Fakapu Pince és Panzió (Tokaj) - Tokaj

Fakapu Pince és Panzió (Tokaj) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Fakapu Pince és Panzió (Tokaj)

3910 Tokaj, Rákóczi út 27.

Fakapu Pince és Panzió (Tokaj)
Rákóczi út 27. , 3910 Tokaj

A Fakapu Pince és Panzió 2020. nyarán nyitotta meg kapuit, a méltán híres Tokaj-Hegyaljai borvidék központjában, Tokaj történelmi főutcáján.
A régi-új kövekből gyúrt Fakapu Pince és Panzió műemlék épületként kiemelkedik Tokaj szálláshely kínálatából, és ahogy minden jó helynek van története, úgy a Fakapu épülete is magán hordozza az 1800-as évek történelmi eseményeit.
A felújítás során az eklektikus fakapu restaurálásával, a műemléki értékek megőrzése mellett, a mai kor követelményeinek megfelelő családias, ugyanakkor modern hangulatú szálláshelyet szerettünk volna kialakítani.
Mi, a Fakapu munkatársai szeretnénk maximális élményt és kellemes atmoszférát teremteni az ide látogató kedves vendégek számára.
Pihenjen, szórakozzon, kapcsolódjon ki ebben a történelmi, mégis modern környezetben.
A Fakapu Pince és Panzió Tokaj történelmi belvárosában található. Hat franciaágyas szobával, étteremmel, pince borozóval, wellness helyiséggel rendelkezik.
Minden szobánk saját fürdőszobával, televízióval, internet hozzáféréssel, klímával felszerelt. Bisztró jellegű éttermünkben Vendégeink helyi alapanyagokból készülő modern fogásokból választhatnak.
Az étteremből nyíló kóstolópincénkben, szakszerű borkóstolók, borvacsorák kerülnek megrendezésre, emellett lehetőséget nyújt kötetlen poharazgatásra is a Tokaji borok kedvelőinek.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Fakapu Pince és Panzió – Tokaj

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(21 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"Értékelés"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az ételek finomak voltak a kiszolgálás is professzionális volt és az ajánlott borokra sem lehet panasz.
Krisztián Dudás - 2024. február 18., vasárnap 13:21

"Remek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifogástalan. Tökéletes ízek, kedves felszolgálók.
Horváth Rita - 2023. október 17., kedd 15:34

"INKÁBB KAPUFA"

1,5
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
2023.10.07én voltunk az étteremben. Az ételek ízletesek, finomak. Konyha borzasztó lassú, főleg, hogy a diningcity-s menüt rendeltünk. Az előételekre 50 percet, azután a főételekre szintén 50 percet vártunk. Bor ajánlatuk is az étteremhétre elég érdekesen van ki kalkulálva. 3 x 1 dl-es borajánlat 2.990 Ft , amit tetszőlegesen választhatunk ki a ház boraiból. Ház borai viszont az itallapon 400-900 Ft/dl áron mozognak. Kiszolgálás szinte semmi, nem kérdeztek tőlünk semmit, hogy rendben van-e minden, kérünk-e esetleg még egy üveg bort stb. Ajánlom azoknak akik túlságosan is ráérnek, egy 3 fogásos menü elfogyasztása 2,5 óra volt.
Verdes Kevin - 2023. október 16., hétfő 15:29

"Nagyszerű ebéd, hozzá illő borsorral"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon figyelmes kiszolgálásban volt részünk. A finom ételek mellé egyedileg összeállított borsort kaptunk. Ha erre járunk még biztos visszatérünk.
E - 2023. október 09., hétfő 12:23

"Fakapu, kipipálva."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az utóbbi idők egyik legkellemesebb, pozitív csalódása volt.Vidéken is van élet. A felszolgálás hozzáértését, és minőségét magasabb kategóriájú házak is megirigyelhetnék. A konyha mind tálalását, frissességét, alapanyagait, és minőségét tekintve szintén. A bor kínálatuk, a hegyaljai sajátosságok ellenére ugyan úgy. A szomszédban pörkölt kávé, mind zamatában, és izében pompás lezárása volt az újra gondolt Gundel palacsintának. Köszönjük a vendéglátást!
SZENTMIKLOSI MIKLOS - 2022. október 16., vasárnap 08:55

"Kanadaiak"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos kerthelyiségben töltöttük el az ebédet 4-en. Kedvesen, barátságosan fogadtak bennünket és azonnal megkaptuk az ét- és itallapot. Perceken belül rendelhettünk. Pár perc múlva meg is kaptuk az első fogást. A második is időben érkezett, majd végül a desszert. Színvonalas tálalást, finom, átgondolt ízeket, jól méretezett adagokat és kedves kiszolgálást tapasztaltunk. Ajánljuk mindenkinek.
Veigl László - 2022. október 16., vasárnap 07:41