Essencia Restaurant Michelin - Budapest

Essencia Restaurant - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
https://www.essenciarestaurant.hu/

Essencia Restaurant

1051 Budapest, Sas utca 17.

Essencia Restaurant
Sas utca 17. , 1051 Budapest

Az Essencia Tiago & Éva története.

"Eltévedtél?"
Ezzel a kissé szokatlan kérdéssel kezdődött kapcsolatunk 2015. májusában. Hamar kiderült, ha anyanyelvünk nem is, de szeretetnyelvünk közös: mindketten rajongunk a finom ételekért.
A szerelemmel együtt megszületett egy közös álom is: egy étterem, melyben ötvöződnek a portugál és magyar gyermekkor emlékeit idéző ételek ízei a modern csúcsgasztronómiával, kötetlen elegáns stílusban. A bizonyos első kérdésre az elmúlt 5 év adta meg a választ: szerencsére egyikünk sincs elveszve: rátaláltunk közös, saját utunkra, és, hogy vendégeink se legyenek elveszve, éttermünkben megmutatjuk mit jelent az élet és étel esszenciája.

Budapest szívében található Essencia éttermünkben Tiago és Éva a portugál és magyar konyha ízeit mutatja be saját gyermekkori emlékeikből táplálkozva, elegáns, mégis kötetlen formában.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Essencia Restaurant – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(2 értékelés)


Konyha

4.3

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

5.0

"Majdnem tökéletes vacsora"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A csillagot méltón kiérdemlő menüsor, osztályon felüli kiszolgálás, hangulatos helyszín látványkonyhával. Minden tökéletes, az ízlelőbimbók orgiája! DE megérkezik a bárány és egy hatalmas, rágós zsír marad a tányéron a pöttömnyi hús elfogyasztása után. Ezen a szinten ez elfogadhatatlan. A pincérhölgy meg is kérdezi, hogy talán nem ízlett-e, mire mi felvilágosítjuk, hogy az csak egy masszív zsír darab ami ehetetlen. És nem történik semmi. A válasza: Egészségükre! Majd folytatódik a kiszolgálás. Kicsit fura Nos, ez az oka a 4 csillagnak
Boross Judith Antónia - 2022. május 14., szombat 05:03

"Very memorable experience."

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
I think this is one of the best Michelin restaurants in Budapest.First of all, the dining environment is very warm.Secondly, the food is excellent and the quality is excellent. Finally, the service is very warm.I think this must be the most unforgettable restaurant in my life.
JIANG Mario - 2021. november 19., péntek 14:22