Fakapu Pince és Panzió (Tokaj) - Tokaj

Nincs értékelés

(0 értékelés)

Fakapu Pince és Panzió (Tokaj) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Fakapu Pince és Panzió (Tokaj)

3910 Tokaj, Rákóczi út 27.

Fakapu Pince és Panzió (Tokaj)
Rákóczi út 27. , 3910 Tokaj

A Fakapu Pince és Panzió 2020. nyarán nyitotta meg kapuit, a méltán híres Tokaj-Hegyaljai borvidék központjában, Tokaj történelmi főutcáján.
A régi-új kövekből gyúrt Fakapu Pince és Panzió műemlék épületként kiemelkedik Tokaj szálláshely kínálatából, és ahogy minden jó helynek van története, úgy a Fakapu épülete is magán hordozza az 1800-as évek történelmi eseményeit.
A felújítás során az eklektikus fakapu restaurálásával, a műemléki értékek megőrzése mellett, a mai kor követelményeinek megfelelő családias, ugyanakkor modern hangulatú szálláshelyet szerettünk volna kialakítani.
Mi, a Fakapu munkatársai szeretnénk maximális élményt és kellemes atmoszférát teremteni az ide látogató kedves vendégek számára.
Pihenjen, szórakozzon, kapcsolódjon ki ebben a történelmi, mégis modern környezetben.
A Fakapu Pince és Panzió Tokaj történelmi belvárosában található. Hat franciaágyas szobával, étteremmel, pince borozóval, wellness helyiséggel rendelkezik.
Minden szobánk saját fürdőszobával, televízióval, internet hozzáféréssel, klímával felszerelt. Bisztró jellegű éttermünkben Vendégeink helyi alapanyagokból készülő modern fogásokból választhatnak.
Az étteremből nyíló kóstolópincénkben, szakszerű borkóstolók, borvacsorák kerülnek megrendezésre, emellett lehetőséget nyújt kötetlen poharazgatásra is a Tokaji borok kedvelőinek.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Fakapu Pince és Panzió – Tokaj

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


Konyha

0.0

Kiszolgálás

0.0

Hangulat

0.0