Fakapu Pince és Panzió (Tokaj) - Tokaj

Fakapu Pince és Panzió (Tokaj) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Fakapu Pince és Panzió (Tokaj)

3910 Tokaj, Rákóczi út 27.

Fakapu Pince és Panzió (Tokaj)
Rákóczi út 27. , 3910 Tokaj

A Fakapu Pince és Panzió 2020. nyarán nyitotta meg kapuit, a méltán híres Tokaj-Hegyaljai borvidék központjában, Tokaj történelmi főutcáján.
A régi-új kövekből gyúrt Fakapu Pince és Panzió műemlék épületként kiemelkedik Tokaj szálláshely kínálatából, és ahogy minden jó helynek van története, úgy a Fakapu épülete is magán hordozza az 1800-as évek történelmi eseményeit.
A felújítás során az eklektikus fakapu restaurálásával, a műemléki értékek megőrzése mellett, a mai kor követelményeinek megfelelő családias, ugyanakkor modern hangulatú szálláshelyet szerettünk volna kialakítani.
Mi, a Fakapu munkatársai szeretnénk maximális élményt és kellemes atmoszférát teremteni az ide látogató kedves vendégek számára.
Pihenjen, szórakozzon, kapcsolódjon ki ebben a történelmi, mégis modern környezetben.
A Fakapu Pince és Panzió Tokaj történelmi belvárosában található. Hat franciaágyas szobával, étteremmel, pince borozóval, wellness helyiséggel rendelkezik.
Minden szobánk saját fürdőszobával, televízióval, internet hozzáféréssel, klímával felszerelt. Bisztró jellegű éttermünkben Vendégeink helyi alapanyagokból készülő modern fogásokból választhatnak.
Az étteremből nyíló kóstolópincénkben, szakszerű borkóstolók, borvacsorák kerülnek megrendezésre, emellett lehetőséget nyújt kötetlen poharazgatásra is a Tokaji borok kedvelőinek.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Fakapu Pince és Panzió – Tokaj

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(27 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Tokaj Fakapu étterem "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az étterem egyetlen negatívuma részünkről hogy az asztalunk közvetlen a bejárati ajtó melett volt. Kissé zavaró volt a folyamatosan jövő vendégek, és mivel még hideg idő volt elég hideg volt. Ettől függetlenül az étel nagyon finom volt a kiszolgálás úgy szintén, nagyon kedvesek voltak.
Bene Julianna - 2024. március 18., hétfő 17:46

"1."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden rendben volt.
Mihalovits Miklós - 2024. március 18., hétfő 05:04

"Kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper légkör, családias hangulat, figyelmes pincérek nagyon ízletes ételek!
Vántus Judit - 2024. március 10., vasárnap 11:29

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek finomak voltak, szépen tálalva! A pincérek udvariasak! Visszatérünk🙂
Tóth Viktoria - 2024. március 10., vasárnap 08:43

"Rejtett gyöngyszem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyszerű menüsorból válogathattunk. Különleges fogások, saját borokkal pàrosítva. A desszert előtt pihenőidőt kellett kérni, úgy jóllaktunk. Szakértő , felkészült személyzet, hibátlan kiszolgálás, mégis oldott, barátias hangulat. Igazi kis eldugott gyöngyszem Tokaj központjában.
Suta György - 2024. március 10., vasárnap 06:29

"kiváló"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Hamarabb érkeztünk, mint ahány órára volt az asztalfoglalásunk, de nagyon rugalmasak voltak, rögtön helyet foglalhattunk. A vacsora alatt többször érdeklődtek, hogy minden rendben van-e, ízlik-e az étel. Nagyon finom volt minden és nagyon figyelmesek voltak a felszolgálók. Mindenkinek ajánlom!!!!!
Riskó Edit - 2024. március 08., péntek 09:08