Legenda Hajó - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
https://www.legenda.hu

Legenda Hajó

1052 Budapest, Jane Haining rkp. 7.

Legenda Hajó
Jane Haining rkp. 7. , 1052 Budapest

Gyertyafényes vacsora a Dunán már 10 éve, melyet Budapest varázslatos fényei mellett, szakácsunk remekei, kedves kiszolgálás és élőzene tesz még hangulatosabbá. Töltsön el egy felejthetetlen estét vacsorás hajónk fedélzetén!

Gyertyafényes vacsorás hajóútjaink minden nap várják vendégeit. Foglalni, illetve fizetni, a pénztárban és online is tudnak a www.legenda.hu honlapunkon. A programunkra a megjelölt időpont előtt 30 perccel kezdődik a beszállítás. Kérjük érkezzenek pontosan. Vacsorás útjainkra legkésőbb aznap 15:00-ig tudják megvenni jegyüket szabad helytől függően. 10 fő feletti foglalás esetén előbb kérjük küldjenek e-mailt a legenda@legenda.hu e-mail címre, hogy a foglalásukat a rendszerünkben is rögzíteni tudjuk. Természetesen, ha a vendégnek mégsem jó az időpont 2-4 fő esetén aznap délig, 6-12 fő előtte való estig, 12-20 fő két nappal előbb, 20 fő felett pedig egy héttel korábban tudja lemondani azt, és így visszatérítjük a program teljes árát. Ha szeretné át is helyezheti foglalását, ha felkeres minket telefonon vagy e-mailen. Hajónk időjárástól függetlenül mindig üzemel, hiszen rossz idő esetén zárt, jó idő esetén nyitott a fedélzet, így nem kell attól tartania, hogy elmarad vacsorája.

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(76 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

"Ahogy azt kell"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló hangulatban telt el barátainkkal a mintegy 2, 2 és fél óra. A vacsora, a hajóút, a személyzet és az elő zene mind-mind szép emlékeket hagyott bennünk.
Takács János - 2022. július 25., hétfő 11:08

"Unfortunately a big disappointment"

1,7
Konyha: 1 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 2
We were looking forward to a great "Candlelight Dinner Cruise". After all, we had paid 71 euros per person. We were disappointed. And both from the food, as well as the view & from the staff, which was moderately motivated from our point of view. In addition, there was a large loudspeaker in front for the ship. This meant that the guests in the front had very loud music, conversation was difficult. For us, Legenda's "Candlelight Dinner Cruise" is not a recommendation. And if they do go anyway, we recommend making sure they get a seat in the back and on the side. We don't know how to do that, though. We booked online, got to the ship early, and were assigned our seat at the very front. Complaining did not help, the lady in charge told us that the "system" distributes the seats...
Travel Help - 2022. július 17., vasárnap 18:20

"csodas volt "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt...máskor is jövök :))))
Galvácsy Edit - 2022. február 07., hétfő 10:46

""

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hajón élő zene van, amely ugyan jó, de kellemetlenül hangos volt, így erősen zavarta a beszélgetést. Ettől eltekintve az út remek élményt nyújtott
gy. - 2022. február 05., szombat 10:04

"Nagyon szép élmény"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Minden nap látjuk, élünk benne, de ritkán turistáskodunk saját fővárosunkban pedig gyönyörű. A Legenda által nyújtott élmény nem a gasztronómiájáról lesz emlékezetes.
Simon Lajos - 2022. február 05., szombat 05:20

"Legenda hajón gyertyafényes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus élményben volt részünk. Jól sikerült meglepetés volt a párom részére,igazi teli találat. A vacsora finom volt. A kiszolgálás első osztályú. Az esti fényekkel megvilágított gyönyörű Budapest hangulatát az élő zene még jobban feldobta. Az egész este a hajón csodálatos volt.
Simoradik Gyöngyi - 2021. augusztus 09., hétfő 18:40