Corvin Gastropub - Budapest

Corvin Gastropub - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Corvin Gastropub

1011 Budapest, Corvin tér 6.

Corvin Gastropub
Corvin tér 6. , 1011 Budapest

2018-ban fogant meg bennünk a gondolat, hogy egy új éttermet nyitunk a Budai Vár lábánál. A gondolatokat tervek, majd tettek követték, végül 2019 nyarán megnyitotta kapuit a Corvin Gastropub Étterem és Bár! Az eredmény minden várakozásunkat felülmúlta: szemet gyönyörködtető, igényes és modern belső dizájn, mely laza eleganciájának köszönhetően családias hangulatot teremt. A megnyerő külső becses belsőt takar: látványkonyhánkban francia alapokon nyugvó különleges, nemzetközi fogások készülnek minőségi alapanyagokból, bárunk széles és igen színes italválasztékából kiváló söröket, borokat és röviditalokat kóstolhatsz a világ majd minden tájáról. A Corvin Gastropub kitűnő választás családi, vagy üzleti vacsorákhoz, baráti iszogatásokhoz, kisebb rendezvényekhez! A környéken dolgozóknak izgalmas és igényes ebédmenüt kínálunk!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Corvin Gastropub – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(87 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.6

"Corvin Gastro - tökéletes "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes élmény
Bognár Balázs - 2024. március 18., hétfő 08:03

"Vasárnapi családi ebéd"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nagyon izgalmas volt az összeállított menü, nagyon finom ízkombinációk, nem nagy adagok, mégis úgy jöttünk el, hogy abszolút jóllaktunk.
Sitku Márta - 2024. március 18., hétfő 07:41

"One of the best restaurants"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
We had a good experience at the Corvinus bistro. It was welcoming. We had tuna and salmon tartar and it was delicious. Both the flavours and the texture was really good. We had the recommended rose with it. As a main I chose the cod (best cod I had in Hungary- I usually avoid fish like cod here.) with three variations of cauliflower. It was an amazing experience - the restaurant can be proud to have a chef of that level. We had a nice and fresh Olaszriesling with the cod. And finally a chocolate dessert that was really nice.
Jon-Erik Egerszegi - 2024. március 18., hétfő 07:07

"Kellemes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden étel nagyon finom volt, az adagok bőségesek, nekünk talán még túl nagyok is, de ez legyen a legnagyobb baj! Nagyon jól éreztük magunkat. A felszolgálók kedvesek, udvariasak, a hangulat barátságos, mégis elegáns.
Komáromi Gábor - 2024. március 17., vasárnap 19:42

"10/10"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon ott volt, menü, ízek, különlegesség, adagok, felszolgálás, hangulat, kilátás.. 10/10 összességében, ajánlom mindenkinek, mi is megyünk még biztosan!:)
G N - 2024. március 17., vasárnap 15:10

"Corvin Gastropub értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rendkívül elégedett vagyok az étteremmel és a felszolgált ételekkel. A pincérek kedvesek voltak, nem kellett sokat várni az ételre és még külön italajánlót is kaptunk. Az étterem elegáns és modern, kifejezetten ajánlom azoknak, akik szeretnének valamilyen egzotikus ízvilágot kipróbálni.
Katona Eszter - 2024. március 17., vasárnap 09:30