem szolgálnak fel (csak kérésre száraz kenyeret +600 forintért). Főételeknél a kacsát rendeltük, ami beiglivel került felszolgálásra, amit teljesen szárazra pirítanak, és nagyon kevés benne a töltelék. Ami van benne, az egyáltalán nem illik a kacsához, és csak úgy lehet megenni, ha közben állandóan iszik az ember. A madártejhez a világ legsósabb pillecukra járt, a csokis tartlet pedig egyszerűen nem volt finom.
Török Tamás - 2024. október 16., szerda 08:30

"Fantasztikus gasztronómiai élmény "

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A menüsor igazán lenyűgözött minket: az előételek kreatív összeállítások voltak, tökéletesen megkomponált adagokkal és kiváló ízekkel. Párommal az egyik választásunk a kacsa variáció volt, ami egyszerűen mennyei: a kacsa tökéletesen volt sütve, és a sörös szósz tökéletesen kiegészítette. A másik választásunk a Corvin burger volt, amelyhez a roppanós zöldbab és gomba remek párosítást adtak, és a húspogácsa omlós, szaftos élményt nyújtott. A csokoládés sütemény is kiváló volt, de az igazi koronát a madártej tette fel az étkezésre – igazán felejthetetlen!
Grecz Balázs - 2024. október 16., szerda 05:33

"Corvin"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Minden nagyon finom volt, a hamburger különösen, és az előétel is nagyon fantáziadús volt, a desszertek nem voltak annyira izgalmasak, de jó ízűek voltak azok is. Nagyon finom cseh sört ittam :)
Nagy Virág - 2024. október 15., kedd 07:00