Sulyom Tájétterem (Sarud) - magyar konyha

Képek az étteremről

Valentin napok - Február 12-től 14-ig. Érvényes: 2022. február 12. - 2022. február 14.

VALENTIN NAPOK - Különleges fogásokból összeállított menüsorral és borajánlattal várjuk Vendégeinket!

Előétel
- Pisztáciás Füstölt pisztráng pástétom, gránátalmás bulgur, friss saláta 3790 Ft
  Borajánlat: Gál Tibor – Egri Csillag 450 Ft/dl
Leves
- Bazsalikomos sült paradicsom krémleves, grillezett kecskesajttal 2190 Ft
- Legényfogó leves, tárkony olaj, tejfölhab 2190 Ft
Főétel
- Kókusztejes rizottó, chilis-lime-os garnéla nyárssal 4990 Ft
  Borajánlat: Juhász – Irsai Olivér 300 Ft/dl
- Hortobágyi szürkemarha bélszín Steak, whiskys meggyragu, sült zeller 8490 Ft
  Borajánlat: Losonci Bio Syrah 1300 Ft/dl
Desszert
- Egri bikavérben pácolt Vilmoskörte, csokoládé ganache 3190 Ft
  Borajánlat: Juhász-Bikavér Premium Selection 2018 500 Ft/dl

Éljen ezzel a remek ajánlattal, válassza ki az időpontot az online foglalási naplóban, foglalja le asztalát ITT:

Foglaljon most

Sulyom Tájétterem (Sarud)

3386 Sarud, Kossuth út 2.

Sulyom Tájétterem (Sarud)
Kossuth út 2. , 3386 Sarud

A Sulyom Tájétterem a Tisza-tó ÉtelStílus teremtő étterme, egy hangulatos vidéki bisztró, a Tisza-tó egyik leghangulatosabb falujában, Sarudon. SlowFood Étterem, a SlowLiving mozgalom egyik Tisza-tavi központja.

Elsősorban a térségben élő termelők alapanyagaira építve, minőségi alapanyagokból készít konyhánkban Berecz Ádám és csapata újragondolt magyar ételeket egyedi ízvilágban és különleges tálalásban.

Az étterem maximum 50 fő vendéget fogad egy időben, előzetes bejelentkezés ajánlott.
Az étterem egyfajta közösségi központ is kiállításokkal, gasztronómiai programokkal és kulturális eseményekkel.
Szeretettel várjuk vendégeinket az év minden napján!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Sulyom Tájétterem - a Tisza-tó Új ÉtelStílusa – Sarud

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(7 értékelés)


Konyha

5.0

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Márton nap liba nélkül😞"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Igaz,h a Márton napi étteremhét utolsó napjára foglaltunk(mivel munka miatt ez az egy nap volt alkalmas hármunknak),de csalódott vagyok.Érkezésünkkor jeleztem,h 14 órára van foglalásom a rendezvényre,ekkor az asztalunkhoz irányított a felszolgáló.Meg is kaptuk az étlapot,amin nem szerepeltek a libás fogások-rákérdeztem,és azt a választ kaptam,h minden elfogyott,mert előző nap sokan voltak😞mivel 80 km-t utaztunk ezért,így rendeltünk az étlapról(fácán consommé,haltepertő,vaddisznó szűz,fogas),ezek kivétel nélkül bőséges és nagyon ízletes fogások voltak😊mivel többször foglaltam Étterem heti alkalmakra különböző éttermekbe,és így még sehol nem jártam,kicsit csalódott vagyok,mert az étlapról bármikor rendelhetek,ilyen alkalom viszont egyszer van az évben,szerettük volna megkóstolni😞
Pásztor Krisztina - 2021. november 22., hétfő 11:25

"Sulyom: csak ajánlani tudom!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagy élmény volt szembesülni egy falusi bisztró zseniálisan szép és mégis szinte puritán hangulatával. Az épület stilusa magával ragadó, a jellemző térségi építési alapanyagok megjelenése ízlésesen visszafogott, mégis modern. Mind a telefonos, mind a személyes fogadtatás nagyon barátságos és közvetlen, jó értelemben vett igazi falusi vendégszerető hangulat. A felszolgálók felkészültek. Az étlap választéka ugyan visszafogott, de érződik a szándék: a minőség irányába készíteni ételeket, térségi alapanyagból. Ketten ebédeltünk a párommal, rögtön egy haltepertővel kezdtük a rendelést. Nagyon finoman volt elkészítve, a köretként kínált zöldségek is nagyon jól illetek egymáshoz. A választott levesek a szürkeharcsa halászlé és a fácán consommé. Mindkettő egyszerűen zseniálisan finom, karakteres és erőteljes ízekkel dominál. A fácán leves igazi ízorgia, sötét színe és illata beindítja az ízlelőbimbók receptorait. A ravioliba töltött fácán hús élményszámba megy. A harcsa kellően csípős de még nem tolakodó. A főfogásként rendelt grillezett fogasfilé lencsesalátával és a tépett vadkacsa burger mindent vitt. A fogas jól elkészítve, kellően puhán érkezett, talán egy kicsivel több sót elbírt volna. A lencsesaláta elképesztően ízletes és jó állagú volt. Bőséges adag volt a páromnak még bőséges is. A tépett vadkacsa ciabattában pihent a hagymalekvárral együtt. A hús íze és szaftossága egyenesen élményszámba ment. Nem telített, szinte abba sem lehet hagyni. Egy, talán nem is elég, pedig nem kis adag a köretként kínált édesburgonya sem. Mindkét étel felejthetetlen örömöt okozott. A házikenyér is rendkívűl finom volt. Mindazonáltal a desszertre már nem maradt kapacitás, de biztos vagyok abban, hogy jó választás lett volna bármelyik. Minden rendelt étel kellő ritmusban érkezett, pedig szinte mindenhol ültek vendégek. Gratulálunk mind a tulajdonosoknak, mind a személyzetnek. Külön a séfnek is, mert egy nagyon jó irányt tűzött ki célul, elképesztő ízekkel bombázva a betérőket. Kívánjuk nekik, hogy érjék el céljukat és ne engedjenek az elképzeléseikből. Köszönöm párom nevében is az élményt. Szóval, ha Sulyom: csak ajánlani tudom!
Szécsi Tamás - 2021. október 11., hétfő 08:53

"Ajánlom másoknak is!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyben volt minden. Ízvilág, látvány, dekoráció, mennyiség, szervírozás stb. Maximálisan elégedettek voltunk. Minden elismerésünk a személyzetnek. Ajánljuk a helyet másoknak is. Üdvözlettel: Kovács Mária és Besenyei Gyula Egerből.
Kovács Mária - 2021. október 10., vasárnap 06:36

"Jóminőségű, különleges alapanyagol"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon jó étterem, érdemes érte egy kitérőt tenni útközben!
Kurucz Anikó - 2021. október 04., hétfő 08:03

"Tökéletes hely, tökéletes időben."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus ételek, tökéletes kiszolgálás. Igazi gyöngyszem. Az időjárás alakulása - napos indián nyári délután - még inkább kiemelte a hely szépségét.
Kiss Klaudia - 2021. október 04., hétfő 07:05

"Csak jót tudunk írni"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Óriási vállalkozás ebben a kis községben egy ilyen színvonalú éttermet működtetni. De láthatóan működik! Sok vendég volt, mégis jó ütemben érkeztek a fogások. Látszik, hogy az éttermet szívvel-lélekkel vezetik, ez abszolút visszaköszön a tányérokon is. Itt nem a gyorsan meggazdagodunk filozófia uralkodik, hanem az, hogy kemény munkával minőséget adnak, és nem spórolnak sem a minőségen, sem az adagokon. Szép letisztult az étterem is, élmény volt itt lenni.
K. Zoltán - 2021. október 03., vasárnap 22:10