Legenda Hajó - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.legenda.hu

Legenda Hajó

1052 Budapest, Jane Haining rkp. 7.

Legenda Hajó
Jane Haining rkp. 7. , 1052 Budapest

Gyertyafényes vacsora a Dunán már 10 éve, melyet Budapest varázslatos fényei mellett, szakácsunk remekei, kedves kiszolgálás és élőzene tesz még hangulatosabbá. Töltsön el egy felejthetetlen estét vacsorás hajónk fedélzetén!

Gyertyafényes vacsorás hajóútjaink minden nap 19:45-től 22:15-ig várják vendégeit. Foglalni, illetve fizetni, a pénztárban és online is tudnak a www.legenda.hu honlapunkon. A programunkra a megjelölt időpont előtt 30 perccel kezdődik a beszállítás. Kérjük érkezzenek pontosan. Vacsorás útjainkra legkésőbb aznap 15:00-ig tudják megvenni jegyüket szabad helytől függően. 10 fő feletti foglalás esetén előbb kérjük küldjenek e-mailt a legenda@legenda.hu e-mail címre, hogy a foglalásukat a rendszerünkben is rögzíteni tudjuk. Természetesen, ha a vendégnek mégsem jó az időpont 2-4 fő esetén aznap délig, 6-12 fő előtte való estig, 12-20 fő két nappal előbb, 20 fő felett pedig egy héttel korábban tudja lemondani azt, és így visszatérítjük a program teljes árát. Ha szeretné át is helyezheti foglalását, ha felkeres minket telefonon vagy e-mailen. Hajónk időjárástól függetlenül mindig üzemel, hiszen rossz idő esetén zárt, jó idő esetén nyitott a fedélzet, így nem kell attól tartania, hogy elmarad vacsorája.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Legenda Hajó – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(71 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.9

"Legenda hajón gyertyafényes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus élményben volt részünk. Jól sikerült meglepetés volt a párom részére,igazi teli találat. A vacsora finom volt. A kiszolgálás első osztályú. Az esti fényekkel megvilágított gyönyörű Budapest hangulatát az élő zene még jobban feldobta. Az egész este a hajón csodálatos volt.
Simoradik Gyöngyi - 2021. augusztus 09., hétfő 18:40

"Romantikus est"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Hangulat,kiszolgálás az ételek és végül a pazar látvány,nagyon jól éreztük magunkat!
Kőmives Adrián - 2021. augusztus 09., hétfő 15:08

"Sosjani"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom bőséges ételek. A pincér kislányok nagyon igyekeztek! A rozé bor lehetett volna hidegebb! A panoráma a hajóról páratlan!
Sós János - 2021. augusztus 09., hétfő 05:59

"Szuper!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifogástalan volt - a kiszolgálás gyors és barátságos, a fogásokat jól ütemezték a sétahajózás során. A hangulathoz rengeteget hozzáad a gyönyörű panoráma és az élőzene. A konyha a maga nemében is egy élmény, egyik fogás sem okozott csalódást!
J Olivér - 2021. augusztus 08., vasárnap 22:11

""

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
A kiszolgálás, a konyha, és a látvány kifigástalan volt. Amit sérelmezek: az utasokat előbb 3 külföldi nyelven köszöntötték, és csak utána magyarul. A zenészek angolul játszottak, kérésre sem tudtak magyarul énekelni egyetlen dalt sem.😔 Mégiscsak Magyarországon vagyunk…..
Pap Krisztina - 2021. augusztus 07., szombat 22:04

"Menő vacsi"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hatalmas élmény volt a hajòn vacsorázni. Budapest így is lenyűgöző! Kedves volt a kiszolgálás, finom volt a vacsora. Köszönjük az élményt!
Paku Patricia - 2021. augusztus 07., szombat 08:40