Sophie Budapest Étterem - Budapest

Sophie Budapest Étterem - olasz, mediterrán konyha

Képek az étteremről

Sophie Budapest Étterem

1065 Budapest, Hajós utca 25.

Sophie Budapest Étterem
Hajós utca 25. , 1065 Budapest

A Sophie Étterem Budapest belvárosában, az Opera közvetlen szomszédságában található.
A napsütötte Itália gasztronómiáját egy modern, mégis barátságos és kényelmes beltérrel ötvöztük, hogy a nálunk töltött percek igazi élményt jelentsenek.
Legyen szó akár céges rendezvényről, baráti találkozókról vagy egy romantikus vacsoráról, a Sophie Budapest étterem a tökéletes helyszín, minden alkalomra.
Az étterem terasz helyiséggel is rendelkezik, ami jó idő esetén áll vendégeink rendelkezésére!
A Sophie Budapest étlapját jobbnál jobb olasz fogások alkotják. Kézzel nyújtott pizzáinkkal, házi tésztából készült ételeinkkel és mennyei desszertjeinkkel mosolyt csalunk minden vendégünk arcára!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Sophie Budapest Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(60 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.6

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Most jártunk az étteremben először!Máskor is be fogunk térni ,mindennel meg voltunk elégedve !Csak ajánlani tudom mindekinek !?További sok sikert a csapatnak!
Farkas Ivett - 2024. április 02., kedd 08:00

"Tökéletes ebéd"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Minden tökéletes volt.
Erika - 2024. március 21., csütörtök 08:03

"Sophie"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifogástalan felszolgálás, kellemes környezet és élő zene alapozta meg az este hangulatát. Az fogások elsőosztályúak votlak, mind tálalás, mind ízvilág szempontjából. Nagyon ajánlom a Sophie-t mindenkinek, aki egy kellemes estét szeretne eltölteni finom ételek és jó hangulat kíséretében.
Tóth Gábor - 2024. március 20., szerda 07:04

"Sophie "

2,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 2
Nyáron voltunk utoljára, de nem változott semmi. Szakadt arcú felszolgálók, közepes alsó szint minőség. Minden csak nem olasz életérzés !
Szabó Kitti - 2024. március 14., csütörtök 08:01

"Az Etalon"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Estere foglaltunk asztalt a Sophieba az etteremhetre. Elég hűvös szeles idő volt és nehezen is találtunk parkoló ezért elég rohanva érkeztünk de a pincér még ezt is érzékelte és viccesen mondta látja eléggé kapkodva érkeztünk meg de nyugodjunk meg már jó kezekben vagyunk és jól fogjuk magunkat érezni. Miután segített a nekünk az asztal kivalasztasaban kaptunk étlapot. A hely hangulatos teljesen rendben van. Külön javasoltak borokat az ételekhez amikből kóstolót is kaphattunk és azon kívül ia választottunk hozzá amit már ismertünk. Mindnehez hozták külön pohár evőeszköz külön a szóda üdítő külön tálon a friss citrom gerezdek. Az ételek fantasztikusan finomak voltak a leves annyira ízlett hogy kértünk belőle egy ráadás adagot is. A főételek is úgy festettek a tányéron mint valami költemény adagra ízre kulcsinyre is kifogástalanok voltak mind. Végig figyeltek ránk folyamatosan odajottek kérdeztek. A desszertek is finomak voltak . A végén még egy ajándék italt is kaptunk ami ugyancsak teljesen rendben volt. Osszesegeben teljesen elégedetten és jóllakottan távoztunk. Ár érték arányban és az ételek íze mérete és a kiszolgálás is tökéletes volt. Nagyon kevés ilyen hely van ,valahol itt kezdődik a vendéglátas fogalma. Biztosan fogunk még jönni.
Farkas Ádám - 2024. március 13., szerda 16:23

"Szuper ebéd, szuper helyen"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon nehéz véleményt írnom, mert keresem a megfelelő jelzőket! A felszolgálók kedvessége, az ételek íze, külleme, mind-mind szuper volt! Nagyon finom volt minden fogás, a tálalás is kifogástalan, csak dicsérni tudom! Mindenkinek ajánlom a helyet, nem fognak csalódni! Köszönjük az élményt!
Juhász Ari - 2024. március 13., szerda 10:14